baya bi okcan o zaman :))ben geçmişi okuom
slm kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bakmak isteyenlere albümüme kızımın resimlerini yükledim haberiniz olsun...
eylül annelerinden 5 kişi kalmış dogum yapmayan, herkes bebeginin uykusundan gazından konusuyo onlar bekliyo ya, ne sıkıcı :)
Kızlar az önce öyle bir ağrı girdi ki çok korktummm :)
hani bize pastabende pasta kesiodum
zaten bizim doguranlar da eylül annesi oldu :))eylül annelerinden 5 kişi kalmış dogum yapmayan, herkes bebeginin uykusundan gazından konusuyo onlar bekliyo ya, ne sıkıcı :)
iyi de nereye kaçıyodun ayolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bazen banada oluyo aniden..
dün akşam benimde aşagıya aşagıya bi vurdu, vurmadı sanki igne batırdı.. koltuktan kalktım kacıyorum resmen :))
eşim noldugunu anlamadı :roflol:
ecrin gecmise bakamadım kuzum ne oldu seni merak ettim
o erken dogurdu cnm biraz,bebeğin plasentasında kireçlenme mi vardı,plasentada yaslanma mı ne öle bişiden dolayı bebek gelişemiyomus erken aldılar bebegisen ne zaman dogurdun kız 36 haftalık goseryo cızelgen
seninki gene iyiymiş benim kaynana zerre kadar ilgilenmedi şimdiye dek ama isme gelince isim buldu ,hem de ne biliyo musun ŞİFAalay eder gibi baya
slm kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bakmak isteyenlere albümüme kızımın resimlerini yükledim haberiniz olsun...
iyi de nereye kaçıyodun ayolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?