walla bilmiomki nie böle yaptı. bugun çok yoğundu ondan heralde ne bilim dediğin gibi yapmaması laızm.
ya ben özele benle ilgilenilsin die gidiyorum. doğumu şöle yaparıs böle yaparıs şöle olcak böle olcak anlatır die ama bana bişi demio :S hiç belli olmaz belki murat beyde doğururumdoğumhanesi tenha oluo oranın eşime dedim oda dio gazeteye çıkarsın artık dio geçen buranın gazetesinde yazmışlar. ........ ilçede ilk defa doğum oldu die
ara ara nasıl hasta fırcalanırmıs görsun sıkayet edıcen drları .... ları kalkıyo başka turlu hızaya gırmıyolar daha öncekı drlarımdan bu yuzden bıraktım sımdıkınden memenunum aksam agrım vardı gıttım hastaneye bebegım cok tasıkardı cıktı nö dr da eskı drumdu tanıyodu gözlem altında tutalım dedı arayıp gece 11 de bıldırdım sakınlestırdı benı gözlem altında kal dedı yarın göresuz dedı zaten kontrolum vardı gece 1 den sonra kalp atısları normle döndu 1 serum verdıler yatırdılar sabah tekrar nst ye baktılar ıyıydı cıkardılar sonra druma gıttık paşam gayet ıyıydı 38+4 gunluk cıktı ultrasonda 38+1 bırız 3400 gr olmus kalp atımlarıda gayet ıyıydı dogum kanalına ınmiş dedı stres ten uzak dur dınlen pazartesı tekrar nst sonra yıne persembe nst dıyabetık olduhumdan kaynaklanabılır dedı ıyıce sakınlestırdı benı
yok kız ne tenhası.. ilk doguran haber olmustu evet, ama yıllardır buraya gelen bütün dr'lar 1-2 ay sonra gitmiş, ilk defa bi dr bu kadar uzun kalmış ve cok ilgili hastalarıyla.. geleli 70i bulmustur yaptırdıgı dogum, 1 ay önce 57 oldu diyodu :) adam acil bi durum olursada anında helikopter ambulansla naklediyo hastasını.. ay cok övdüm murat beyi, benimde burda dogurasım geldi :))
seni tebrik ediyorum umarım hayırlısı olur.burdakiler böyle cnm. devlete gitsen daha beterler :) ultrason bile yok elle muayene edio. ay allahtan bebişimde yada kendimde hiç sorun olmadı çekemezdim yoksa bunları. çatır çatır doğururm ben evdegaz veriom kendime hemen yatama yatarım bebişimde yıkanır yatana yatar oh mis gibi. annem evde yaptı çok ii oldu. doğumu yaptığı gün akşam yemek bile yaptı :) dikişide yoktu hiç. ne kdr acı çekçeksem çekim doğurana kdr sonuçta. hastane hemşirelerin doktorların suratsız suratlarını çekmektense :). şikayetimide yapçem zate.
hayırdır kuşum yolculuk nereye :))))
seni tebrik ediyorum umarım hayırlısı olur.
hımm ecrincimm dr çok yoğunmuş kırmış herhalde seni ama öle yapmaması lazım kadın drları hiç sevmiyorum dalı ne olursa olsun çok cadı oluyorlar bence kaprisli yani genelde böylesen onu bırak da suyun iyimiymiş suyum geliyor diyordun önemli olan senin bebeişin sağlığı başka hastane yok mu yakınlarda ya da o hastanede başka dr.? evde doğum yapma fikrin çok saçma kız kaçıncı yüzyıldayız hem ebeler de yapmmıyor bildiğim kadarıyla
yok kız benim dr um kadın o kadar tatlı ki anlatamam,2 tane erkek dr a gittim öncesinde ama dr umun tırnagı etmezler,maşallah nazar degmesin...beni cok sakinleştiriyo,çok yardım ediyo allah razı olsun...hımm ecrincimm dr çok yoğunmuş kırmış herhalde seni ama öle yapmaması lazım kadın drları hiç sevmiyorum dalı ne olursa olsun çok cadı oluyorlar bence kaprisli yani genelde böylesen onu bırak da suyun iyimiymiş suyum geliyor diyordun önemli olan senin bebeişin sağlığı başka hastane yok mu yakınlarda ya da o hastanede başka dr.? evde doğum yapma fikrin çok saçma kız kaçıncı yüzyıldayız hem ebeler de yapmmıyor bildiğim kadarıyla
ooh afiyet olsun cok fazla içme ve demli içme cnmannem çay yapmışta onu içiyorum ironic
ben normal istiyorum dedikten sonra zorla mı sezeryan yapcak cnmbenim adam anca anladı. eski doktoramı gitsek ne dio. onu sezeryancı die bıraktıdık :)
ben normal istiyorum dedikten sonra zorla mı sezeryan yapcak cnm
o da var tabi :SS ee napıcan o zaman?ben son anda sezeryana alır bi bahane bulup die korkuom. para için yaparlar walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?