saol canım ,göbek de göbek ama öne dogru gidiyo füze gibi :))evet ya aslında ben yüzüme azcık kilo alsam güzel olur diyodum ama olmadı,suratım hala kaknem..ironiccimm bu arada face ten baktım resimlerinee kız ne güsel bitek karnın var maaşalah yüzünde bozulmamışşş çok beğendimmmmne güsel zayıf zayıf
canım netten bak istersen,ben o konulara cok yabancıyım ya hamaratlıgım hiç yokkurabıye tarıfı verın kıslar yaaaaaaaaaaaaaa fıdıklı fılan var mı
ya benim kayınvalde yapıo ama ben tarifini bilmiorum göz kararı yapıo o çok güsel oluodu sen buzluğamı atcan yapıptaa
saol canım ,göbek de göbek ama öne dogru gidiyo füze gibi :))evet ya aslında ben yüzüme azcık kilo alsam güzel olur diyodum ama olmadı,suratım hala kaknem..
canım netten bak istersen,ben o konulara cok yabancıyım ya hamaratlıgım hiç yok(
Fındıklı Kurabiye:
Bu kurabiyeyi haziran ayında Çanakkale'ye şehitliği ziyarete giderken Malatyalı bir teyze ikram etmişti. Bende çok beğenip tarifini aldım. Adını sormamıştım ben uydurdum. Yapılışı çok kolay.
malzemeler:
1 paket margarin
2 yumurta (sarıları içine, akları üstüne)
4 yemek kaşığı şeker
1 paket kabartma tozu
alabildiği kadar un
1-1.5 su bardağı kadar iri çekilmiş fındık
hazırlanması:
önce margarin, yumurta sarıları, şeker, kabartma tozu ve unu ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın. (unu az olursa pişerken yayılır, dikkat edin)
hamurları ceviz büyüklüğünde yuvarlayın. yuvarladığınız hamurların her tarafını önce yumurta akına sonra fındığa bulayın.
kurabiyeleri yağlanmış tepsiye dizip, 150 c'de 35 dk pişirin. (benim yaptığım hamurdan 40 kadar kurabiye çıktı, bayağı bereketli oluyor.)
canım bak buldum bitane ben hep bu siteden bakıorum böle tariflere ve çok güsel oluo bi dene istersen
valla oyle buzlugaa atılan bı tarfnz varsa ve verebılırsenız cok mak bule gecer bende yapıp atayım ya .buzluktan cıkınca buzu cozulunce yıyorsun degılmı ekstra bı ıslemı yok
cok sagol tamda olan malzemeler bı deneyım ben margarıne tereyagla karstrsam daha lezzetlı olur demı bı deneyım ben
benim de karnım öne dogru gitti de gitti,dogumdan sonraki halini düşünmek beni korkutuyoyokk kızzz ne güsel iştee maaşallah ben pattes çuvalı gibi oldum şahsen kız olunca yüze güsellik gelio ama şiştikçede şişosun hem enime hem boyuma şiştimm:
bitterr hangı sıte den bu tarıf canım
benim de karnım öne dogru gitti de gitti,dogumdan sonraki halini düşünmek beni korkutuyo( sönmüş balon gibi oluyomus
evet canım haftaya bugün iştesen sezeryanmı yaptırcaktın
noldu kıss nanik mi yapıyon bize :))sempatiksalakcinni
canım valaa tereyağın kokusu ağır değilse koy tabiii çünkü tadını bozabilir ağırsa
evet canım haftaya bugün işte
evet cnm onu duymustum hatta tv de bi dr dan...saramam ki dikiş yeri acır öyle ya bilmiyorumkismileheee doğru kızz senin tarihde belliydi kız bak ne dicem millet hep dioki sezeryan yaptıranlara karnınızı sarın die sarkmazmış ölee sakın öle bi hata yapma toparlancağı varsa bile toparlanmazmış çünkü o şekilde karın kasları tembellik gösteriomuşş aklında olsun
Soğana zam gelecekmiş ya kızlar kışlık fazla soğan alıp nasıl saklıyorsunuz..Bu sene patates soğan alayım diyorum 10 ar kilo ama nerde muhafaza edebilirim bozulmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?