görmedik cnm ne sormustun,tamam sakin ol stres olma
ironic ateş var bende kaç gündür göğüslerde dahil sizde nasıl?
yaa benim neredeyse başından beri var ben onu druma sordum çok doğal şuan menepoda sayılırsın adet olmuyoırsun dedi canım rahat olll
benim bazen elim ayagım yanıyo bazen de basıma ates cıkıyo sanki..hep menopozlu teyzelerden duyardım aynı seyleri yasıyorum,sanırım suan regl olmadıgımız için tatlım
şeker değeri yüksek şeyler tüketiyo olabilirmisin?
olur tabi kız ben yattım 3 tü sen daha hala takılıyodun nette... biraz erken yat erken kalk.. düzene girer... senin son haftaların düzene girip enerji toplaman lazım...
aklıma ni geldi bilionuzmu. biz şimdi haftaneden çıkarken göbüşlerimiz olmucek. ben hastaneden çıkarken giymek için ne giyceme karar veremiom. en büyük eteğim 40 beden. o dizlerimde kalıo şimdi. doğumdan sona girebilirmiyimki ona :)
kız yengem ve bi tanıdıgımız hastaneden cıkarken hala hamile gibiydiler..hemen gidicek sanma kiloları..ayrıca bu dediğim kişiler normal dogum yaptılaraklıma ni geldi bilionuzmu. biz şimdi haftaneden çıkarken göbüşlerimiz olmucek. ben hastaneden çıkarken giymek için ne giyceme karar veremiom. en büyük eteğim 40 beden. o dizlerimde kalıo şimdi. doğumdan sona girebilirmiyimki ona :)
ben geldimm
:ecrin_bebek:
ateşşş var mı??????
olabilir ama taktıgı lakaplara sinir oluyorum ya,halbuki asırı kilolu da değilim suan..ayı balığı,patates böregi,tosuniye falan gibi isimler takıyo habire..uyuz oluyorum ben:mymeka:dün de sezeryan konusunda yine üzerime geldi aglattı beni sinirden..tutturdu günlerdir sen çocuk falan dogurmuyosun,dr lar alıyo cocugu dio..cicekte saksı yetiştirmek gibi bişiymiş yaptıgım..en sonunda patladım,agladım durdum saatlerce
ben geldimm
görmedik cnm ne sormustun,tamam sakin ol stres olma
ironic ateş var bende kaç gündür göğüslerde dahil sizde nasıl?
bende hararet var, sancı oldugunda terliyorum ama ateş yok canım, bence sor bi dr'una.
aklıma ni geldi bilionuzmu. biz şimdi haftaneden çıkarken göbüşlerimiz olmucek. ben hastaneden çıkarken giymek için ne giyceme karar veremiom. en büyük eteğim 40 beden. o dizlerimde kalıo şimdi. doğumdan sona girebilirmiyimki ona :)
o kadar zayıflamıcaz canım, rita 6 aylık hamile gibi oluyosun demişti..
ecrinim ben esofman takımı ayarladım rahat olur diye :1ninca:
kız yengem ve bi tanıdıgımız hastaneden cıkarken hala hamile gibiydiler..hemen gidicek sanma kiloları..ayrıca bu dediğim kişiler normal dogum yaptılar
benim bazen elim ayagım yanıyo bazen de basıma ates cıkıyo sanki..hep menopozlu teyzelerden duyardım aynı seyleri yasıyorum,sanırım suan regl olmadıgımız için tatlım
ay benımde ayaklarım hep alev cıkıyo bı anda sıcak basıyo gece pencere acık yatıyom kocam donuyo ben yanıyom gece yastık su ıcınde kalıyo hamılemıyım neyım kı
olabilir ama taktıgı lakaplara sinir oluyorum ya,halbuki asırı kilolu da değilim suan..ayı balığı,patates böregi,tosuniye falan gibi isimler takıyo habire..uyuz oluyorum ben:mymeka:dün de sezeryan konusunda yine üzerime geldi aglattı beni sinirden..tutturdu günlerdir sen çocuk falan dogurmuyosun,dr lar alıyo cocugu dio..cicekte saksı yetiştirmek gibi bişiymiş yaptıgım..en sonunda patladım,agladım durdum saatlerce
ateşşş var mı??????
sana gunaydınmı desek gece kusuuuuu
yetişemiyom yaa, hg ecrin..
bende hararet var, sancı oldugunda terliyorum ama ateş yok canım, bence sor bi dr'una.
o kadar zayıflamıcaz canım, rita 6 aylık hamile gibi oluyosun demişti..
elbisem var onu giyim diom onlada emzirme sorun olur. hani mavi elbisem vardı sana gelirken giymiştim hatırlıonmu.
çok hızlısınız hee yetişemiom
bilmem cnm,elbise falan da olur..ben tayt ve tunik koydum cantamaay açık olsam bende eşofmanları çeker çıkardımkapalıyım abes olur
wallla hamile kotlarınımı giycez gene
ay açık olsam bende eşofmanları çeker çıkardımkapalıyım abes olur
wallla hamile kotlarınımı giycez gene
çok ayıp ediyor ama.olabilir ama taktıgı lakaplara sinir oluyorum ya,halbuki asırı kilolu da değilim suan..ayı balığı,patates böregi,tosuniye falan gibi isimler takıyo habire..uyuz oluyorum ben:mymeka:dün de sezeryan konusunda yine üzerime geldi aglattı beni sinirden..tutturdu günlerdir sen çocuk falan dogurmuyosun,dr lar alıyo cocugu dio..cicekte saksı yetiştirmek gibi bişiymiş yaptıgım..en sonunda patladım,agladım durdum saatlerce
ben geldimm
hoşgeldin sana özelden msj atalı çok oldu ama listede ismimi göremedim o yüzden buradan yazıyorum 2.10.2010 canım benimki sezeryan.ismi konusunda hala uzlaşamadık.sonucu bildiririm.
tşk.benim bazen elim ayagım yanıyo bazen de basıma ates cıkıyo sanki..hep menopozlu teyzelerden duyardım aynı seyleri yasıyorum,sanırım suan regl olmadıgımız için tatlım
şeker değeri yüksek şeyler tüketiyo olabilirmisin?
eğer şekerden ise olabilir.karpuzla uyanıp karpuzla uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?