2010 Ekim Anneleri

ya bende anlamıyorumki bende uyuz oldum doktoruna. bende muayene için 1-2 saat beklerdim her gidişimde ama hiç azarlamadı aksine o kdr iyi karşılıyorki o 1-2 saat beklememizi sohbetiyle telafi ediyordu. bu saatten sonra değiştiremessinde , sen bugün olanları unutmaya bak ne kdr sinir olursan sana zarar tamammı canım .

kesin evde mi dogurucan,ama ilk dogumların mutlaka hastanede olması gerekir,2.-3. olsa neyse ama ya bi terslik olursa o andabilmiyorumkismile

selam cnm hg,merak ettik valla seni...ya güzelim özel hastane değil mi bu para veriyosun üstüne azar mı işitiyosun bi de,dr değiştir dicem ama cok az kaldı artık olmaz

özel cnm ayrıca eşimin çalıştığı büroda muhasebesini tutuyor. yan odada onların bürosu var orda çalışan eleman alıyor randevuyu. eşimin patronuda hastane sahibini tanıyor. ben gitmicem bidaha. eşimde patronunasölicek. adam daha önce demişti uğur beyi arıyayımmı die bizde istememiştik. illa bi yerde dayınmı olması gerekio :S keşke aratsadın dedim. bu saatten sona arasa şikayet gibi olur.

bende az önce temmuz topiğinde gördüm mesajını ama çok şaşırdım 4. ayda bilemedin en geç 5. ayda usg de çıkıyor. bazen dr ları öldüresim geliyor. koskoca prof ta sırf amniyosentez yapabilmek için bebeğin sakat olcak down sendromluda olabilir demişti halbuki 2 li ve 3 lü testler temizdi. hemen o geldi aklıma ama böbreğin olmayışından kar amacı güdemezler. benimki para kapmak için yalandan yere amniyosentez yapacaktı. allah yardımcısı olsun. verende allah alanda allah. bizim temmuz annelerinden bir arkadaşında tek böbreği yok ama bak büyümüş anne bile oldu istersen birde onunla görüş

walla bu üçüncü gidişimiz. biliosun 7 ayda değiştirdik dokturu zate. güven vermediler orda doğurmayı düşünmüom.

kuzu dayın olması gerekiyo değil,benim dr um da yogun oluyo ama o kadar tatlı dil ve güleryüzle karsılıyo ki beni, dogum olcak ondan da ayrılcam die üzülüyorum,alıştım kadına..ama bu senin dr böyle miydi yoksa bugün bişiye mi canı sıkıldı acep?

neyse yaa sıkma canını hayırlısı olsun..
burdaki hastaneyi bi düsün istersen,cidden cok iyi murat bey, en azından kontrollere gelirsin doguma balıkesire gidersin, olmazmı? ..

bende face de çatlak sayfanın çatlak üyeleri die biri gruba üyeyim hergün sezzaryanı paylaşıyo sinir ediyo beni. bende sezaryan oldum ama daha hala o videoyu izleyemiyorum tırsarım ben

walla bilmiomki nie böle yaptı. bugun çok yoğundu ondan heralde ne bilim dediğin gibi yapmaması laızm.
neyse yaa sıkma canını hayırlısı olsun..
burdaki hastaneyi bi düsün istersen,cidden cok iyi murat bey, en azından kontrollere gelirsin doguma balıkesire gidersin, olmazmı? ..

ya ben özele benle ilgilenilsin die gidiyorum. doğumu şöle yaparıs böle yaparıs şöle olcak böle olcak anlatır die ama bana bişi demio :S hiç belli olmaz belki murat beyde doğururum doğumhanesi tenha oluo oranın eşime dedim oda dio gazeteye çıkarsın artık dio geçen buranın gazetesinde yazmışlar. ........ ilçede ilk defa doğum oldu die

bende face de çatlak sayfanın çatlak üyeleri die biri gruba üyeyim hergün sezzaryanı paylaşıyo sinir ediyo beni. bende sezaryan oldum ama daha hala o videoyu izleyemiyorum tırsarım ben
ya ben filmlerdeki kanlı sahnelere bile bakamam gercek olmadıgı halde,sezeryan videosunu hiç izleyemem gercek cünkü hem de 5 gün sonra ben de aynı seyi yasıcam :SS asla izleyemeeemm (

kızlarrrr son göbiş resmimi çekip koydummmm bidaha çekemem herhalde dieee hatıra olaraktan ay hüzünlendim haaa şimdii sizler nasılsınız kızlarrrr

ara ara nasıl hasta fırcalanırmıs görsun sıkayet edıcen drları .... ları kalkıyo başka turlu hızaya gırmıyolar daha öncekı drlarımdan bu yuzden bıraktım sımdıkınden memenunum aksam agrım vardı gıttım hastaneye bebegım cok tasıkardı cıktı nö dr da eskı drumdu tanıyodu gözlem altında tutalım dedı arayıp gece 11 de bıldırdım sakınlestırdı benı gözlem altında kal dedı yarın göresuz dedı zaten kontrolum vardı gece 1 den sonra kalp atısları normle döndu 1 serum verdıler yatırdılar sabah tekrar nst ye baktılar ıyıydı cıkardılar sonra druma gıttık paşam gayet ıyıydı 38+4 gunluk cıktı ultrasonda 38+1 bırız 3400 gr olmus kalp atımlarıda gayet ıyıydı dogum kanalına ınmiş dedı stres ten uzak dur dınlen pazartesı tekrar nst sonra yıne persembe nst dıyabetık olduhumdan kaynaklanabılır dedı ıyıce sakınlestırdı benı

ben sezeryana gitmeden 1 gün önce de cekilicem :)) dogumdan önceki gün die :))bu arada tekrar hg canım

hoşbuldukk canımmm valla hüzün bastı kız bana bi süsleniyim dedi kocişe arada bide resim çektimm duru ma göstercem çok garip gelcek herhalde onada :)

Canım maşallah Doruk paşama, muaynenizde kolay geçmiş, ben doğurcam daha çatı muaynesi olmadım :))

Buda hastane de dağıtacağımız şekerimiz beğenecekmisiniz bakalım :)

Çok güzeller canım kaydirigubbakcemile2

Sağlıcakla kavuş inşallah bebişine..

Herşey yolundaymış canım maşallah..

kizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)

Aklım hep sendeydi ya akşam nişan geldi ne yaptı diye çok şükür kolay bir doğumla kuzuna kavuşmuşsun darısı başıma ohaoldumsmile

Maşallah canım bebişine, benimkide aşağı inmedi, yürüyüşte 5 dk dan sonra çok ağrım oluyor benim ama yarın bolca temizlik yapmayı ve yürümeyi düşünüyorum :lepi:

daha önce mecburen giden sen nevyasssss demedi demeeeee

Allah mı söyletti kız inşallah normal doğuma giderim opuyorumnanaktan

kuzum uyandı emzirdikten sonra gelebilirsem gelirim hepinizi opuyorum

Kızın çok tatlı ve sana benziyor maşallah annesi..

Ben tepsi böreği yaptım pişirdim, kesip saklama kaplarına yerleştirdim buzluğa attım, misafir gelince çıkarıp fırına atıyorum kullanacağım kadarını 5-10 dk ısıtınca taptaze oluyor..Ayrıca sigara böreği sarıp pişirmeden koyuyordum ama onlar birbirine yapışabiliyor arasına streç film çekmelisin bide çözdürmeden kızgın yağa atıp pişireceksin yoksa kötü olur..

Maşallah sizede herşey yolunda çıkmış inşallah istediğin gibi bir doğum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…