2010 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canım riskli dönemi atlatmışınız gelsede problem olmaz sanırım :))

hadi hayırlısı.

nst de sancı kac olunca dgm olyo bu konuyu bılmıyom ben ya

Enfeksiyon olmuş sanırım canım..İlaç verecektir fitil yada antibiyotik..Geçmiş olsun.

hoşgeldin cnm..şükür bi sorun yokmus işte..bebek ne durumda?
sükür canim bebke iyi yazik yavrum uyuyordu.gelip gelip salladilar kalksin diye.ultrasala koymadi.kadin alttan eli ile bakti rahim agzina.bir sürü örnek aldi.sükür temiz cikti.

geldim ark gitti. 3050 gr 50 cm miş bebeği doumda çok kolay olmuş güle güle anlatıo kırık
ne güzel canım ya bizler de böyle kolay atlatalım dogumları inşallah..
Hava nasıl kötü oldu , şimşek çakıyor yağmur yağıyor eşim dün çok dua etmişti :roflol:
evet ya hava korkunc oldu umarım cok yagmaz (
spinal anestezinin yapılışını izledimm koktum yaa herkez tavsiye ediyorr ama ben korkuyorum panikliyim yaa 40 dk içerde canlı canlı amelıyathanede bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
iyi de spinalden neden korktun ki,inca bi igne yapıyolar,kalcana ya da koluna yapılmıs gibi...40 dakika canlı canlı ameliyathanede olucan ama 5 dakika içinde bebişi vercekler sana :))

hosgeldin canım.. gözün aydın üşüttün ondan mı oldu acaba dedigin gibi. bebek nasılmış ?

geldim ark gitti. 3050 gr 50 cm miş bebeği doumda çok kolay olmuş güle güle anlatıo kırık

ay ne mutlu darısı basımıza :)

ay nevyassssssssss canım senin cok az kalmışş.. yok mu sancı felan :)))))))))
sanırım bende böyle en son doğurcam :d

Sezeryanın 40 dk sürdüğünü kim söylediki ablam girdi 5 dk sonra bebek çıktı 15 dk sonrada ablam çıkmıştı..

çok saol cnm o güzel bakışın senin..3 günlük resim onlar,bari dedim son günlerin resmini cekip koyayım..dogumdan 1 gün öncesinde de kuaföre falan gidicem,sonra da resim cekilip koyucam face e tam 1 gün öncesinde hatira olsun...sonra artık oglusla cekiliriz fotoları :))

yuuuppppiiiii kızlaar nişanım geliyooor :)

ay çok sevindim görünce ya :)

peçeteyle silerken çok az geldi, baktım sildikçe geliyor, irdelemedim, peçete koydum çamaşırıma çıktım :)

böyle koyu kıvamlı pembe-koyu kahve arasında renkli akıntım vaaar, yuppiiii hehehe

omurilik içine kadar sokuluyor iğne :)

evet 5 dk sonra bebek geliyor gösterdikten sonra hemşireler götürüyor onu hemen
:asigim: keşke cesaretim olsaydı nefret ediyorum kendimden

ay nevyassssssssss canım senin cok az kalmışş.. yok mu sancı felan :)))))))))
sanırım bende böyle en son doğurcam :d

Az kaldı ama ne gün geçiyor ne bu çocuğun gelmeye niyeti var :roflol: ara ara oluyor ama geçiyor canım her seferinde heycanlansamda boşa çıkıyor :))

ay ne güzel hersey planlı oldugu icin kuaför felan ohhh ne güzel :)))))) girin bakıma... biz ne halde olcaz kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…