ya canım gıtsene hastahaneye bı nst gır sancın vardırr benım gorumceıunde sancısı cıktı nst de kendısı hıssetmedı dıye eve dondu ama suyu geldı bı dha gerı hastahaneye gıttı bencee bekleme gıttt
ben de krem kullanıyorum,ergenlikte kalcamda olusmustu biraz catlak,karnımda da olucak die cok kokrmustum inşallah dogum sonuna kadar böyle gider..hangi kremi kullandın?çok şükür başka hiçbiyerimde yok. başından beri krem kullanıyorum. basenlerimdede olmıcaktıda hiç kalkmadan 8 saat yol gidince öle oldu. basenlerimde biraz var oda sinir ediooooo delikafadulden
canım se onun nişan olduna eminmisin ya sorsan ya dokora öle devam devam gelirmiymiş korkutma beni
canım se onun nişan olduna eminmisin ya sorsan ya dokora öle devam devam gelirmiymiş korkutma beni
ben de krem kullanıyorum,ergenlikte kalcamda olusmustu biraz catlak,karnımda da olucak die cok kokrmustum inşallah dogum sonuna kadar böyle gider..hangi kremi kullandın?
tekrar soruyorum
bebek farketmeden pozisyonunu değiştirebilirmi
çok korktum bugünkü duruşundan
tekrar soruyorum
tekrar soruyorum
ya hiç farketmeden bebek yer değiştirirmi
hep sol tarafım koca bi dağ olur sağ tarfım bomboş olurdu sırtı solda ayakları sağdaydı
bugün çok gezdim eve geldim oturdum
sağ tarafım okadar çok büyüdüki patlıcak sandım ödüm kotu ve sol tarafım bomboştu
okadar şiştiki ama kapattım hemen karnımı şimdi aynı top gibi
top gibi dedimde bugün 2 kişi bana gene erkekmi dedi herkes aynı şeyi sölüyo
korktum ha ama doktor gösterdi tam orayı bak pipisi yok die
hehe cinsiyetin adı bak pipisi yok pıtışı var değil pipisi yok kaydirigubbakcemile3
pike bencede sürekli gelmemesi lazım. başka bişe olmasın
johnny pahalı bişe almaya gerek yok bence. ilkide gayet güzel görünüo
evet pıkecımmm devamlı gelırmıymıssss cocuk hareketlerı nasıl ay ne kadar rahatsın pıke
ben lierac kullanıyorum cnm,bi sıkıntım yok..ben de 12 aldım,zaten haftaya da dogum,haftaya kadar catlamaz inşhamileliğimin ilk dönemlerinde pregnacare die bi krem kullandım çok memnundum hemde 30 tlydi. yalnız kokusu biraz rahatsız ediciydi. sonra lierac kullandım bi tüp pek memnun kalmadım. şimdi mustela kullanıyorum memnunum. inşallah çatlamadan bitiririz. 12 kilo aldım şuaana kadar bakalım son ay ne olacak ??? sen ne kullanıyorsun kuzum???
yani daha önce hiç böyle bir akıntım olmamıştı, değişik kıvamda bu.
gayet sümüksü ama koyu kıvamlı, kuvvetli bi akıntı yani. bir de kanlı. kan akmıyor, beyaz akıntınıza kan bulanmış gibi düşünün. peçeteye de akmıyor, silince geliyor anca.
sorry iğrenççe tarif ettim :)
kimse yokmu(((((((((((
ne bileyim böyle topak gibi düşmedi, sildikçe geliyor. birazdan tekrar bakıcam.
QUOTE]
demekki açılman oluyo yavaş yavaş. hadi inşallah bebişi kucakla bizede müjdele :hooray:
bence gece yada sabah suyun gelebilir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?