2010 Ekim Anneleri

eylül annelerinden 5 kişi kalmış dogum yapmayan, herkes bebeginin uykusundan gazından konusuyo onlar bekliyo ya, ne sıkıcı :)

slm kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bakmak isteyenlere albümüme kızımın resimlerini yükledim haberiniz olsun...

canım gecmis olsun. allah analı babalı büyütsünnn bebişini..
prensesinide gördüm maşallah cok güzel bir bebek,allah nazarlardan saklasın.

arada eylül annelerine bakıyomusunuz kızlar? yeni dogum yapmış cogu, bebek bakımıyla ilgili güzel bilgi veriyolar :)
birinin bebegi göbek fıtıgı olmuş mesela, sarmak lazımmış göbegini..
benim aldıgım hastane setinin birinden uzunca bi kuşak cıkmıstıda anlamamıştım ne oldugunu, bebişin göbegini sarmak icinmiş :))

seninki gene iyiymiş benim kaynana zerre kadar ilgilenmedi şimdiye dek ama isme gelince isim buldu ,hem de ne biliyo musun ŞİFAalay eder gibi baya

bu neymişşş yaaaaaaaaaaa.. şaka gibi...

slm kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bakmak isteyenlere albümüme kızımın resimlerini yükledim haberiniz olsun...

canım allah bağışlasın.. çok tatlıymış kuzun..

bişiy diyimmi benim kız karnımda resmen alçak yüksek oynuyo bi o taraf yükseliyo bi diger taraf üstünede canım fena acıyo neoldu buna ya akşam akşam

ecrincim,aman canım iyi olunda doktoru takma kafana..boşver...
ironicim, ayıp ettin kuzummmmmm gel beraber yiyelim :))
yarican canım böyle adet olurken bir ağrı girer ya öyle keskin bir ağrıydı doktor elledi etti ya ondan mı oldu acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…