kesin evde mi dogurucan,ama ilk dogumların mutlaka hastanede olması gerekir,2.-3. olsa neyse ama ya bi terslik olursa o andabilmiyorumkismilebebiş iimiş suyu falan iyi bundan sonra gelirse gelsin dedi ama şöle olcak böle olcak şu olursa şunu yap falan yok ben hiçbişi bilmesem napçam. allahtan internet varda bilioz herşeyi. tek lafı bişe olursa ararsın o kdr. ultrasona göre 37 bitmiş görünüo. nst dede sancılarım azdı 20 civarı gene.
annemi aradımebeyi ara dedim doğurcem evde koydum kafaya orda rezillik çekçeme evde doğururum. zaten ebe doğurtamıcak olursa sölüomuş ben doğurtamam diomuş. bi baksın bakam ne dicek.
selam cnm hg,merak ettik valla seni...ya güzelim özel hastane değil mi bu para veriyosun üstüne azar mı işitiyosun bi de,dr değiştir dicem ama cok az kaldı artık olmaz
kizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)
bu zamana kadar anlamayan doktoruna kızıyor zaten oda. doktoru iiznli olduğu için aynı hasdtanedeki başka doktora gidiyor, aynı kendi doktorunun kullandığı usg yle bakıyor,doktor böyle bir teşhiste bulunuyor, emin olmka için yan odadaki kadın doğumcuyu da çaığrıp ona da soruyor, yan odadaki kadın doğumcu da evbt böbrek yok diyorbilmiyorumkismileyani gel de çıldırmaalsanaalsanasmile8. ayına kadar gittiği doktoru bun nasıl atlar??klava:
ya bende anlamıyorumki bende uyuz oldum doktoruna. bende muayene için 1-2 saat beklerdim her gidişimde ama hiç azarlamadı aksine o kdr iyi karşılıyorki o 1-2 saat beklememizi sohbetiyle telafi ediyordu. bu saatten sonra değiştiremessinde , sen bugün olanları unutmaya bak ne kdr sinir olursan sana zarar tamammı canım .
face de arkadaslardan biri de sezeryan videosu paylaşmıs :SS
kuzu dayın olması gerekiyo değil,benim dr um da yogun oluyo ama o kadar tatlı dil ve güleryüzle karsılıyo ki beni, dogum olcak ondan da ayrılcam die üzülüyorum,alıştım kadına..ama bu senin dr böyle miydi yoksa bugün bişiye mi canı sıkıldı acep?özel cnm ayrıca eşimin çalıştığı büroda muhasebesini tutuyor. yan odada onların bürosu var orda çalışan eleman alıyor randevuyu. eşimin patronuda hastane sahibini tanıyor. ben gitmicem bidaha. eşimde patronunasölicek. adam daha önce demişti uğur beyi arıyayımmı die bizde istememiştik. illa bi yerde dayınmı olması gerekio :S keşke aratsadın dedim. bu saatten sona arasa şikayet gibi olur.
özel cnm ayrıca eşimin çalıştığı büroda muhasebesini tutuyor. yan odada onların bürosu var orda çalışan eleman alıyor randevuyu. eşimin patronuda hastane sahibini tanıyor. ben gitmicem bidaha. eşimde patronunasölicek. adam daha önce demişti uğur beyi arıyayımmı die bizde istememiştik. illa bi yerde dayınmı olması gerekio :S keşke aratsadın dedim. bu saatten sona arasa şikayet gibi olur.
yok canım izlemedim ama ekranda donmus görüntü baya bişi anlatıyodu zaten,söyledim hemen yapmayın böle seyler ben 5 gün sonra sezeryana giricem die,bi baktım kız hemen kaldırmıs saolsun...
sakın izlemeyin heee ohaoldumsmile
kuzu dayın olması gerekiyo değil,benim dr um da yogun oluyo ama o kadar tatlı dil ve güleryüzle karsılıyo ki beni, dogum olcak ondan da ayrılcam die üzülüyorum,alıştım kadına..ama bu senin dr böyle miydi yoksa bugün bişiye mi canı sıkıldı acep?
neyse yaa sıkma canını hayırlısı olsun..
burdaki hastaneyi bi düsün istersen,cidden cok iyi murat bey, en azından kontrollere gelirsin doguma balıkesire gidersin, olmazmı? ..
ya ben filmlerdeki kanlı sahnelere bile bakamam gercek olmadıgı halde,sezeryan videosunu hiç izleyemem gercek cünkü hem de 5 gün sonra ben de aynı seyi yasıcam :SS asla izleyemeeemmbende face de çatlak sayfanın çatlak üyeleri die biri gruba üyeyim hergün sezzaryanı paylaşıyo sinir ediyo beni. bende sezaryan oldum ama daha hala o videoyu izleyemiyorum tırsarım ben
özel cnm ayrıca eşimin çalıştığı büroda muhasebesini tutuyor. yan odada onların bürosu var orda çalışan eleman alıyor randevuyu. eşimin patronuda hastane sahibini tanıyor. ben gitmicem bidaha. eşimde patronunasölicek. adam daha önce demişti uğur beyi arıyayımmı die bizde istememiştik. illa bi yerde dayınmı olması gerekio :S keşke aratsadın dedim. bu saatten sona arasa şikayet gibi olur.
