2010 Ekim Anneleri

Kızlar nişan geldigin de doğum başlamış mı oluyor ? sancı felan olmazsa ne oluyor peki.

evet ya bekliyosun bekliyosun sonra gelmiyor sezeryana alıyorlar. hakkımızda hayırlısı inşallah. çok az kaldık patır patır dökülüyoruz :)

aman sezeryan olmada bi arkı çocuk gelmeyince sezeryanla almışlar . çıkmıcam die tutturusa seninkide bu kdr bekle sezeryan ol olcek işmi aman diim zamanında gelsin kendiliğinden
benim üst kattaki de öyle oldu
Kızlar nişan geldigin de doğum başlamış mı oluyor ? sancı felan olmazsa ne oluyor peki.
nişandan 2 saat sonra da dogum baslayabiliyomus,2 gün sonra da

ne mutluuuuu ve ne rahatsınn canımmm hadi bakalım hayırlısı olsunn. sancı felan var mı ?

hehe çok sevindim ya, her gün doğsun diye bekliyorum ben canım, hiç korkmuyorum. sancım yok yani her zamanki gibi aralıklarla var tabii ama sıklaşmış sancı yok henüz.

aramam doktorumu, hemen yatırıyo :) başka belirtim olmadığı için beklicem tabii ki, kaç gün sonra doğum olacağı belli değil ya.

hadi gözün aydin kiz aynindan geldi benden de ama geri posttaladilar beni:)))
ama senin gelmistir artik zamani:)

ben de o yüzden hemen heveslenmeyeyim dedim ama buna bile çok sevindim, sonuçta ilerlemeye işarettir bu ehehe :)

Gözünaydıın canım darısı başıma, o peçetelere bakmaktan şaşı olucam ama yok nişan mışan gelmiyor sempatiksalakcinni

ay ben de bekliyodum ama herkesten de gelmeyebiliyor bu nişan, belki senden gelmez. hadi hayırlısı, hepimiz için :)

ayy gözün aydın canım yaaaa sen kdr bende mutlu oldum heee :d ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol şekerim, darısı normali bekleyenlerin başına. ay daha heveslenmeyeyim ya, ne olacağı belli değil henüz.

eyvahedigeldismile

ay ne güzel... bebişine kavuşmana az kaldı hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyyy inşallah öyledir ya, yine haber veririm ben size bi değişiklik olursa.

çok sağolun kızlarrrrr

evet ya bekliyosun bekliyosun sonra gelmiyor sezeryana alıyorlar. hakkımızda hayırlısı inşallah. çok az kaldık patır patır dökülüyoruz :)
canım fazla kalırsa kakasını yapıyo ve yiyo bebekler,sonra zehirleniyolar allah korusun..o yüzden riske atmıyolar

:) evet ya hakkımızda hayırlısı. ne günler geçirdik neler neler paylaştık. siz olmasanız ben patlardım walla sıkıntıdan. milletin dırdırından.

pikecim hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canııımm. bizleri haberdar et emi... ay cok heyecanlı keşke benimkisi de gelseeeee de doğuruversem çatır çatırrr ohh :lepi:

ay pike sen benden 1 gün ileridesin çok fena heyecanlandım bak şimdi.

hehe senin de yakın artık, nevyas'ın sırasını da almak istemem ama kıs çabukun doğurak beraber :)

pike sancı falan gelmiyo mu?

anam ne sancı ne bişey, daha yok yani, zaten nişandan kaç gün sonra doğum olacağı belli olmuyor ki :)

her zamanki gibi ara ara karnım kasılıyor, zaten genelde çok gevşek değil, belli bir kasılmada sabit benimki.

artarsa falan haber vericem kıslar.

şimdi gidiim kocişime yemek hazırlayayım, sabah istanbula gitmişti, dönünce süpriz vaaar, vala o da çok sevinecek.

son haftalarda beklemek çok zorlaşıyoooor

kızlar bende yemek faslına geçeyim öptüm hepiciğiniziiiiiii opuyorumnanaktan
gelirim yine, doğurmayın sakın hihihi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…