canım nolcak bu halimiz bilmiyom agda yaptırdm o yönden rahatladım tiksinç olmuştum şimdide sacıma taktım bakalım nolcak demek süte gçiyomuşş offffay bende tiskindimmm ya... soracaktım bgn onuda unuttum gittigimde sorucam ama dogumdan sonra boyatmak istiyorum ama herkez bişi söylüyo sütten bebege geciyomuşşşşş
ooh maşallah gözün aydın canım
banada yürü dedi işte. kafası eline gelmedi çatıma bakarken yürüyüp,temizlik vs yapıcam durmucam insin biran önce sıpa:)))
saat kaçta gittiniz? biz sabah 11 gibi ordaydık
kaydirigubbakcemile3 sen tüm dügünlere katıl o zaman kaydirigubbakcemile2 ama halay çek belkim o işe yararNe yalan diyeyim belki doğururum diye düştüm yollara otobüs minibüs ama tık yok bende :roflol:
amin canım inşşgökcecim insallah canıım :))
hoşgeldin canım tekrardan hayırlı olsun darısı bizeeee:CüvCüv:kızlar selammm
ancak girebildim internete bilgisayardan
hepinize mesajlarınızdan dolayı güzel dilekleriniz için çokk teşekkür ederim
kızlar röfle hamileyken zararlı özellikle ilk 3 aydan sonra... kiileri baş diplerine deymiyo boya gibi zararlı değil diyo.. ama röfle de zararlı olan yapım aşamasında o kullanılan açıcıyı solumanız... nasılki çok fala yağ çözücü kireç çözücü çamaşır sularıyla çok haşır neşir olup solumamnız gerekiyosa aynı şekilde onu da solumamanız gerekiyo...
baya bi açıcı kullanıldı mı peki. cünkü ben eskisi gibi yaptırmak istiyorum platin sarısı. ondada acmak zorunda kalcaklar o kokuda kötü bi koku bebişe zararlı olur mu acaba.
doğumdan sonra sütten gecme olayını doktora sorucam ama inş bişi olmaz derde boyatırım
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
iyisiniz dimiii ?
canım nolcak bu halimiz bilmiyom agda yaptırdm o yönden rahatladım tiksinç olmuştum şimdide sacıma taktım bakalım nolcak demek süte gçiyomuşş offff
kaydirigubbakcemile3 sen tüm dügünlere katıl o zaman kaydirigubbakcemile2 ama halay çek belkim o işe yarar
amin canım inşş
hoşgeldin canım tekrardan hayırlı olsun darısı bizeeee:CüvCüv:
hoşgeldin canım ya napcz bende bilmiyom ee lohusa iken yapılmıyo emzirirkende süte geçiyosa netcez bizz çirkin ördek yavrusunu geçtim beyaaaa-tatlicadiarzu-
frogola foto bekliyooooooommmmmm...
aaa hg canıımm.nasılsınız güzel kızın ve sen?iyiyiz kuzum benim biraz ağrılarım var ama azalıyo sen de iyisindir inşallah çıkıyormuşsun sonra konuşuruz öpüyorumm
sağol canım benimm amin siz de sağlıkla alırsınız kuzuları kucağınıza inşallah
Onu yazmamışım ohaoldumsmile pazartesi gel dediler ama pazartesi gitmeyeceğim canım zaten dr çok yoğun bide bugünkü bütün hastalarda pazartesiye kaydırılmış gidipte saatlerce bekleyemem :)) acil bi durum olmazsa salı yada çarşamba giderim diyorum zaten günüm perşembe doluyor belkide perşembe giderim :tomato:
sagol canım ya bilmiyorum ki hani o kadar yiyorum en fazla ben almışım 88 olmuşummalesef ve yediklerim bana yaramış daha çok neyse sen nasılsın canım
hoşbulduk canım ya kasım ayına belli olmuş hem ders çalışırım da bakalım inş bebekten fırsat bulup sınavaa rahat girerim :) sen nasılsın
iyiyiz kuzum benim biraz ağrılarım var ama azalıyo sen de iyisindir inşallah çıkıyormuşsun sonra konuşuruz öpüyorumm
fragola hoşgeldin çok sevindim cnm.
sağol canım benimm amin siz de sağlıkla alırsınız kuzuları kucağınıza inşallah
ya yukarda yanlış yazı olmuş nevyasa yazmışım gibi olmuş cirrus un günü 2 ekim belli olmuş ona yazmıştım gözün aydın günün belli olmuş die:)
Hafta içi gideceğim canım bakalım ne diycek zaten şuan dr yaptığı bişeyde yok nsteye bakıp günümü bekletiyordu :)) teyzemlerde dedi karnın inmemiş daha 1 hafta olmaz dedim bende 1 hafta değil bu çocuk 2 haftada olmaz hiç gelmeye niyeti yok..İnşallah kendişliğinden gelir canım sanıclarımız..
ne güzellllll :)) tamam cnm,biz de cok öptüüükkkkkuzum uyandı emzirdikten sonra gelebilirsem gelirim hepinizi opuyorum
Suyun,nişanın,bebegin hareketlerinde sorun olmadıgı sürece gelme dedi. Son ana kadar dayanabildigin yere kadar evde dayan, birşeylerle oyalan dedi. Buraya geldiğin de açılman 3,4 cm olursa cok kolay olur hemde korkmazsın çünkü buraya gelipte korkup sezeryan diye tutturuyorlar dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?