2010 Ekim Anneleri

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde kamyon sürücüsü Mehmet Yıldız, 28 yıl önce hayalini kurup a...lamadığı kamyonun markasını kızına ad olarak verdi.

10 yıl önce vefat eden Yıldız’ın 1976 doğumlu kızı Bemece Ay, ‘Babam ısrarla Nüfus Cüzdanı’na ad olarak ‘BMC’ yazılmasını istemiş ama nüfus memuru adımı Bemece olarak kayda geçirmiş. Herhalde dünyada kamyon adı taşıyan tek kadın benim. Adımı değiştirmek için müracaatımı yapacağım’ dedi

okuyun kızlar koptum hahahah

yuh artık yaaa :))

canım unut sen şu evde dogurma işini.. hastanede bile dr'lar yaptırıyo dogumu, ebe niye eve gelsin? kanaman durmaz, bebek sıkışır falan Allah esirgesin..
bebegin kontrolu falanda var..
eskiden mecburiyetten evde doguruyolarmış, hem şimdiki ebelerin eskisi kadar tecrübeleride yoktur bence..

yok cnm ya dr lar durmuyo ki basında normal dogumda,ebeler yaptırıyo gene dogumu,onlar ara ara gelip kontrol ediyolar,epizyotomi yapıyolar,dikiş atıyolar vs...

slm kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bakmak isteyenlere albümüme kızımın resimlerini yükledim haberiniz olsun...

yok dr lar son anda geliyorlar o ana kdr açılmayı falan hep ebeler kontrol edio. benim dediğim ebe güvenilir bakam canım nasip napçaım hiç belli olmaz. evde derim murat beyde doğururm balıkesire giderim belkide m.d ye ne desem yalan olur şimdi muhtemelen eşimin patronu kızıp arıcak hastane sahibini.

benim de pazartesi son kontrolüm vaaarr :))

sende güzel haberler alırsın inş canım, cumaya dimi dogum, kız az kaldı sanada..
haftaya bu zamanlar bebişin kollarında olcak inş :))

slm kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bakmak isteyenlere albümüme kızımın resimlerini yükledim haberiniz olsun...

aaa bat, gözünaydın canım, sen nasılsın bebiş nasıl?
hemen bakiim albüme :)

olsun, sonucta dr olmadan ebe dogum yaptırmıyoo :)

zaten bi nst bakcaklar eger sancı falan cıkarsa apar topar alabilir de dr :SS 5 gün kaldı cnm,haftaya bugün evimize de gelmiş olucaz inşallah

kızın cok tatlı masallah...allah hayırlı uzun ömürler versin.çok heyecanlandım yine akşam akşam.kızımı hayal ettim görünce.cok merak ediyorum çok..bizde sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza inş..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…