2010 Ekim Anneleri

kıs ıronık sende kocıse sende ayı balıgının tosınıyenın patates boregının kocasısın naaaaaaaaabbbbbbeeeeerrrrr de hhhhhhhhhhhhhh

bahair canım bişi sorcam ilk kez meme vermeden memeyi suile temizleme demişsin ya neyle temizlesek?
önceden karbonatlı su hazılayıp cantayamı koysak?

hanımlar şu doğumdan sonra karnı sarma işi ne durumda.bazıları sezaryanı da sardırabiliyormuş.doğum yapanlar ne diyor.

bilmiyorum cnm kilolarla ilgili olan espri olabilir ama sezerayn konusunda bunalıma soktu beni iyice,cok agladım dün.sayende bebege heyecanım kalmadı,cocugumdan sogutucaksın beni dedim..sanki sezeryan olunca anne olmicakmısım gibi konusuyo

ya benım goguslerım fossssssssssssss ya ılk aylar ne guzeldı ya sılıkonlu gıbıydım sımdı fossssssssssss neolcak sımdı

kıs ıronık sende kocıse sende ayı balıgının tosınıyenın patates boregının kocasısın naaaaaaaaabbbbbbeeeeerrrrr de hhhhhhhhhhhhhh
sen kendine bak ben dogurunca göbek gidicek ama sen böle kalıcan diyorum..
hanımlar şu doğumdan sonra karnı sarma işi ne durumda.bazıları sezaryanı da sardırabiliyormuş.doğum yapanlar ne diyor.
onu da bahair e sormak gerek cnm o sezeyan olmus,ama dikiş yerleri acıyomus die duymustum

bahair canım bişi sorcam ilk kez meme vermeden memeyi suile temizleme demişsin ya neyle temizlesek?
önceden karbonatlı su hazılayıp cantayamı koysak?

evet canım onu hkes söylüyo... çok fazla suyla silmek göğsü kurutuyo... zaten hemen hemen hepiniz göğüs pedi kullanırsınız... onlar gögüslerinizi zaten steril olmasını sağlıyo. artı lohusayken sürekli terleme durumu ve pis koktuğunu hissetmeden dolayı sürekli duş alacaksınız muhtemelen... göğüslerinize süreceğiniz kremlerden yıkama gerektirmeyen kremler olursa sık sık silmenize gerek kalmaz...

canım sıkma canını, ille 12 saat agrımı cekcen anne olmak icin..
o baba olmak icin napcakmış o zaman :) espiriyle sor bi bakimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…