2010 Ekim Anneleri

canımm seninmi ayakların çok şişiyodu benimde çok şişiyo da ne yapmak ii gelir diye soracaktım rahatsız ediyo bide şiştiği gün çok kaşınıyo

ben bişi yapmıom cnm öle tombik tombik geziom ama doktor tuzu tamamen kes. sandalyede oturup ayaklarını sallama oturcaksanda karşına bi sandalye daha koy ayaklarınıda ona uzat dedi. soğuk su az rahatlatıo.

Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözleri...ni açarak, y...atağından doğrularak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş

"sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum."

kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış?

Çocuknu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında;

bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin.

canımm seninmi ayakların çok şişiyodu benimde çok şişiyo da ne yapmak ii gelir diye soracaktım rahatsız ediyo bide şiştiği gün çok kaşınıyo

aman dikkat edin arkadaşlar. hiç çatlağım yoktu. 8 saatlik yolculuktan sonra bacaklarım balon gibi şişti veeeee çatladı o gün akannehir ayaklarınızı havaya kaldırın. sağ tarafınıza yatmayın. tuzu azaltın:içelim:

ya hiç farketmeden bebek yer değiştirirmi
hep sol tarafım koca bi dağ olur sağ tarfım bomboş olurdu sırtı solda ayakları sağdaydı
bugün çok gezdim eve geldim oturdum
sağ tarafım okadar çok büyüdüki patlıcak sandım ödüm kotu ve sol tarafım bomboştu
okadar şiştiki ama kapattım hemen karnımı şimdi aynı top gibi
top gibi dedimde bugün 2 kişi bana gene erkekmi dedi herkes aynı şeyi sölüyo
korktum ha ama doktor gösterdi tam orayı bak pipisi yok die
hehe cinsiyetin adı bak pipisi yok pıtışı var değil pipisi yok kaydirigubbakcemile3

:roflol:
vayyyy be nerde o erkekler.... sarhoşken bile evli olduğunu hatırlayan:roflol:

anlamadım ben ayakların mı catladı yani :SS

selam kıslar, bende bi değişiklik yok.

nişan gelmeye devam ediyo az az, her tuvalette sildiğimde peçeteye bulaşıyor.

kasılmalarım var ama aralıklı. yakın değil herhalde diye düşünüyorum.

bugün dinlenmiştim aperpilcim, kendimi yormamıştım yani.

ay bizde heyecanlandıydık laelaelaelaelae canm nişan geldikten sonra 2 gün sonra başlayanda var doğumu. ama heran tetikte ol belli olmaz sempatiksalakcinni

ay bizde heyecanlandıydık laelaelaelaelae canm nişan geldikten sonra 2 gün sonra başlayanda var doğumu. ama heran tetikte ol belli olmaz sempatiksalakcinni

evet hazır beklicez artık, yapcak bişey yok.

kimdi topikten biri nişandan 15 gün sonra doğurdum demişti sanki. daha vakit vardır belki de..

ya canım gıtsene hastahaneye bı nst gır sancın vardırr benım gorumceıunde sancısı cıktı nst de kendısı hıssetmedı dıye eve dondu ama suyu geldı bı dha gerı hastahaneye gıttı bencee bekleme gıttt

ayrıca hala karar veremedim babysling alsammı
nekadar kullanabilirim tam benlik aslında doğurduktan sora hiç sanmıyorum evde pineklicemi ama korkuyorum düşer falan die

bu 24 tl

bu 119 tl

canım se onun nişan olduna eminmisin ya sorsan ya dokora öle devam devam gelirmiymiş korkutma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…