2010 Ekim Anneleri

sen kendine bak ben dogurunca göbek gidicek ama sen böle kalıcan diyorum..

onu da bahair e sormak gerek cnm o sezeyan olmus,ama dikiş yerleri acıyomus die duymustum

benim dr uma ben daha korse demeden... bana direk sakın korse takayım deme karın kasların tembelliğe alışır ve iyice sarkar... bırak kaslar kendiliğinden gelişsin dedi... korse takmak yerine dikişler kendini toparlayınca bol bol ev süpür dedi... ve ben hiç kullanmadım... çok az bi göbeğim evet var ama zaten ergenlik çağından beri göbeğim hep vardı benim ekstra bi göbek kalmadı....doğumdan sonra ilk göbeğinizi gördüğünzüde moraliniz bozulabilir ama sakın bozulmasın benim o patlak futbol topu gibi duran göbeğim toparlandıysa herkesinki toparlanır...

kıs ıronık sende kocıse sende ayı balıgının tosınıyenın patates boregının kocasısın naaaaaaaaabbbbbbeeeeerrrrr de hhhhhhhhhhhhhh

:roflol::roflol::roflol:
hiç gülceğim yoktu :)

ironic bu kocşler çok sinir. ama benm kociş düzeldi gibi. darısı başına annemler bizde sabah kalktı kahvaltı hazırladılar annemle beraber ben yattım. artık daha anlayışlı. sanırım doğumun yaklaştığını ve bunun benm içinde zor bi süreç olduğunu anladı sanırım. bide iş mevzusunda bi haber beklioz belki ondan rahatladı biraz :uhm::içelim:

canım mesela o kremlerden sursek silsek temiz olmamı ucu
bu arada sen ne kullandın merak ettim medela purepan aldım ben

canım sıkma canını, ille 12 saat agrımı cekcen anne olmak icin..
o baba olmak icin napcakmış o zaman :) espiriyle sor bi bakimm..

doğru dedin walla o baba olmak için napçakmış. allah bilir en önemli şeyi ben yaptım der :S

sor kıs ayronik. ay bak gelip kocanı dövesim var heeealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

humana stıl tee nerde satılıyo marketlerde varmı kı rezenede ıyı sut yapıyormus

bu çayın için de rezene de var zaten... ve benzeri birkaç ot... sen hepsini bir araya getirip hazırlayamazsın... bu dediğim çayla ben aynı gün akşam üstü gazımı çıkarttım... sütlerim gözle görülür şekilde arttı... ve bana 2-3 büyük tuvalete çıkamaybilirsin sorun yok dedikleri halde ben ertesi gün tuvalete çıktım... he doğumdan 1-2 gün öncesine kadar bağırsaklarımı çok zorlayacak şeyler yememeye de dikkat ettim... ama herşeyden önemlisi herşeyin çok kolay ve yolunda olacağına inandırıdım kendimi..

canım mesela o kremlerden sursek silsek temiz olmamı ucu
bu arada sen ne kullandın merak ettim medela purepan aldım ben

medela dediğin süt sağma pompası... ama demek istediğin mustellaysa çok iyi olduğunu arkadaşımadn biliyorum... ama göğüs ucu bi kere yara oldumu çoğu işe yaramıyor.. ben daha çok ilaç şeklinde olanlardan aldım isimlerini hatırlamıyorum hiç biri fayda etmedi... ben en son çareyei saf zeytinyağını kaynatıp ağzı kapalı soğutarak silmekde buldum... biraz ağır kokuya ama bebek emiyo hem silmek de gerektirmiyo...

çarşıya gidicem şimdi bu halimle komşudada bisürü hurma yedim hazı hurması pek lezzetliydi bişe olmasa bare yollarda
şal alıcam kendime sabahlık yerine kırmızımı mı alsam siyah mı
beyaz alıcam bitane haftaya düğün var elbisem açık üstüme almak için ama hastane için kırmızımı siyahmı

canım sıkma canını, ille 12 saat agrımı cekcen anne olmak icin..
o baba olmak icin napcakmış o zaman :) espiriyle sor bi bakimm..
o da simdiden gelecegini düşünüyomus,maddi sorumluluklarını almısmıs
dogumdan sonra sönmüş balon gibi luyo diyolar öyle mi?ne kadar zamanda düzeliyo?
kahvaltı hazırlamak mı? 9 aydır kalkar uzanır kanepeye eline kumandayı alır ve ben acıktım der,hiç öyle kahvaltı hazırlayıp beni kaldırdıgını hatırlamıyorum..şımartılmanın ş sini görmedim gebeliğimde,saolsun annecim bol bol şımarttı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…