canımm seninmi ayakların çok şişiyodu benimde çok şişiyo da ne yapmak ii gelir diye soracaktım rahatsız ediyo bide şiştiği gün çok kaşınıyo
canımm seninmi ayakların çok şişiyodu benimde çok şişiyo da ne yapmak ii gelir diye soracaktım rahatsız ediyo bide şiştiği gün çok kaşınıyo
kızlar bi ara yine site bakımda diyodu anca girebildim
Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözleri...ni açarak, y...atağından doğrularak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş
"sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum."
kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış?
Çocuknu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında;
bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin.
anlamadım ben ayakların mı catladı yani :SSaman dikkat edin arkadaşlar. hiç çatlağım yoktu. 8 saatlik yolculuktan sonra bacaklarım balon gibi şişti veeeee çatladı o gün akannehir ayaklarınızı havaya kaldırın. sağ tarafınıza yatmayın. tuzu azaltın:içelim:
anlamadım ben ayakların mı catladı yani :SS
selam kıslar, bende bi değişiklik yok.
nişan gelmeye devam ediyo az az, her tuvalette sildiğimde peçeteye bulaşıyor.
kasılmalarım var ama aralıklı. yakın değil herhalde diye düşünüyorum.
bugün dinlenmiştim aperpilcim, kendimi yormamıştım yani.
karnında var mı cnm?benim ayaklarım değil komple bacaklarım şişti. kıvırdığım zaman dizlerimin orası falan ağrıdı. sonrada basen kısımlarımda kırmızı kırmızı şeritler oluştu.. çatlakkkkkkkkkk:1shok:
ay bizde heyecanlandıydık laelaelaelaelae canm nişan geldikten sonra 2 gün sonra başlayanda var doğumu. ama heran tetikte ol belli olmaz sempatiksalakcinni
demi:roflol:
vayyyy be nerde o erkekler.... sarhoşken bile evli olduğunu hatırlayan:roflol:
Nişan gelmeye devam ediyo az az, her tuvalette sildiğimde peçeteye bulaşıyor.
Kasılmalarım var ama aralıklı. Yakın değil herhalde diye düşünüyorum.
Bugün dinlenmiştim aperpilcim, kendimi yormamıştım yani.
karnında var mı cnm?
nişan gelmeye devam ediyo az az, her tuvalette sildiğimde peçeteye bulaşıyor.
kasılmalarım var ama aralıklı. yakın değil herhalde diye düşünüyorum.
bugün dinlenmiştim aperpilcim, kendimi yormamıştım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?