medela dediğin süt sağma pompası... ama demek istediğin mustellaysa çok iyi olduğunu arkadaşımadn biliyorum... ama göğüs ucu bi kere yara oldumu çoğu işe yaramıyor.. ben daha çok ilaç şeklinde olanlardan aldım isimlerini hatırlamıyorum hiç biri fayda etmedi... ben en son çareyei saf zeytinyağını kaynatıp ağzı kapalı soğutarak silmekde buldum... biraz ağır kokuya ama bebek emiyo hem silmek de gerektirmiyo...
canım benim pc de 2. üyelik kabul etmiyo.sen dener misin sibel.vesi die.şifrede buluruz yapabiliyosan
denedim canım aynı yerden.olmadı.
o da simdiden gelecegini düşünüyomus,maddi sorumluluklarını almısmıs
dogumdan sonra sönmüş balon gibi luyo diyolar öyle mi?ne kadar zamanda düzeliyo?
kahvaltı hazırlamak mı? 9 aydır kalkar uzanır kanepeye eline kumandayı alır ve ben acıktım der,hiç öyle kahvaltı hazırlayıp beni kaldırdıgını hatırlamıyorum..şımartılmanın ş sini görmedim gebeliğimde,saolsun annecim bol bol şımarttı beni
rita da saf zeytinyagı kullanıyomussaf zeytinyağı kaynattıp agzı kapalı şişeye hazırladım ben bebek icin demek göguse iyi geliyor :)
canım benim pc de 2. üyelik kabul etmiyo.sen dener misin sibel.vesi die.şifrede buluruz yapabiliyosan
dikiş izi ne kadar zamanda geciyocanım göbek bi süre o görüntü de kalıyo.. 40 ından sonra toparlamaya iyice aşlıyo benim tam 6 aylıkken artık eski haline dönmeye başlamıştı... şimdi ise neredeyse eskisinden daha az göbeğim var...
o da simdiden gelecegini düşünüyomus,maddi sorumluluklarını almısmıs
dogumdan sonra sönmüş balon gibi luyo diyolar öyle mi?ne kadar zamanda düzeliyo?
kahvaltı hazırlamak mı? 9 aydır kalkar uzanır kanepeye eline kumandayı alır ve ben acıktım der,hiç öyle kahvaltı hazırlayıp beni kaldırdıgını hatırlamıyorum..şımartılmanın ş sini görmedim gebeliğimde,saolsun annecim bol bol şımarttı beni
bana dr lasonish al dedi hem yıkamadan emzirebilirsin dedi ama ben hastane çantama karbonat da attım
ıronık kocana de kı sadece saksıyı sulamakla baba olunmaz de hhhhhh
dikiş izi ne kadar zamanda geciyo
:)) güzel lafmıs,bi daha derse söliyim bari..ıronık kocana de kı sadece saksıyı sulamakla baba olunmaz de hhhhhh
dogumda onu mu düşüncem yaw,bebegimi düşünürüm sadece,ama öyle diyo ya ameliyathane kapısında beklemesin,annecim karsılasın beni..aynen canm benmkide öleydi. kalakar satlerce oturur kahvaltı hazırlamayı brak beni ben acıktım die uyaandırırdı. allah yardımcın olsun canm. çok zor ya. inşallah düzelir. doğum zamanı dua et canım eşin için.
ben almadım ya,çok gerekli bişi mi bu?bence emzirme sütyenini büyük almayın çünkü zaten penye oldukları için açılıyorlar ben tam aldım çünkü öbür türlü boğazına çıkıyor askısı çok çirkin duruyor
ıronık kocana de kı sadece saksıyı sulamakla baba olunmaz de hhhhhh
ay kimseye yetişemiommmmmm
yavasssssss
bahair su canım
Hepsiburada.com : Medela Purelan Göğüs Kremi | Anne / Bebek / Çocuk
baktım canım benimkide olmuyo
ozaman beni hatırla seçeneğini kaldırıp denemek lazım yada arkadaşın kendi pc sinden direk üye olsun o seçenekte nerden kaldırlıyo bilmiyorum
medela krem nerde satılıyo ecz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?