ben sezeryana gitmeden 1 gün önce de cekilicem :)) dogumdan önceki gün die :))bu arada tekrar hg canımkızlarrrr son göbiş resmimi çekip koydummmmbidaha çekemem herhalde dieee hatıra olaraktan ay hüzünlendim haaa şimdii sizler nasılsınız kızlarrrr
ben sezeryana gitmeden 1 gün önce de cekilicem :)) dogumdan önceki gün die :))bu arada tekrar hg canım
Kızlar bizde doktordan simdi geldik..
nst baglandım ilk kez benim yaramaz durmayan oglum, hiç kıpırdamadı sayesinde 40dk kadar nst baglı kaldım :)))) sonra biraz oynadı sanırım benim heyecanımdan dolayı oda heyecan yaptı :)
neyse ki herşey yolunda cok sükür, bizimkinin daha gelmeye niyeti yok sancı vs hiç bişi çıkmadı herşey normal :))
gelelim çatı muaynemize... İnanın o kadar korkulacak birşey değil, acımıyor bile. 1-2dk sürdü. Müsaitmişim normal doğuma,gayet güzel doğurabilirmişim kasmıyormuşum kendimi allah'ın izniyle çatır çatır doğurucam inşallah! daha kafası inmemiş tam olarak bolbol yürüyüş yap dedi. çok iri bir bebek olmucak doğumunda kolay olur dedi,2900 olmuş kilosu. 10günde 300gr almış maşallah10gün sonra tekrar çağırdı nst için,o zamana kadar sancıların olabilir ama son ana kadar kendini tut evde buraya geldiginde acılman 3-4cm olmuş olsun ki rahat olur korkmazsın dedi. böyle işte kızlar cok sükür hersey yolunda. hastanede dağıtacağımız şekerlerimizi de aldık geldik kocişle... allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
selam arkadaşlar allah izin verirse bende yarın akşam gidiyorum hastaneye 1 gün önceden yatış yapılıyormuş
pazartesi sabahta ilk beni alacaklar ameliyata
çok heyecanlıyım
allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
slm kızlar bende kontrolden geldim muayne degıldı o yüzden 5 dk sürdü .kalp atımı .su .bebek hareket vs. şükür herşey yolunda dedi dr...heran herşey olabilir diyooo bundan sonra su .leke vs. :1ninca: delikafadulden kasılmaları sordum adam glerek cevaplıyor bu kadar rahat olurmu ya normal diyo usgde gördüklerine göre dahada artıcakmış şikayetler gün geçtikce..Asagıdan sancı oluyor dedim sanırım beb kafa atıyor :)allah yardımcın olsun dedi naniknanik normalmiş..10 gün sonra muayne ..sezeryanıda sordum 1 gece yatıyoruz ertesi gün çıkarıyormuş hastanınm durumuna göre..
kizlar dogurduuum
oglen 12:30 da
pirt diye cikiverdi, ayrintilari anlatirim
eve yarin gecicez
darisi basinizaa :)
benimde bugün kontrolüm vardı
hamdolsun herşey yolundaymış.
kilosu fazla çıktı biraz göbekli dedi:)))
kilosu 2 800 maşallah yavruma
boyu ise 46 cm civarındaymış. boyu çok uzun olmayacak dedi 48 50 cm arası doğarmış:)
boyunu göbeğine vermişkaydirigubbakcemile3
suyu falan herşeyi iyi dedi
kafası doğum pozisyonunda ama tam aşağı inmemiş dedi.
bol bol yürü dedi :) 1 saat yürü dedi hala ağrın olmazsa günde 2 saat yorulana ağrın olana kadar yürü dedi dr. bel kasık ağrıları bebeğin doğum kanalına girmesine yardımcı oluyormuş. bol bol yürü yorul ağrın olsun dedi:)))
bende dedim ki artık kasılmalardan ağrılardan korkmayacağım yani:)
daha önce mecburen giden sen nevyasssss demedi demeeeee
kuzum uyandı emzirdikten sonra gelebilirsem gelirim hepinizi opuyorum
kızlar yufkadan börek yapıp atmak istiyorum buzluğa... amahiç denemedim buzdolabı poşetine koyup paketliycem sanırım...Annem bazıları pişirip atıyor dedi ..çiğdende atılıyormuş sarılmış börekk...pişmiş atınca daha güzel oluyormuş çıkartınca...Anne mayışmazmı dedim :)yok güzeloluyor dedii.. bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim opuyorumnanaktan
bebiş iimiş suyu falan iyi bundan sonra gelirse gelsin dedi ama şöle olcak böle olcak şu olursa şunu yap falan yok ben hiçbişi bilmesem napçam. allahtan internet varda bilioz herşeyi. tek lafı bişe olursa ararsın o kdr. ultrasona göre 37 bitmiş görünüo. nst dede sancılarım azdı 20 civarı gene.
annemi aradımebeyi ara dedim doğurcem evde koydum kafaya orda rezillik çekçeme evde doğururum. zaten ebe doğurtamıcak olursa sölüomuş ben doğurtamam diomuş. bi baksın bakam ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?