akannehir akannehir
cidden o kadar ictinmi canım?
ben rennie nin tabletini kullanıyodum, o da cok fayda etmedi, dr gaviscon surup verdi..
arada ondan iciyorum ama 1 kutu bitmedi
slm canım, hg.. kalabalıktı bugün görmemişizdir :) :1hug:
oohh güle güle kullanın cnmay evet hava cok fena oldu yaa simsek felan cakıp duruyo gök gürlüyo korktum :))
ironicim valla market alışverişi neyim yaptk,kocişe alışveriş yaptık ayakkabı,pantolon,sweet vs aldık. ogluma 2tulum,2ayakkabı bi pantolon aldık hihii
ay evet hava cok fena oldu yaa simsek felan cakıp duruyo gök gürlüyo korktum :))
ironicim valla market alışverişi neyim yaptk,kocişe alışveriş yaptık ayakkabı,pantolon,sweet vs aldık. ogluma 2tulum,2ayakkabı bi pantolon aldık hihii
valla bugun buraya ugramayıp gecmısı okumak ıcın gırenlerın hepsı kopurecekler resmen 100 sayfaya yakın oldu sbhtan berı.gecmısı okuyacak olanlara acıyom valla hhh
hoşgeldin dark, son rutuşlar mı yapılıyor doruk için
bana bişi almadık bu sefer :) nasılsa dogumdan sorna zayıflıcam gerek yok
(Kendime moral veriyorum caktırmayın)
hoşgeldin cnm..şükür bi sorun yokmus işte..bebek ne durumda?selam kizlar doktordan geldim
nst bagladilar agri basta 80 lere cikti.sonra her 5 dakika ya bir 40 ve 60 arasi degisti
idrar temiz cikti.mantar da yokmus.e niye kasinti ve yanma var?demkki betona oturdugum icin oldu.nisan seklindeki kani da anlamadi nerden geldigini doktor.rahim agzida kapali.
disini 5 ne kadar SIK dedi doktor.
ama yine kan ve agrim olursa gitcem.
ayyyy bende gezmek istiorumm yaaa hiç bişe gördüğümüz yok 3 gündür evden çıkmadım daha ağdacıya gitcem ya doğum olursaaa napcam ben günüde belli değil sonra daha bi kaç ay hiç bi yere çıkamammmmallahımmm bu ne hamilelikmiş böleeee
oohh güle güle kullanın cnm
oh bakıomda kocısle oglanı donatmısınz gule gule kullansınlar
off su baskını uayrısı yapıyolar,evim giris kat benim yaaa(
hoşgeldin darkcımmm güle güle giysinnn dorukkk kuzunnnnn (çaktırma bizde aynı durumdayızzz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?