2010 Ekim Anneleri

olur tabi kız ben yattım 3 tü sen daha hala takılıyodun nette... biraz erken yat erken kalk.. düzene girer... senin son haftaların düzene girip enerji toplaman lazım...

tatlım benim doktor yataktan çıkmıcan dedi ay bende uyumayı çok seviom :d yatıncada sızıom

ecrinim ben esofman takımı ayarladım rahat olur diye :1ninca:

kız yengem ve bi tanıdıgımız hastaneden cıkarken hala hamile gibiydiler..hemen gidicek sanma kiloları..ayrıca bu dediğim kişiler normal dogum yaptılar

belki olayı gözünde hafifletmek için yapıyodur taktığı lakapları da kendince sevimli bulduğundan ama erkeklerin hamileliğin vermiş olduğu psikolojiyi anlamaları mümkün değil... ayarı kaçırabiliyolar... sen de esprilerine konuşmalarına eşlik et sen de bırak onun gibi düşün belki yapmaya çalıştığı şey işe yarar...

ben geldimm

:ecrin_bebek:

yetişemiyom yaa, hg ecrin..

ecrinim ben esofman takımı ayarladım rahat olur diye :1ninca:

ay açık olsam bende eşofmanları çeker çıkardım kapalıyım abes olur

kız yengem ve bi tanıdıgımız hastaneden cıkarken hala hamile gibiydiler..hemen gidicek sanma kiloları..ayrıca bu dediğim kişiler normal dogum yaptılar

wallla hamile kotlarınımı giycez gene

kızıştırmak gibi olmasın da gelip accık dövebilir miyim kocanı??

acaba farklı bir espri anlayışı mı var seninkinin?

tatlım gülsen gastaneden çıkarken 5 aylık hamile gibi olunuyor demişti yanılmıyorsam, göbek bakımından yani..
bahaire sormak lazım bir de..

ateşşş var mı??????

ateş yok tatlım ama çoook sıcağım..
özellikle geceleri başımdan terler akıyo, koca donuyo oysa ki yanımda.
bir de sen antalyadasın, belki ondan daha çok bunalıyorsundur.
istersen doktorunla bi görüş

sana gunaydınmı desek gece kusuuuuu

:):) yatıncada hemen uyuyamadımki kuşum

çok ayıp ediyor ama.
ben geldimm
hoşgeldin sana özelden msj atalı çok oldu ama listede ismimi göremedim o yüzden buradan yazıyorum 2.10.2010 canım benimki sezeryan.ismi konusunda hala uzlaşamadık.sonucu bildiririm.
:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…