2010 Ekim Anneleri

soğukkk biyerde saklayabilirz bende gördüm haberii kafam bozuldu yazın aldığım patates soğan bir haftada bozuluo du sıcak die o yüzden balkonda saklayabilirz kuşum

Aynen canım ya 1 haftada bozuluyorlar bende o yüzden nasıl saklasam diye düşünmeye başladım balkona koyayım diycem balkonuma yağmur vuruyor..

evet cnm onu duymustum hatta tv de bi dr dan...saramam ki dikiş yeri acır öyle ya bilmiyorumkismile

bende aynı doktordan duydum galba kuşum çünkü tv de izlemiştim e işte sarmıcan zaten acımazda ozaman biraz iyleştikten sonra mekik çekcen:) anca öle toparlanır belkide hiçbişe kalmaz benim öle 2 arkadaşımda gram yağ kalmadı

Aynen canım ya 1 haftada bozuluyorlar bende o yüzden nasıl saklasam diye düşünmeye başladım balkona koyayım diycem balkonuma yağmur vuruyor..

onuda düşündümm aslında şöle eski bi sebzelik gibi bişe varsa onun üstüne naylondan bişe koyupta saklayabilirsin benim kayınvalde öle yapıo bide ne sıklıkla kullanıosun soğan patatesii ona görede bi çözüm bulunabilir

Aslında aşırı bi tüketimimiz yok ama 10 ar kilo alsam iyi olur bide bazen bittiğini fark etmiyorum 1 soğan 1 patates için markete gitmem gerekiyor bebeklede yapamam bunu kışın..

Aslında aşırı bi tüketimimiz yok ama 10 ar kilo alsam iyi olur bide bazen bittiğini fark etmiyorum 1 soğan 1 patates için markete gitmem gerekiyor bebeklede yapamam bunu kışın..

benim kaynanam soganlari güneslendiriyor iyice kurusun diye cabuk bozulmuyormus soguk bir yerde varsa balkona eski kapakli bir dolap alin icine koyun

oleyyyyyyyyy önümdekilerden biri daha dökülüoooooo
pike hayırlı olsun inş. benim ark. nişan geldikten 2 gun sonr dogurmustu.
Sen bugun iş miş yaptın mı agır? rita gibi? kendiliginden mi geldi anacım?

darisi bizim basimiza bende 38 haftalik oldum bugun, bende de nisan geldi ama sümüksü bir sekilde pembe degildi 4 gün gecti her gün kalktigimda bugunmu dogarim acaba diyorum ama hic sormayin o kadarki iyi olmaya basladiki hic agri filan yok simdi korkmaya basladim bizim kiz cikmAyacakmi niyeti yok gibi sanki artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…