canım nolcak bu halimiz bilmiyom agda yaptırdm o yönden rahatladım tiksinç olmuştum şimdide sacıma taktım bakalım nolcak demek süte gçiyomuşş offff
kaydirigubbakcemile3 sen tüm dügünlere katıl o zaman kaydirigubbakcemile2 ama halay çek belkim o işe yarar
amin canım inşş
hoşgeldin canım tekrardan hayırlı olsun darısı bizeeee:CüvCüv:
hoşgeldin canım ya napcz bende bilmiyom ee lohusa iken yapılmıyo emzirirkende süte geçiyosa netcez bizz çirkin ördek yavrusunu geçtim beyaaaa-tatlicadiarzu-
kuzum uyandı emzirdikten sonra gelebilirsem gelirim hepinizi opuyorum
canım hiç pişirip atmadım o yzüden kıyaslama yapamayacam....ama pişirmeden attıklarım gzüel olmuştu...kızlar yufkadan börek yapıp atmak istiyorum buzluğa... amahiç denemedim buzdolabı poşetine koyup paketliycem sanırım...Annem bazıları pişirip atıyor dedi ..çiğdende atılıyormuş sarılmış börekk...pişmiş atınca daha güzel oluyormuş çıkartınca...Anne mayışmazmı dedim :)yok güzeloluyor dedii.. bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim opuyorumnanaktan
canım hiç pişirip atmadım o yzüden kıyaslama yapamayacam....ama pişirmeden attıklarım gzüel olmuştu...
yettim gari. :ecrin_bebek:
kız azönce msj yazdım sana gördünmü?
bende 'ecrine msj cektim cevap bekliyom' diye kızlara yazıyım dedim, sen gelmişsin:)
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
yettim gari. :ecrin_bebek:
kızlar nasılsınız. valla gittim geldim geldiğim gibi yattım doktor sezeryana gitmiş beni 12 de aldı. ben çıktım iki kişi birden girdi falan hiç konuşamadık. akşam uyandığımda aradım konuşamadık falan filan dedim :d ay bi tersledi kadın beni beni suçluosun falan filan. daha ne özel numaramı verdim falan. sanki on kere doğum yaptım o hastanedede herşeyi biliom gibi :S sinirlerim çok bozuk napçam bilmiom. hemşireler deseniz ters ters :S
ecrinece sakın sakın son günlerinde moralini bozma olurmu. son günlerde çok gergin olunuyor kendimden biliyorum. dr unda yoğunluktan beyni bulanmış belliki. sen sakın keyfini kaçırma artık son zamanların her anın keyfini çıkar olurmu
sanada iyi akşamlar aybüke, öyle bişey duymadım canım.. ama buzamana kadar nasıl anlamamıslar, taa 20. haftalarda yapıyolar detaylı ultrasonu.. tek böbreklede yaşayabiliyo insan, bişey dememişlermi kızcagıza, yazık yaa nasıl üzülmesin..
selam cnm hg,merak ettik valla seni...ya güzelim özel hastane değil mi bu para veriyosun üstüne azar mı işitiyosun bi de,dr değiştir dicem ama cok az kaldı artık olmazya en çok onun anlaması lazım. hem sezeryan tarihi verip hem randevu niye veriyorlar o zmn. 10:45 te girmemiz gerekirken 12 buçuğa gleiodu anca girdim. üstüne bide azar işitiom işe bak. ben onu suçlamadımki sorularım vardı soramadım dedim sadece.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
amanııın salakmı kadın yaa, sendenmi cıkarmış sinirini..
naptınız hastanede peki, hic bişey demedimi?
bu zamana kadar anlamayan doktoruna kızıyor zaten oda. doktoru iiznli olduğu için aynı hasdtanedeki başka doktora gidiyor, aynı kendi doktorunun kullandığı usg yle bakıyor,doktor böyle bir teşhiste bulunuyor, emin olmka için yan odadaki kadın doğumcuyu da çaığrıp ona da soruyor, yan odadaki kadın doğumcu da evbt böbrek yok diyorbilmiyorumkismileyani gel de çıldırmaalsanaalsanasmile8. ayına kadar gittiği doktoru bun nasıl atlar??klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?