o bebişle ugrasıyodur belki cnm,pc basında olmayabilirdemet_yaren msnde ama yazıom cvp gelmio
çok mu zor bebek bakımı bilmiyorumkismilekanyat napıyım benimde psikolojim pek iyi sayılmaz şimdi sizlere anlatmak istemiyorum ama 1 haftadır kızkardeşim bende o bakıyor bebişe. çok bunalmıştım ilaç gibi geldi o gidince ne yapacağımı şimdiden düşünmeye başladım. hamileyken doğursam diye 4 gözle beklerdim şimdi büyüsün diye 4 değil 8 gözle bekliyorum
o da var tabi :SS ee napıcan o zaman?
çok mu zor bebek bakımı bilmiyorumkismile
ben de hayatım bi daha asla şimdiki gibi olmicak die bi korkuya kapılıyorum zaman zaman,sanki bakamıcam gibi geliyo,psikolojim kaldırıcak mı onu düşünüyorum...acayip bi ruh hali içine giriyorum...umarım dogum sonrası depresyona girmeden atlatırım
yok yok sakın korkma bak ben bu yüzden anlatmıyorum işte size. ben çok asabiyim ondan böle oldu hayatımda hiç bebek bakmadımda görmedimde şimdi ağlayıncae elim ayağıma dolaşıyor çok sinirleniyorum ama gözlerimin içine bakıyo yumuşuyorum kalbim dayanmıyor bu sefer başlıyorum yerli yersiz ağlamaya. benim evlilik hamilelik peşpeşe oldu. bide hamileliğimin son ayı çok sıkıntılı geçti. bide 34 kilo aldım sadece 12 si gitti hala tank gibiyim . yani siz bana bakmayın. onlar melek.
annem çay yapmışta onu içiyorum ironic
napim sizce eski doktoramı döniiim yarican sen ne dion :) murat beyemi gelsembendenmi karşıdakindenmi anlamadım gitti heee
yok yok sakın korkma bak ben bu yüzden anlatmıyorum işte size. ben çok asabiyim ondan böle oldu hayatımda hiç bebek bakmadımda görmedimde şimdi ağlayıncae elim ayağıma dolaşıyor çok sinirleniyorum ama gözlerimin içine bakıyo yumuşuyorum kalbim dayanmıyor bu sefer başlıyorum yerli yersiz ağlamaya. benim evlilik hamilelik peşpeşe oldu. bide hamileliğimin son ayı çok sıkıntılı geçti. bide 34 kilo aldım sadece 12 si gitti hala tank gibiyim . yani siz bana bakmayın. onlar melek.
ben de hayatım bi daha asla şimdiki gibi olmicak die bi korkuya kapılıyorum zaman zaman,sanki bakamıcam gibi geliyo,psikolojim kaldırıcak mı onu düşünüyorum...acayip bi ruh hali içine giriyorum...umarım dogum sonrası depresyona girmeden atlatırım
havanı yesinler seniiin :)) benimde annemler salı günü gelcekler iiinş.opuyorumnanaktan
afiyet olsun canım :)
onada devlete gececek diyolardı canım bilmiyom belki gecmiştir..
ama erkek dr demezsen murat beye git bence, cok anlayıslı bi dr hemsireler falanda iyiler gördün :)
murat bey tanıdık, o yuzden 2 kat utanıyom adamdan :kedi: yoksa giderdim bende..
ah kuzum kıyamam. merak etme nasıl büyüdüğünü anlamıcan. kkilolarıda dert etme verirsin benim amcamın kızıda 32 kilo almıştı verdi hepsini.
tanıdıkmısöle o zmn ii ilgilensin benle sen dersin izmirdeydik aniden sancı geldi orda doğurmak zorunda kaldım die hehehhe .d
nasıl verdi cnm ve ne kdr zamanda verdi? ya ben şuan 72 yim. tekrar 50 kg olmak imkansız gibi geliyor. bir dolap giysi 1 senedir hiç ellenmeden duruyor hepsi 36 beden. şuanda ben 46 bedenim. :umursamaz:
he kız eşimden dolayı tanıyoya, utanırım, bi yolda falan görsem yüzüne bakamam :)
adam biliyo onda dogum yapmayacagımı arada geldigimi, ama ona ragmen 1 hafta sonra tekrar gel, suna bakarız bunu yaparız falan diyo :)
yok ben yetişirsem izmirde dogurcam inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?