canım seninki yarın olacakk yaaaa :roflol:
aman sezeryan olmadabi arkı çocuk gelmeyince sezeryanla almışlar . çıkmıcam die tutturusa seninkide bu kdr bekle sezeryan ol olcek işmi aman diim zamanında gelsin kendiliğinden
benim üst kattaki de öyle olduaman sezeryan olmadabi arkı çocuk gelmeyince sezeryanla almışlar . çıkmıcam die tutturusa seninkide bu kdr bekle sezeryan ol olcek işmi aman diim zamanında gelsin kendiliğinden
nişandan 2 saat sonra da dogum baslayabiliyomus,2 gün sonra daKızlar nişan geldigin de doğum başlamış mı oluyor ? sancı felan olmazsa ne oluyor peki.
ne mutluuuuu ve ne rahatsınn canımmm hadi bakalım hayırlısı olsunn. sancı felan var mı ?
delikafadulden doktorunu aradınmı canım :)))hadi hayırlısıyla rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrunu .. bir nefeste kurtulursun insallh.. ayy maşallahh ne kadar rahatsın ne güzell ben olsaydım elim ayagıma dolanır yazamazdım bişi kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydin kiz aynindan geldi benden de ama geri posttaladilar beni:)))
ama senin gelmistir artik zamani:)
Gözünaydıın canım darısı başıma, o peçetelere bakmaktan şaşı olucam ama yok nişan mışan gelmiyor sempatiksalakcinni
ayy gözün aydın canım yaaaa sen kdr bende mutlu oldum heee :d ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaa
eyvahedigeldismile
ay ne güzel... bebişine kavuşmana az kaldı hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım fazla kalırsa kakasını yapıyo ve yiyo bebekler,sonra zehirleniyolar allah korusun..o yüzden riske atmıyolarevet ya bekliyosun bekliyosun sonra gelmiyor sezeryana alıyorlar. hakkımızda hayırlısı inşallah. çok az kaldık patır patır dökülüyoruz :)
evet ya bekliyosun bekliyosun sonra gelmiyor sezeryana alıyorlar. hakkımızda hayırlısı inşallah. çok az kaldık patır patır dökülüyoruz :)
canım fazla kalırsa kakasını yapıyo ve yiyo bebekler,sonra zehirleniyolar allah korusun..o yüzden riske atmıyolar
evet cnm eskiden anne bebek ölümleri cok oluyodu,şuan kırsal kesimlerde hala var,o zaman sebebini de bilmeden allahın takdiri deyip gömüyolardı,biz cok bilinçli yasıyoruz herseyi...ee eskiden sezercik yoktu ölüomuydu çocuklar zehirlenip
ay pike sen benden 1 gün ileridesin çok fena heyecanlandım bak şimdi.
aaa kuzu dogumun baslıcak mı neee,ay hadi hayırlısı..bak heyecanlandım ben de :))
öyle ama cnm sen iğneyi fazla hissetmiyosun ki,sen bebişi görünce aklın basından gider zaten,çok panik olursan da bi sakinleştirici yaparlar
pike sancı falan gelmiyo mu?
evet cnm eskiden anne bebek ölümleri cok oluyodu,şuan kırsal kesimlerde hala var,o zaman sebebini de bilmeden allahın takdiri deyip gömüyolardı,biz cok bilinçli yasıyoruz herseyi...
:) evet ya hakkımızda hayırlısı. ne günler geçirdik neler neler paylaştık. siz olmasanız ben patlardım walla sıkıntıdan. milletin dırdırından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?