Marmarada hortum uyarısııı ...canlı cannlı haberr delikafadulden
yuuuppppiiiii kızlaar nişanım geliyooor :)
ay çok sevindim görünce ya :)
peçeteyle silerken çok az geldi, baktım sildikçe geliyor, irdelemedim, peçete koydum çamaşırıma çıktım :)
böyle koyu kıvamlı pembe-koyu kahve arasında renkli akıntım vaaar, yuppiiii hehehe
kızlar bende yemek faslına geçeyim öptüm hepiciğiniziiiiiii opuyorumnanaktan
gelirim yine, doğurmayın sakın hihihi kaydirigubbakcemile3
canım bizi sık sık haberdar et,kocan şok olucak duyunca acayip panikler şimdi..kız senin yerinde olsam panikten sofra falan hazırlayamazdım ben :))hehe senin de yakın artık, nevyas'ın sırasını da almak istemem ama kıs çabukun doğurak beraber :)
anam ne sancı ne bişey, daha yok yani, zaten nişandan kaç gün sonra doğum olacağı belli olmuyor ki :)
her zamanki gibi ara ara karnım kasılıyor, zaten genelde çok gevşek değil, belli bir kasılmada sabit benimki.
artarsa falan haber vericem kıslar.
şimdi gidiim kocişime yemek hazırlayayım, sabah istanbula gitmişti, dönünce süpriz vaaar, vala o da çok sevinecek.
son haftalarda beklemek çok zorlaşıyoooor
evet cnmvereliniortakevt bizde bebişlerimizde çok şanslı
afiyet olsun cnm,görüşürüzkızlar bende yemek faslına geçeyim öptüm hepiciğiniziiiiiii opuyorumnanaktan
gelirim yine, doğurmayın sakın hihihi kaydirigubbakcemile3
ben b.çekmece ye yakın sayılırım bekarken orda oturuyodum zaten :)adalar.büyükçekmece .yalova :)
benimki de gec gelicekmiş cnmbenim kocişim yok 12 ye kdrda gelmicek
sana da kolay gelsin tatlım,amin cümlemize ...Bende kaçtım masayı hazırlayım ..Allaha emanet olun kızlar.Rabbim herkezin yardımcısı olsun..rabbim kolaylık versin bizlere
görüşürüz cnm,hayırlısı neyse o olsunanam boşuna heyecanlanmış olmayayım bu sefer, allahım hayırlısını ver :Saruboceq:
görüşürüz kıslar
Kızlar nişan geldigin de doğum başlamış mı oluyor ? sancı felan olmazsa ne oluyor peki.
zaten avrupa da toplatınlan tüm ilaçlar türkiye de serbest
gidiyon mu canım yaaneyse totom acıdı ben koltuğa geçimterledimde nedense :S
diabet ilaçları kalp krizi ve felç i tetikliyomus da,avrupa da toplanmıs ama türkiye de hala serbesto nerden çıktı şimdi
hehe senin de yakın artık, nevyas'ın sırasını da almak istemem ama kıs çabukun doğurak beraber :)
anam ne sancı ne bişey, daha yok yani, zaten nişandan kaç gün sonra doğum olacağı belli olmuyor ki :)
her zamanki gibi ara ara karnım kasılıyor, zaten genelde çok gevşek değil, belli bir kasılmada sabit benimki.
artarsa falan haber vericem kıslar.
şimdi gidiim kocişime yemek hazırlayayım, sabah istanbula gitmişti, dönünce süpriz vaaar, vala o da çok sevinecek.
son haftalarda beklemek çok zorlaşıyoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?