2010 Ekim Anneleri

aaaaaaaaaadelikafaduldensüperrrr geliyo bebişşşşşalkisalkisalkis

Bende kaçtım masayı hazırlayım ..Allaha emanet olun kızlar.Rabbim herkezin yardımcısı olsun..rabbim kolaylık versin bizlere

anam boşuna heyecanlanmış olmayayım bu sefer, allahım hayırlısını ver :Saruboceq:

görüşürüz kıslar

canım bizi sık sık haberdar et,kocan şok olucak duyunca acayip panikler şimdi..kız senin yerinde olsam panikten sofra falan hazırlayamazdım ben :))
evt bizde bebişlerimizde çok şanslı
evet cnmvereliniortak

kızlar bende yemek faslına geçeyim öptüm hepiciğiniziiiiiii opuyorumnanaktan
gelirim yine, doğurmayın sakın hihihi kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cnm,görüşürüz
adalar.büyükçekmece .yalova :)
ben b.çekmece ye yakın sayılırım bekarken orda oturuyodum zaten :)
benim kocişim yok 12 ye kdrda gelmicek
benimki de gec gelicekmiş cnm
Bende kaçtım masayı hazırlayım ..Allaha emanet olun kızlar.Rabbim herkezin yardımcısı olsun..rabbim kolaylık versin bizlere
sana da kolay gelsin tatlım,amin cümlemize ...
anam boşuna heyecanlanmış olmayayım bu sefer, allahım hayırlısını ver :Saruboceq:

görüşürüz kıslar
görüşürüz cnm,hayırlısı neyse o olsun

Kızlar nişan geldigin de doğum başlamış mı oluyor ? sancı felan olmazsa ne oluyor peki.

nısan geldıkten 1 2 gunsonra dgm baslıyomus ama benımarkadasta 5 gun sonra baslamıs.rahımagzı acıldgı ıcın rahım agzında tıpa gorevı goren nısan dusuyormuzs

oyyyyy canımm benimm gözün aydınnn ne güsel yaa çok sevindim benimde beklediğim şey ama gelmioooo sen son hazırlıklarını tamamla ay ne güsel bilerek yapcaksın artık herşeyiii hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallahh

kıslar valla annem benı dgururkende benım gunum gecmıs dktrlar vakumla almıslar benı dgmaya hc nıyetım yokmus yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…