2010 Ekim Anneleri

pregnacare i bana doktorum önermişti bende begenmiştim sonra chicco nun mamma donna aldım gögus için olanı berbat kokuodu işt onları bitirdim göbekte bişi yok ama popo catladı ama ben poponun catlıcanı hiç düşünmedigimden sürmememiştim meger dizlere kadar sürmeliymiş doktorum dedi ama göbegimi begenyor ne güzel diyor hiç çatlamamıs bişi kullandınmı hastalarıma öneriim dio

ok madem canım ama sabahtan gene ögleye devam ederse ara derim doktoru

:gitme:bilmiyorumkismile:sinifsinif:eyvahedigeldismile
canım tam sana cvp yazarlen site bakımda diodu,şimdi geldim anca
kıslarrrrrrrrrrrrrr ben kacıyorum 12 saattır bıl fııl burdayım kor olcam bısı degıl bebegımı goremıycem hepınız kendınıze cok ıyı bakın bebeklere dahada ıyı bakın byeeeeeeeeeeeeee
görüşürüz cnm

artık doğumdan sonrakaydirigubbakcemile2:dance: bol bol hareket laelaelaelaelae

kıslarrrrrrrrrrrrrr ben kacıyorum 12 saattır bıl fııl burdayım kor olcam bısı degıl bebegımı goremıycem hepınız kendınıze cok ıyı bakın bebeklere dahada ıyı bakın byeeeeeeeeeeeeee

baylemur güldürdün bene gene canım ya... komik insan... hadi git kör olmadan...

ya benimde hani dizi bükersin iç kısmında catlak oldu küçük cok sasırdım var mı öle diz içinde

canım çatlak dediğin her yerde olur... eğer bacaklarının üstleri de fazla genişlediyse orda da olabilir ama gerginlikten farketmiyo olabilirsin...

canım çatlak dediğin her yerde olur... eğer bacaklarının üstleri de fazla genişlediyse orda da olabilir ama gerginlikten farketmiyo olabilirsin...

diğer yerler önemli değilde kafayı çatlatmayalım. son günlere geldik sıkıntı bastı daral geldiakannehir

zaten canım ben kiloyu o bacakların ustune aldım ne kola nede baska bir yere ama o bacaklar lömbür lömbür gene ii catlamadı ama popo nun biri cizgi cizgi oldu caresi var mı bunun sıkılastırıcı krem aldım simdi baslasam olur mu acaba?

kızlar benim göbişim çatlamıştı hamileyken. doğumdan çıktım 1 hafta sonra göbişteki çatlaklar yok oldu ama bacaklarım mahvoldu kıpkırmızı harita gibi. kilo verdikçe çatlaklar çoğalıyor. onun için mustelanın ürünlerini aldım doğum sonrası çatlak kremi, doğum sonrası sarkmayı toparlamay yardımcı krem birde mustela gıda takviyesi şimdilik kullanıyorum bakalım 3 ay sonunda neler olacak

hoşgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
çok az alıyor canım 2 haftada 100 gr almıs sadece 2.070 grbilmiyorumkismile

benim kızım doğumdan 3 gün önceki muayenede 2900 gram çıktı usg de

ama doğduğunda 3500 gramdı

hem zayıf doğsa bile tombik bebeklere hemen yetişiyorlar önemli olan sağlıklı olması allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…