2010 Ekim Anneleri

canım ben iki kere sancılar için hastanede yattım. takip edilirken de öğrendim sancıların nasıl olduğunu.

o yüzden hissedebiliyorum. ne zaman geliyo, ne kadar kasılıyo, hatta şiddetini bile tahmin edebilirim o derece yani. şimdilik sık gelmiyor. bebek de hareket ediyor. yanlış alarm olmadığından emin olursam gidecem. hastane bana 5 dk mesafede zaten.

pike bencede sürekli gelmemesi lazım. başka bişe olmasın
johnny pahalı bişe almaya gerek yok bence. ilkide gayet güzel görünüo

çok şükür başka hiçbiyerimde yok. başından beri krem kullanıyorum. basenlerimdede olmıcaktıda hiç kalkmadan 8 saat yol gidince öle oldu. basenlerimde biraz var oda sinir ediooooo delikafadulden
ben de krem kullanıyorum,ergenlikte kalcamda olusmustu biraz catlak,karnımda da olucak die cok kokrmustum inşallah dogum sonuna kadar böyle gider..hangi kremi kullandın?

canım se onun nişan olduna eminmisin ya sorsan ya dokora öle devam devam gelirmiymiş korkutma beni

yani daha önce hiç böyle bir akıntım olmamıştı, değişik kıvamda bu.

gayet sümüksü ama koyu kıvamlı, kuvvetli bi akıntı yani. bir de kanlı. kan akmıyor, beyaz akıntınıza kan bulanmış gibi düşünün. peçeteye de akmıyor, silince geliyor anca.

sorry iğrenççe tarif ettim :)

ben de krem kullanıyorum,ergenlikte kalcamda olusmustu biraz catlak,karnımda da olucak die cok kokrmustum inşallah dogum sonuna kadar böyle gider..hangi kremi kullandın?

hamileliğimin ilk dönemlerinde pregnacare die bi krem kullandım çok memnundum hemde 30 tlydi. yalnız kokusu biraz rahatsız ediciydi. sonra lierac kullandım bi tüp pek memnun kalmadım. şimdi mustela kullanıyorum memnunum. inşallah çatlamadan bitiririz. 12 kilo aldım şuaana kadar bakalım son ay ne olacak ??? sen ne kullanıyorsun kuzum???

tekrar soruyorum
bebek farketmeden pozisyonunu değiştirebilirmi
çok korktum bugünkü duruşundan

değiştirebilir canm bence. ben başının aşağıya döndüğünü bile farketmedim. doktora gidince öğrendim.hele hareket halindeyken bence hissetmezsin :S yada bu konuda ben biraz kütümdelikafadulden

merak etme canım o duruşun cinsiyetle hiç alakası yok ben amniosentez sonucunu almıştım kromozomalr sayılıydı 46xy kromozumuna sahipti insanlar gene de yok bu kesin erkek bak görürsün diyodu...:)))))

pike bencede sürekli gelmemesi lazım. başka bişe olmasın
johnny pahalı bişe almaya gerek yok bence. ilkide gayet güzel görünüo

ne bileyim böyle topak gibi düşmedi, sildikçe geliyor. birazdan tekrar bakıcam.

evet pıkecımmm devamlı gelırmıymıssss cocuk hareketlerı nasıl ay ne kadar rahatsın pıke

bebiş normal oynuyor, onda hareket hissetmesem direk giderim zaten. rahatım çünkü nişan gelebilir artık vaktidir, kasılmalar da şiddetli değil, suyum da gelmedi henüz. o yüzden yanlış alarm olmasın diye bekliyorum biraz.

kızlar bence allah sabır veriyor bu anlarda :) ben zaten pek panik değilimdir ama :)

ben lierac kullanıyorum cnm,bi sıkıntım yok..ben de 12 aldım,zaten haftaya da dogum,haftaya kadar catlamaz inş

pike hala devammı ediyo nişanın senin? dr unu aramadınmı Allah aşkına...

kıslarrrrrrrrrrrrrr ben kacıyorum 12 saattır bıl fııl burdayım kor olcam bısı degıl bebegımı goremıycem hepınız kendınıze cok ıyı bakın bebeklere dahada ıyı bakın byeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…