2010 Ekim Anneleri

ok kahvemı alıp gelıyım 2 gudr canım cok ıstyo kahve ama ıcmıyodum sımdı yapıyım barı bı keyıf bıde sıgara olsa ıyı olurdu ya neyse sıpa ıcın odun verce za rtık

valla benimde canım istiyodu bizim oglan yaşpasta aldırdı babasına ondan otlandım resmen bide nescafenin zararı yokmuş benim arkadaş dogum yapar yapmaz dru iç bolbol demiş sütün artar demiş ama ben genede bilemiyorum yani

ayyy benim canım neler nelr istio nargile sigara bira kırmızı şarapppp allahh alahh nasıl yeşilaycıyım demiiiii

sonbahar coktandr yoktun yada dek mı gelmedık ne napıyordun nevar ne yok

dün akşam girmiştim cnm denk gelemedik. ne yapıyım bebişle uğraşıyorum. sağolsun kızım çok akside :) ilk doğduğu 1 hafta mışıl mışıl uyudu keşke yine uyusa.. sen nasılsın iyimisin

ayyy benim canım neler nelr istio nargile sigara bira kırmızı şarapppp allahh alahh nasıl yeşilaycıyım demiiiii

bir bardak sarap saglikli hamilelikte icebilirsin ben doktoruma sormustum benimde cikolata kizlar dayanamicam bu saate de cikolata yemek istemyorum ama olmayacak sanirim

valla ıste sen dısarda bız ıcerde habıre besleyıp duruyorz bebslerı az kaldı artık ya hayrlısı olsun ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…