o dedigin mama heralde canım,
eczanelerde yokmudurki??
sen kendine bak ben dogurunca göbek gidicek ama sen böle kalıcan diyorum..
onu da bahair e sormak gerek cnm o sezeyan olmus,ama dikiş yerleri acıyomus die duymustum
kıs ıronık sende kocıse sende ayı balıgının tosınıyenın patates boregının kocasısın naaaaaaaaabbbbbbeeeeerrrrr de hhhhhhhhhhhhhh
evet canım onu hkes söylüyo... çok fazla suyla silmek göğsü kurutuyo... zaten hemen hemen hepiniz göğüs pedi kullanırsınız... onlar gögüslerinizi zaten steril olmasını sağlıyo. artı lohusayken sürekli terleme durumu ve pis koktuğunu hissetmeden dolayı sürekli duş alacaksınız muhtemelen... göğüslerinize süreceğiniz kremlerden yıkama gerektirmeyen kremler olursa sık sık silmenize gerek kalmaz...
canım sıkma canını, ille 12 saat agrımı cekcen anne olmak icin..
o baba olmak icin napcakmış o zaman :) espiriyle sor bi bakimm..
humana stıl tee nerde satılıyo marketlerde varmı kı rezenede ıyı sut yapıyormus
içine bişi giymeyip üstüme boleromu alsam diom
kadınlar kulubü yazan yerde üstte üyelik için tıklayınız yazıyo
canım mesela o kremlerden sursek silsek temiz olmamı ucu
bu arada sen ne kullandın merak ettim medela purepan aldım ben
emzırme sutyenı alırken normal numaramızdan buyukmu almalıyz kı ya
yok kız üşürsün.. havanın işi belli olmaz, ben bi yanıyom bi donuyom :)
bazı marketlerdede oluyomuş ama, nerde bilmiyom.. ama eczanelerde kesin vardır
o da simdiden gelecegini düşünüyomus,maddi sorumluluklarını almısmıscanım sıkma canını, ille 12 saat agrımı cekcen anne olmak icin..
o baba olmak icin napcakmış o zaman :) espiriyle sor bi bakimm..
dogumdan sonra sönmüş balon gibi luyo diyolar öyle mi?ne kadar zamanda düzeliyo?benim dr uma ben daha korse demeden... bana direk sakın korse takayım deme karın kasların tembelliğe alışır ve iyice sarkar... bırak kaslar kendiliğinden gelişsin dedi... korse takmak yerine dikişler kendini toparlayınca bol bol ev süpür dedi... ve ben hiç kullanmadım... çok az bi göbeğim evet var ama zaten ergenlik çağından beri göbeğim hep vardı benim ekstra bi göbek kalmadı....doğumdan sonra ilk göbeğinizi gördüğünzüde moraliniz bozulabilir ama sakın bozulmasın benim o patlak futbol topu gibi duran göbeğim toparlandıysa herkesinki toparlanır...
kahvaltı hazırlamak mı? 9 aydır kalkar uzanır kanepeye eline kumandayı alır ve ben acıktım der,hiç öyle kahvaltı hazırlayıp beni kaldırdıgını hatırlamıyorum..şımartılmanın ş sini görmedim gebeliğimde,saolsun annecim bol bol şımarttı beni:roflol::roflol::roflol:
hiç gülceğim yoktu :)
ironic bu kocşler çok sinir. ama benm kociş düzeldi gibi. darısı başına annemler bizde sabah kalktı kahvaltı hazırladılar annemle beraberben yattım. artık daha anlayışlı. sanırım doğumun yaklaştığını ve bunun benm içinde zor bi süreç olduğunu anladı sanırım. bide iş mevzusunda bi haber beklioz belki ondan rahatladı biraz :uhm::içelim:
evet ya eczanelerde oluyordu unutmusum sağol canım yazayım iht. oldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?