2010 Ekim Anneleri

Sezeryanın 40 dk sürdüğünü kim söylediki ablam girdi 5 dk sonra bebek çıktı 15 dk sonrada ablam çıkmıştı..

dikme picme tam 45 dakika sürüyor burda.ama ikinci ve ikincilerde bir bucuk saati buluyor dedi doktor.özenle acilip dikilmesi lazimmis ilkler kadar cabuk olmuyor yapisma falanda oluyormus ya eski dikisler falan

ne mutluuuuu ve ne rahatsınn canımmm hadi bakalım hayırlısı olsunn. sancı felan var mı ?

delikafadulden doktorunu aradınmı canım :)))hadi hayırlısıyla rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrunu .. bir nefeste kurtulursun insallh.. ayy maşallahh ne kadar rahatsın ne güzell ben olsaydım elim ayagıma dolanır yazamazdım bişi kaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydin kiz aynindan geldi benden de ama geri posttaladilar beni:)))
ama senin gelmistir artik zamani:)

Gözünaydıın canım darısı başıma, o peçetelere bakmaktan şaşı olucam ama yok nişan mışan gelmiyor sempatiksalakcinni

ayy gözün aydın canım yaaaa sen kdr bende mutlu oldum heee :d ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaa

eyvahedigeldismile
ay ne güzel... bebişine kavuşmana az kaldı hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Az kaldı ama ne gün geçiyor ne bu çocuğun gelmeye niyeti var :roflol: ara ara oluyor ama geçiyor canım her seferinde heycanlansamda boşa çıkıyor :))

üff böyle beklemesi de ne kötü dimi.. hayırlısı olsun bakalım sanırım doldurucan sen bu 40.haftayı. bende de tık yok

ay pike sen benden 1 gün ileridesin çok fena heyecanlandım bak şimdi.

aaa kuzu dogumun baslıcak mı neee,ay hadi hayırlısı..bak heyecanlandım ben de :))
omurilik içine kadar sokuluyor iğne :)

evet 5 dk sonra bebek geliyor gösterdikten sonra hemşireler götürüyor onu hemen
:asigim: keşke cesaretim olsaydı nefret ediyorum kendimden
öyle ama cnm sen iğneyi fazla hissetmiyosun ki,sen bebişi görünce aklın basından gider zaten,çok panik olursan da bi sakinleştirici yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…