selam kizlar doktordan geldim
nst bagladilar agri basta 80 lere cikti.sonra her 5 dakika ya bir 40 ve 60 arasi degisti
idrar temiz cikti.mantar da yokmus.e niye kasinti ve yanma var?demkki betona oturdugum icin oldu.nisan seklindeki kani da anlamadi nerden geldigini doktor.rahim agzida kapali.
disini 5 ne kadar SIK dedi doktor.
ama yine kan ve agrim olursa gitcem.
nst bagladilar agri basta 80 lere cikti.sonra her 5 dakika ya bir 40 ve 60 arasi degisti
idrar temiz cikti.mantar da yokmus.e niye kasinti ve yanma var?demkki betona oturdugum icin oldu.nisan seklindeki kani da anlamadi nerden geldigini doktor.rahim agzida kapali.
Enfeksiyon olmuş sanırım canım..İlaç verecektir fitil yada antibiyotik..Geçmiş olsun.
idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur canım büyük ihtimal...
benimde karnımın aşağısında sancılanma oluyodu ve akıntım var...banada antibiyotik ve fitil verdi...doğum yaklaştığı için bebek enfeksiyon kapmasın dedi...
sükür canim bebke iyi yazik yavrum uyuyordu.gelip gelip salladilar kalksin diye.ultrasala koymadi.kadin alttan eli ile bakti rahim agzina.bir sürü örnek aldi.sükür temiz cikti.hoşgeldin cnm..şükür bi sorun yokmus işte..bebek ne durumda?
ne güzel canım ya bizler de böyle kolay atlatalım dogumları inşallah..geldim ark gitti. 3050 gr 50 cm miş bebeği doumda çok kolay olmuşgüle güle anlatıo kırık
evet ya hava korkunc oldu umarım cok yagmazHava nasıl kötü oldu , şimşek çakıyor yağmur yağıyor eşim dün çok dua etmişti :roflol:
iyi de spinalden neden korktun ki,inca bi igne yapıyolar,kalcana ya da koluna yapılmıs gibi...40 dakika canlı canlı ameliyathanede olucan ama 5 dakika içinde bebişi vercekler sana :))spinal anestezinin yapılışını izledimm koktum yaaherkez tavsiye ediyorr ama ben korkuyorum panikliyim yaa 40 dk içerde canlı canlı amelıyathanede bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
geldim ark gitti. 3050 gr 50 cm miş bebeği doumda çok kolay olmuşgüle güle anlatıo kırık
hehe bende bilmiyom en güclü hangisi ama kagitta en son sinir yaziyordu uzanip bakamadim.zaten zikzak seklinde agrin oldukca cikitiyor o sayilara kadar.nst de sancı kac olunca dgm olyo bu konuyu bılmıyom ben ya
Geçmiş olsun canım riskli dönemi atlatmışınız gelsede problem olmaz sanırım :))
çok saol cnm o güzel bakışın senin..3 günlük resim onlar,bari dedim son günlerin resmini cekip koyayım..dogumdan 1 gün öncesinde de kuaföre falan gidicem,sonra da resim cekilip koyucam face e tam 1 gün öncesinde hatira olsun...sonra artık oglusla cekiliriz fotoları :))gez anacım bidaha zor gezeriz valla. hem bana yürüyüş olsun dedik, valla bir sürü yürüdüm inşallah faydası olur doğumuma. normal olursa tabe :)
sağol canım. bu arada sana bugün nazar degdirmiş olabilirim. ay maşallah! ne güzelsin o resimlerde! opuyorumnanaktan o kocan senin kıymetini bilsin!
sağol canımmm :))))))
allah korusun canımmmm. gönlünü ferah tut olmaz birşey allah'ın izniyle..
sağol teyzesii.. ne yapalım böyle moral veriyoruz kendimize :)
hazırlık doğuma mı?
evet cnm doğuma
oo hazırsın yanemisim mis diosun
hem de ne miskaydirigubbakcemile2
ne güzel canım ya bizler de böyle kolay atlatalım dogumları inşallah..
evet ya hava korkunc oldu umarım cok yagmaz(
iyi de spinalden neden korktun ki,inca bi igne yapıyolar,kalcana ya da koluna yapılmıs gibi...40 dakika canlı canlı ameliyathanede olucan ama 5 dakika içinde bebişi vercekler sana :))
ay nevyassssssssss canım senin cok az kalmışş.. yok mu sancı felan :)))))))))
sanırım bende böyle en son doğurcam :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?