2010 Ekim Anneleri

kendımden alıntı yapıp yorum yapmısım bı yandan pılav kasıklar bı yandanda yazarsan boyle olur tabı hhhhhhhhhhhhhhh

kızzz hazırla kahvaltılığıı yap yanınada patates kızartmasıı ben valla bi ara hiç yemek yapamıodum 2 ay kahaltılık yedirdim yada tost falan

alışık değil benim adam bakalım ne diyecek. şaşıracak kesin ama neyapayım çok yoruldum. öğlen ayrı akşam ayrı yemek yapıyorum genelde. fena alıştırdım ben bunu

ay burası bana alıskanlık yaptı bagımlı oldm ya gecmısı okumadmmı rahat eemıyorum bı gun grmesem ıcım rahat etmıyo ya demetten haber varmı bı ara gırmıstı ama

alışık değil benim adam bakalım ne diyecek. şaşıracak kesin ama neyapayım çok yoruldum. öğlen ayrı akşam ayrı yemek yapıyorum genelde. fena alıştırdım ben bunu

kız benim adamda herün ayrı yemk isterdi ama yapamayınca anlayışlı oldu ama halinde yoksa yorma kendini bak bi sürü iş yapmışsın

kıslar 12 ton bakterılı etı sızce kım yedı haberlerde soruyoda bence bıze yedrdıler resmen ş.............

bizde geldikkkk bugun yorulduk o alışveriş merkezi senin bu alışveriş merkezi benim gezdik

aman dikkat et canım, bi daha olursa aralarını takip et.. sonrada bize haber et :)) ne kadar emir yadırdım kız, et de et :)

dikkat ediom kızzz takip ettimde ama işte gerisi gelmedi şimdi rita yazmıştı ya böle kabızlık sancısı gibi bir geldi ama ard arda 10 kez falan 1 dk ka aralıklarla korktum oturdum böle bi gene zıplattı beni sonra uzandımm geçi doktor yatınca geçerse bişe olmaz demişti ona güveniorum nişan falanda yok işte sinir oluorum hiç bişe bilmemek ne kadar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…