kızlar yeni üye olmak için ne yapcaz.arkadaşımı üye yapcam da
çok ayıp ediyor ama.
tşk.
eğer şekerden ise olabilir.karpuzla uyanıp karpuzla uyuyorum.
çok karışmış senin msj hehehhe
çok ayıp ediyor ama.
tşk.
eğer şekerden ise olabilir.karpuzla uyanıp karpuzla uyuyorum.
karpuzun şeker değeri oldukça yüksektir... şekerin yükselince ayaklarda özellikle yanma yapar...
bilmiyorum cnm kilolarla ilgili olan espri olabilir ama sezerayn konusunda bunalıma soktu beni iyice,cok agladım dün.sayende bebege heyecanım kalmadı,cocugumdan sogutucaksın beni dedim..sanki sezeryan olunca anne olmicakmısım gibi konusuyokızıştırmak gibi olmasın da gelip accık dövebilir miyim kocanı??
acaba farklı bir espri anlayışı mı var seninkinin?
tatlım gülsen gastaneden çıkarken 5 aylık hamile gibi olunuyor demişti yanılmıyorsam, göbek bakımından yani..
bahaire sormak lazım bir de..
ateş yok tatlım ama çoook sıcağım..
özellikle geceleri başımdan terler akıyo, koca donuyo oysa ki yanımda.
bir de sen antalyadasın, belki ondan daha çok bunalıyorsundur.
istersen doktorunla bi görüş
elbisem var onu giyim diom onlada emzirme sorun olur. hani mavi elbisem vardı sana gelirken giymiştim hatırlıonmu.
çok hızlısınız hee yetişemiom
canım cevrımdısı ol yada nasıl olyyor cıkıs yap sonra kayıt ol kısmından yeni kayıt olunabilir mail adresi lazım
kızLAR ACİL
nurtopu soryor
vitamalt e bebek sıdında nereden bulunur dio ankarada
sen kendine bak ben dogurunca göbek gidicek ama sen böle kalıcan diyorum..kıs ıronık sende kocıse sende ayı balıgının tosınıyenın patates boregının kocasısın naaaaaaaaabbbbbbeeeeerrrrr de hhhhhhhhhhhhhh
onu da bahair e sormak gerek cnm o sezeyan olmus,ama dikiş yerleri acıyomus die duymustumhanımlar şu doğumdan sonra karnı sarma işi ne durumda.bazıları sezaryanı da sardırabiliyormuş.doğum yapanlar ne diyor.
bahair canım bişi sorcam ilk kez meme vermeden memeyi suile temizleme demişsin ya neyle temizlesek?
önceden karbonatlı su hazılayıp cantayamı koysak?
cıkarken giyersen sorun olmaz canım, ama arabada falan emzirmen gerekirse neresinden cıkarcan :))
bilmiyorum cnm kilolarla ilgili olan espri olabilir ama sezerayn konusunda bunalıma soktu beni iyice,cok agladım dün.sayende bebege heyecanım kalmadı,cocugumdan sogutucaksın beni dedim..sanki sezeryan olunca anne olmicakmısım gibi konusuyo
selam hatunlar
noluyo yaa 15karakter zorunluluğu gelmiş hergün bişe değişiyo sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?