hamileliğimin ilk dönemlerinde pregnacare die bi krem kullandım çok memnundum hemde 30 tlydi. yalnız kokusu biraz rahatsız ediciydi. sonra lierac kullandım bi tüp pek memnun kalmadım. şimdi mustela kullanıyorum memnunum. inşallah çatlamadan bitiririz. 12 kilo aldım şuaana kadar bakalım son ay ne olacak ??? sen ne kullanıyorsun kuzum???
yani daha önce hiç böyle bir akıntım olmamıştı, değişik kıvamda bu.
gayet sümüksü ama koyu kıvamlı, kuvvetli bi akıntı yani. bir de kanlı. kan akmıyor, beyaz akıntınıza kan bulanmış gibi düşünün. peçeteye de akmıyor, silince geliyor anca.
sorry iğrenççe tarif ettim :)
canım tam sana cvp yazarlen site bakımda diodu,şimdi geldim anca:gitme:bilmiyorumkismile:sinifsinif:eyvahedigeldismile
görüşürüz cnmkıslarrrrrrrrrrrrrr ben kacıyorum 12 saattır bıl fııl burdayım kor olcam bısı degıl bebegımı goremıycem hepınız kendınıze cok ıyı bakın bebeklere dahada ıyı bakın byeeeeeeeeeeeeee
pregnacare i bana doktorum önermişti bende begenmiştim sonra chicco nun mamma donna aldım gögus için olanı berbat kokuodu işt onları bitirdim göbekte bişi yok ama popo catladı ama ben poponun catlıcanı hiç düşünmedigimden sürmememiştim meger dizlere kadar sürmeliymiş doktorum dedi ama göbegimi begenyor ne güzel diyor hiç çatlamamıs bişi kullandınmı hastalarıma öneriim dio
kıslarrrrrrrrrrrrrr ben kacıyorum 12 saattır bıl fııl burdayım kor olcam bısı degıl bebegımı goremıycem hepınız kendınıze cok ıyı bakın bebeklere dahada ıyı bakın byeeeeeeeeeeeeee
bosver cnaım ben alısıgım gorünmezlıge bilmiyorumkismile
ya benimde hani dizi bükersin iç kısmında catlak oldu küçük cok sasırdım var mı öle diz içinde
canım çatlak dediğin her yerde olur... eğer bacaklarının üstleri de fazla genişlediyse orda da olabilir ama gerginlikten farketmiyo olabilirsin...
suan karnımda catlak yok diyelim,dogumdan sonra birden aaa varmıs mı dicez :SScanım çatlak dediğin her yerde olur... eğer bacaklarının üstleri de fazla genişlediyse orda da olabilir ama gerginlikten farketmiyo olabilirsin...
canım çatlak dediğin her yerde olur... eğer bacaklarının üstleri de fazla genişlediyse orda da olabilir ama gerginlikten farketmiyo olabilirsin...
ne bileyim böyle topak gibi düşmedi, sildikçe geliyor. birazdan tekrar bakıcam.
QUOTE]
demekki açılman oluyo yavaş yavaş. hadi inşallah bebişi kucakla bizede müjdele :hooray:
bence gece yada sabah suyun gelebilir kaydirigubbakcemile3
ay hadi inşallah öyledir :Saruboceq:
melisesra nasılsın...?bebiş nasıl...?herşey yolunda mı..?kilo alıyomu eymen efe?
hoşgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
çok az alıyor canım 2 haftada 100 gr almıs sadece 2.070 grbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?