2010 Ekim Anneleri

yok kız ne tenhası.. ilk doguran haber olmustu evet, ama yıllardır buraya gelen bütün dr'lar 1-2 ay sonra gitmiş, ilk defa bi dr bu kadar uzun kalmış ve cok ilgili hastalarıyla.. geleli 70i bulmustur yaptırdıgı dogum, 1 ay önce 57 oldu diyodu :) adam acil bi durum olursada anında helikopter ambulansla naklediyo hastasını.. ay cok övdüm murat beyi, benimde burda dogurasım geldi :))

burdakiler böyle cnm. devlete gitsen daha beterler :) ultrason bile yok elle muayene edio. ay allahtan bebişimde yada kendimde hiç sorun olmadı çekemezdim yoksa bunları. çatır çatır doğururm ben evde gaz veriom kendime hemen yatama yatarım bebişimde yıkanır yatana yatar oh mis gibi. annem evde yaptı çok ii oldu. doğumu yaptığı gün akşam yemek bile yaptı :) dikişide yoktu hiç. ne kdr acı çekçeksem çekim doğurana kdr sonuçta. hastane hemşirelerin doktorların suratsız suratlarını çekmektense :). şikayetimide yapçem zate.

hahah doğur cnm aa nolcek. adam gerçekten ilgili. özel yer açsa gelen olur bence hem evinede yakın.

seni tebrik ediyorum umarım hayırlısı olur.

hımm ecrincimm dr çok yoğunmuş kırmış herhalde seni ama öle yapmaması lazım kadın drları hiç sevmiyorum dalı ne olursa olsun çok cadı oluyorlar bence kaprisli yani genelde böyle sen onu bırak da suyun iyimiymiş suyum geliyor diyordun önemli olan senin bebeişin sağlığı başka hastane yok mu yakınlarda ya da o hastanede başka dr.? evde doğum yapma fikrin çok saçma kız kaçıncı yüzyıldayız hem ebeler de yapmmıyor bildiğim kadarıyla

benim adam anca anladı. eski doktoramı gitsek ne dio. onu sezeryancı die bıraktıdık :)

yok kız benim dr um kadın o kadar tatlı ki anlatamam,2 tane erkek dr a gittim öncesinde ama dr umun tırnagı etmezler,maşallah nazar degmesin...beni cok sakinleştiriyo,çok yardım ediyo allah razı olsun...
annem çay yapmışta onu içiyorum ironic
ooh afiyet olsun cok fazla içme ve demli içme cnm

napim sizce eski doktoramı döniiim yarican sen ne dion :) murat beyemi gelsem bendenmi karşıdakindenmi anlamadım gitti heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…