2010 Ekim Anneleri

saf zeytinyağı kaynattıp agzı kapalı şişeye hazırladım ben bebek icin demek göguse iyi geliyor :)

canım benim pc de 2. üyelik kabul etmiyo.sen dener misin sibel.vesi die.şifrede buluruz yapabiliyosan

denedim canım aynı yerden.olmadı.

baktım canım benimkide olmuyo
ozaman beni hatırla seçeneğini kaldırıp denemek lazım yada arkadaşın kendi pc sinden direk üye olsun o seçenekte nerden kaldırlıyo bilmiyorum

canım göbek bi süre o görüntü de kalıyo.. 40 ından sonra toparlamaya iyice aşlıyo benim tam 6 aylıkken artık eski haline dönmeye başlamıştı... şimdi ise neredeyse eskisinden daha az göbeğim var...

aynen canm benmkide öleydi. kalakar satlerce oturur kahvaltı hazırlamayı brak beni ben acıktım die uyaandırırdı. allah yardımcın olsun canm. çok zor ya. inşallah düzelir. doğum zamanı dua et canım eşin için.

bana dr lasonish al dedi hem yıkamadan emzirebilirsin dedi ama ben hastane çantama karbonat da attım

evet lasonish de iyi onu da kullandım... ama yara olamdan önce kullanın.. yara olduktan sonrası biraz zor oluyo... dediğim gibi özellikle suyla temizlemek göğsü kuruttuğu için yaraya neden oluyo....

bence emzirme sütyenini büyük almayın çünkü zaten penye oldukları için açılıyorlar ben tam aldım çünkü öbür türlü boğazına çıkıyor askısı çok çirkin duruyor

dikiş izi ne kadar zamanda geciyo

yani şöyle söyliyim benim izim hala daha öyle beyaz değil... hafif pembemsi...dr contratubex (yazım yanlışı olabilir o kadar çok ilaçla haşır neşir oldumki nilden sonra artık isimleri hafızam da tutamıyorum) diye bi ilaç yazacak yazmazsa da yazdır pahallı bi krem ama sigorta karşılıyo... onu mutlaka kullan... hem ödem oluşmasını hem de skar oluşumu engelliyo hem de kaşıntıyı alıyo.....

ıronık kocana de kı sadece saksıyı sulamakla baba olunmaz de hhhhhh
:)) güzel lafmıs,bi daha derse söliyim bari..
dogumda onu mu düşüncem yaw,bebegimi düşünürüm sadece,ama öyle diyo ya ameliyathane kapısında beklemesin,annecim karsılasın beni..
bence emzirme sütyenini büyük almayın çünkü zaten penye oldukları için açılıyorlar ben tam aldım çünkü öbür türlü boğazına çıkıyor askısı çok çirkin duruyor
ben almadım ya,çok gerekli bişi mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…