arada eylül annelerine bakıyomusunuz kızlar? yeni dogum yapmış cogu, bebek bakımıyla ilgili güzel bilgi veriyolar :)
birinin bebegi göbek fıtıgı olmuş mesela, sarmak lazımmış göbegini..
benim aldıgım hastane setinin birinden uzunca bi kuşak cıkmıstıda anlamamıştım ne oldugunu, bebişin göbegini sarmak icinmiş :))
Kızlar az önce öyle bir ağrı girdi ki çok korktummm :)
aaa ilk defa duyuyorum,nasıl anlamıs göbek fıtıgı oldugunu?arada eylül annelerine bakıyomusunuz kızlar? yeni dogum yapmış cogu, bebek bakımıyla ilgili güzel bilgi veriyolar :)
birinin bebegi göbek fıtıgı olmuş mesela, sarmak lazımmış göbegini..
benim aldıgım hastane setinin birinden uzunca bi kuşak cıkmıstıda anlamamıştım ne oldugunu, bebişin göbegini sarmak icinmiş :))
evet cnm çok yaratıcı değil mi,rüyamda gördüm deyip kabul ettirmeye calıştı bi de eşime :))bu neymişşş yaaaaaaaaaaa.. şaka gibi...
canım allah bağışlasın.. çok tatlıymış kuzun..
ben her gece öyleyim aşırı canım yanıyo artıkbişiy diyimmi benim kız karnımda resmen alçak yüksek oynuyo bi o taraf yükseliyo bi diger taraf üstünede canım fena acıyo neoldu buna ya akşam akşam
saol yavrum sana afiyet olsun şaka yaptım zaten camış gibi yiyom bu ara az kaldı die koyverdim gitti,bi de pasta yemiyim :))ecrincim,aman canım iyi olunda doktoru takma kafana..boşver...
ironicim, ayıp ettin kuzummmmmm gel beraber yiyelim :))
yarican canım böyle adet olurken bir ağrı girer ya öyle keskin bir ağrıydı doktor elledi etti ya ondan mı oldu acaba :)
ecrincim,aman canım iyi olunda doktoru takma kafana..boşver...
ironicim, ayıp ettin kuzummmmmm gel beraber yiyelim :))
yarican canım böyle adet olurken bir ağrı girer ya öyle keskin bir ağrıydı doktor elledi etti ya ondan mı oldu acaba :)
darkcım çatı muayaenesinden sonra kanaması olanı, doğumu başlayanı diğer topiklerde okumuştum. sanırım orayı uyardığı için ama doktorun çokta zorlamadıysa korkmana gerek yok :S gerçi doğumun başlamasını istiosan başka tabikaydirigubbakcemile3
aaa ilk defa duyuyorum,nasıl anlamıs göbek fıtıgı oldugunu?
evet cnm çok yaratıcı değil mi,rüyamda gördüm deyip kabul ettirmeye calıştı bi de eşime :))
ben her gece öyleyim aşırı canım yanıyo artık
saol yavrum sana afiyet olsun şaka yaptım zaten camış gibi yiyom bu ara az kaldı die koyverdim gitti,bi de pasta yemiyim :))
ondan olabilir canım, bende kanama da olmustu sonrasında agrı da.. gerci catı muayenesi deildi o, bi aletle bakmıstı :kedi:
selam kızlar. nasılsınız???
pikenin doğum yaptığını biliyorum haber vermş girip ama daha sonra girip ayrıntıları yazmışmı? geçmişi okumaya çalıştım ama baya çokmuş :S
aaa ilk defa duyuyorum,nasıl anlamıs göbek fıtıgı oldugunu?
slm dilek, hg.. sonra bişey yazmadı pike canım, sadece pırt diye dogurmus onu biliyoz :))
nasıl pırt diye yaw.normal doğummu yaptı o.
[
nasıl pırt diye yaw.normal doğummu yaptı o.
evet canım, hastaneden canlı yayın yaptı sanki, suyum geldi lavman yapıldı şu kadar acıklık var diye :))
maşallah pikeye, bizde pırt diye dogururuz iinnşş..
yav buda çok can yakıyo ama ya kasıklar falan iflas edecek nerdeyse aşagı aşagı vuruyo bugün biraz stresliydim ondan olabilirmi
yok canım ritada normal yaptı emine.kaya da.
selam kızlar....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?