2010 Ekim Anneleri

canım nolcak bu halimiz bilmiyom agda yaptırdm o yönden rahatladım tiksinç olmuştum şimdide sacıma taktım bakalım nolcak demek süte gçiyomuşş offff
Ne yalan diyeyim belki doğururum diye düştüm yollara otobüs minibüs ama tık yok bende :roflol:
kaydirigubbakcemile3 sen tüm dügünlere katıl o zaman kaydirigubbakcemile2 ama halay çek belkim o işe yarar
gökcecim insallah canıım :))
amin canım inşş
kızlar selammm

ancak girebildim internete bilgisayardan

hepinize mesajlarınızdan dolayı güzel dilekleriniz için çokk teşekkür ederim
hoşgeldin canım tekrardan hayırlı olsun darısı bizeeee:CüvCüv:

hoşgeldin canım ya napcz bende bilmiyom ee lohusa iken yapılmıyo emzirirkende süte geçiyosa netcez bizz çirkin ördek yavrusunu geçtim beyaaaa-tatlicadiarzu-

Yani rengini baya açtırdım ama sormadım neyi ne kadar kullandıklarını arkadaşıma bıraktım :))

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
iyisiniz dimiii ?

iyiyiz kuzum benim biraz ağrılarım var ama azalıyo sen de iyisindir inşallah çıkıyormuşsun sonra konuşuruz öpüyorumm

sağol canım benimm amin siz de sağlıkla alırsınız kuzuları kucağınıza inşallah

ya yukarda yanlış yazı olmuş nevyasa yazmışım gibi olmuş cirrus un günü 2 ekim belli olmuş ona yazmıştım gözün aydın günün belli olmuş die:)

daha önce mecburen giden sen nevyasssss demedi demeeeee

iyiyim canım napalım gun geciryoz biraz bişilere sinirlendim ailevi tansiyonum mu ne cıktı sarmısaklı cacık yedim duzelirmi acep

ya yukarda yanlış yazı olmuş nevyasa yazmışım gibi olmuş cirrus un günü 2 ekim belli olmuş ona yazmıştım gözün aydın günün belli olmuş die:)

sağol güzelim belli belli de ben stresteyim bakalım geçer inşallah.

ay haftasımı olur onun bir gündede iner bir iki saattede

uyyy ben bu çatık kaşlı çekik gözlü tombiş yanaklı ama hepsinden çokkkk mis kokulu lıinayı yerim ya......

yanı suyun gelsede gelmemı dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…