2010 Ekim Anneleri

ay evet hava cok fena oldu yaa simsek felan cakıp duruyo gök gürlüyo korktum :))
ironicim valla market alışverişi neyim yaptk,kocişe alışveriş yaptık ayakkabı,pantolon,sweet vs aldık. ogluma 2tulum,2ayakkabı bi pantolon aldık hihii

valla bugun buraya ugramayıp gecmısı okumak ıcın gırenlerın hepsı kopurecekler resmen 100 sayfaya yakın oldu sbhtan berı.gecmısı okuyacak olanlara acıyom valla hhh

ayyyy bende gezmek istiorumm yaaa hiç bişe gördüğümüz yok 3 gündür evden çıkmadım daha ağdacıya gitcem ya doğum olursaaa napcam ben günüde belli değil sonra daha bi kaç ay hiç bi yere çıkamammmm allahımmm bu ne hamilelikmiş böleeee

İçtim canım ama bende reflü var hamilelik öncesinde başlamıştı yani bebekten daha çok reflü yanmalarından kullandım ben..İlk zamanlar değilde 7. aydan sonra çok fena yaptı her hafta 2 şişe kesin içiyorum..

oohh güle güle kullanın cnm

oh bakıomda kocısle oglanı donatmısınz gule gule kullansınlar

bana bişi almadık bu sefer :) nasılsa dogumdan sorna zayıflıcam gerek yok
(Kendime moral veriyorum caktırmayın)

valla bugun buraya ugramayıp gecmısı okumak ıcın gırenlerın hepsı kopurecekler resmen 100 sayfaya yakın oldu sbhtan berı.gecmısı okuyacak olanlara acıyom valla hhh

Valla ben bu sefer okumadım gözüm yemedi

hoşgeldin dark, son rutuşlar mı yapılıyor doruk için

Hosbulduk gonulcelenim.. aslında herşeyimiz tamamdı da onu gördük begendik aldık derken yine bir sürü şey aldık :))))

selam kizlar doktordan geldim
nst bagladilar agri basta 80 lere cikti.sonra her 5 dakika ya bir 40 ve 60 arasi degisti
idrar temiz cikti.mantar da yokmus.e niye kasinti ve yanma var?demkki betona oturdugum icin oldu.nisan seklindeki kani da anlamadi nerden geldigini doktor.rahim agzida kapali.
disini 5 ne kadar SIK dedi doktor.
ama yine kan ve agrim olursa gitcem.

hoşgeldin cnm..şükür bi sorun yokmus işte..bebek ne durumda?

spinal anestezinin yapılışını izledimm koktum yaa herkez tavsiye ediyorr ama ben korkuyorum panikliyim yaa 40 dk içerde canlı canlı amelıyathanede bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

gez anacım bidaha zor gezeriz valla. hem bana yürüyüş olsun dedik, valla bir sürü yürüdüm inşallah faydası olur doğumuma. normal olursa tabe :)

oohh güle güle kullanın cnm

sağol canım. bu arada sana bugün nazar degdirmiş olabilirim. ay maşallah! ne güzelsin o resimlerde! opuyorumnanaktan o kocan senin kıymetini bilsin!
oh bakıomda kocısle oglanı donatmısınz gule gule kullansınlar

sağol canımmm :))))))

off su baskını uayrısı yapıyolar,evim giris kat benim yaaa (

allah korusun canımmmm. gönlünü ferah tut olmaz birşey allah'ın izniyle..
hoşgeldin darkcımmm güle güle giysinnn dorukkk kuzunnnnn (çaktırma bizde aynı durumdayızzz)

sağol teyzesii.. ne yapalım böyle moral veriyoruz kendimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…