yok tatlım sadece yeni bi resmini eklemişti kızının face e,o kadar..kendisiyle ilgili bilgi alamadım henüz
tamam güzelim,görüşürüz tekrar,sen de cok cok iyi bak kendine :1hug:anladım canım, ben çıkıyorum şimdi, görüşmek üzere, kendine iyi bak :)
ay atv de esra erol da bi adam var çakma sezen cumhur önal gibi bişi :))
ironic senin de haberin yok mu fragola dan? kimse yanıtlamadı
yok tatlım sadece yeni bi resmini eklemişti kızının face e,o kadar..kendisiyle ilgili bilgi alamadım henüz
sırnaşık şey ay çatlayacağım ben de gördüm şimdi, ne laflar ne laflar.... aman tanrım , neyse çıktım ben :)
hanımlar yardım bu mide ekşimeleri beni tüketti.ne içip ne yemeli.süt bile fayda etmiyor artık.famodinde etkisiz kaldı gavistonda kafamı koyamıyorum yastığa.uzanamamak cabası.ne yapmalı.
hanımlar yardım bu mide ekşimeleri beni tüketti.ne içip ne yemeli.süt bile fayda etmiyor artık.famodinde etkisiz kaldı gavistonda kafamı koyamıyorum yastığa.uzanamamak cabası.ne yapmalı.
canım benim konusabilirsek sorarım müsaadesiyle fotosunu eklerim buraya...ya da dogum yaptıgı hastanenin sitesinden baksana cnm,görmedin mi hiç bebegi?off bizim face imiz yok göremeyecekmiyiz şimdi.konuşursan söylerrmisin cnm.
slm kızlar ben geldima.s.neler yaptınız bakalım
sen hala alıyormusun cnm şurubu dokunmaz dimi bebeğe.Rennie Duo var canım şurup ondan alabilirsin ben geceleri çok kötü oluyorum içince hemen geçiriyor..
canım benim konusabilirsek sorarım müsaadesiyle fotosunu eklerim buraya...ya da dogum yaptıgı hastanenin sitesinden baksana cnm,görmedin mi hiç bebegi?
biz aynıyız cnm sen neler yaptın sen anlat?slm kızlar ben geldima.s.neler yaptınız bakalım
neden kızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikızlar fatmagülün suçu ne uyarı cezası almış rtük tenhaha
mide yanması verdigi rahatsızlıktan ziyade yemek borusunun da tahrişine sebep oluyomuş, o yüzden dayanabilsek bile illaki sorun giderilmeliymiş kızlar..
acıbadem canımcımsen hala alıyormusun cnm şurubu dokunmaz dimi bebeğe.
hangi hastane idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?