2010 Ekim Anneleri

hanımlar yardım bu mide ekşimeleri beni tüketti.ne içip ne yemeli.süt bile fayda etmiyor artık.famodinde etkisiz kaldı gavistonda kafamı koyamıyorum yastığa.uzanamamak cabası.ne yapmalı.

hanımlar yardım bu mide ekşimeleri beni tüketti.ne içip ne yemeli.süt bile fayda etmiyor artık.famodinde etkisiz kaldı gavistonda kafamı koyamıyorum yastığa.uzanamamak cabası.ne yapmalı.

Rennie Duo var canım şurup ondan alabilirsin ben geceleri çok kötü oluyorum içince hemen geçiriyor..

yedigin seylere dikkat et canım, tatlı ve susam cok feci yapıyo mideyi..
dondurmayı dene istersen bide.. peynirde iyi geliyo diyolar ama bende faydası olmadı..

mide yanması verdigi rahatsızlıktan ziyade yemek borusunun da tahrişine sebep oluyomuş, o yüzden dayanabilsek bile illaki sorun giderilmeliymiş kızlar..

Rennie Duo var canım şurup ondan alabilirsin ben geceleri çok kötü oluyorum içince hemen geçiriyor..
sen hala alıyormusun cnm şurubu dokunmaz dimi bebeğe.
canım benim konusabilirsek sorarım müsaadesiyle fotosunu eklerim buraya...ya da dogum yaptıgı hastanenin sitesinden baksana cnm,görmedin mi hiç bebegi?

hangi hastane idi.

mide yanması verdigi rahatsızlıktan ziyade yemek borusunun da tahrişine sebep oluyomuş, o yüzden dayanabilsek bile illaki sorun giderilmeliymiş kızlar..

Dayanılcak gibi bişey değilki canım ya ben hiç duramıyorum başlar başlamaz ilaç içmesem perişan oluyorum :sinifsinif: bide 1 çay kaşığı türk kahvesi yemek de kısa süreli çözüm oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…