canım epidural omurilik sıvısının bulundugu zarın dışına yapılıyo,spianl direkt omurilik sıvısının içine uygulanıyo,epiduralde belinde bi katater takılı oluyo ve sürekli agrı kesici veriliyo ayrıca tamamen hissiz değilsin acı duymuyosun,spinalde belden asagısı felç gibi oluyo ve hiç bişi hissetmiyosun..epiduralin etkisi uzun sürüyo,spinalinki daha az..umarım yardımcı olabilmişimdir,çok arastırdım da :))epıduralle spınal aneljezıkın farkı ne kızlar ya
vakum ya da forseps de bebege zarar veriyo bazen,üstelik de kafanın seklini bozuyokıslar valla annem benı dgururkende benım gunum gecmıs dktrlar vakumla almıslar benı dgmaya hc nıyetım yokmus yanı
canım epidural omurilik sıvısının bulundugu zarın dışına yapılıyo,spianl direkt omurilik sıvısının içine uygulanıyo,epiduralde belinde bi katater takılı oluyo ve sürekli agrı kesici veriliyo ayrıca tamamen hissiz değilsin acı duymuyosun,spinalde belden asagısı felç gibi oluyo ve hiç bişi hissetmiyosun..epiduralin etkisi uzun sürüyo,spinalinki daha az..umarım yardımcı olabilmişimdir,çok arastırdım da :))
ben de hiç sevmem fast food uay kafamm şu et mevzuuna takıldı kızlar hee gerçi ben pek fast food yemem hamielikte 3 kez ya yedim ya yemedim ama şimdi böle sorun çıktı yaa kesin canım ister bugün yarınnnn :)
vakum ya da forseps de bebege zarar veriyo bazen,üstelik de kafanın seklini bozuyo
bu arada epidural normal dogumda ve sezeryanda uygulanabiliyo ama spinal sadece sezeryanda uygulanıyo cnmcok sagol canım aman benımkı belden asagsı felc gıbı olandan olsun ben ondan alayım spınal okkkkkk
kafanın sekli zamanla düzelmiş demek ki cnm ama iz gibi bişi kalmıs gene de bakbenim abimide vakumla almışlar çok kilolu olduğundan sadece kafasında 3-4 cm lik dikiş izi gibi bi iz kalmış ama kafasının şeklinde bişe yok
benim anestezi uzmanım da kadın :)demetten fazla haber alamdık ki cnm...allahtan anestezı uzmanı kadınmıs benım hastanede ya.demet napuııyorkı ya
kafanın sekli zamanla düzelmiş demek ki cnm ama iz gibi bişi kalmıs gene de bak
herkeste olucak die bişi yok cnm ama olabiliyomus iştebenıde vakumla aldılar amma hıc bı sorun yok kafamda yamuk degıl ız mız de yok sukur hhhhhhhhhhhhhh
herkeste olucak die bişi yok cnm ama olabiliyomus işte
kurabıye tarıfı verın kıslar yaaaaaaaaaaaaaa fıdıklı fılan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?