2010 Ekim Anneleri

selam kızlar. nasılsınız???
pikenin doğum yaptığını biliyorum haber vermş girip ama daha sonra girip ayrıntıları yazmışmı? geçmişi okumaya çalıştım ama baya çokmuş :S

evet kuşak bendede var 2tane hastane cantama da koydum hatta. sararız diye düşündüm..

Kızlar az önce öyle bir ağrı girdi ki çok korktummm :)

darkcım çatı muayaenesinden sonra kanaması olanı, doğumu başlayanı diğer topiklerde okumuştum. sanırım orayı uyardığı için ama doktorun çokta zorlamadıysa korkmana gerek yok :S gerçi doğumun başlamasını istiosan başka tabikaydirigubbakcemile3

aaa ilk defa duyuyorum,nasıl anlamıs göbek fıtıgı oldugunu?
bu neymişşş yaaaaaaaaaaa.. şaka gibi...

canım allah bağışlasın.. çok tatlıymış kuzun..
evet cnm çok yaratıcı değil mi,rüyamda gördüm deyip kabul ettirmeye calıştı bi de eşime :))
bişiy diyimmi benim kız karnımda resmen alçak yüksek oynuyo bi o taraf yükseliyo bi diger taraf üstünede canım fena acıyo neoldu buna ya akşam akşam
ben her gece öyleyim aşırı canım yanıyo artık
saol yavrum sana afiyet olsun şaka yaptım zaten camış gibi yiyom bu ara az kaldı die koyverdim gitti,bi de pasta yemiyim :))

ondan olabilir canım, bende kanama da olmustu sonrasında agrı da.. gerci catı muayenesi deildi o, bi aletle bakmıstı :kedi:

evet istiyorum hemde çoook hehehhehe. leke gelebilir korkma dedi zaten.
bide muayne ettikten sonra olmayan ağrılar girdi hep. kız resmen böyle bişeye dokundu kemik gibi bişeydi neyse artık o :)))))

camış gibi demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ondan olabilir canım, bende kanama da olmustu sonrasında agrı da.. gerci catı muayenesi deildi o, bi aletle bakmıstı :kedi:

bana direk eliyle baktı canım ta sona kadar birşeye dokunduuu bende suanlık arada agrılar dışında birşey yok.

selam kızlar. nasılsınız???
pikenin doğum yaptığını biliyorum haber vermş girip ama daha sonra girip ayrıntıları yazmışmı? geçmişi okumaya çalıştım ama baya çokmuş :S

slm dilek, hg.. sonra bişey yazmadı pike canım, sadece pırt diye dogurmus onu biliyoz :))

aaa ilk defa duyuyorum,nasıl anlamıs göbek fıtıgı oldugunu?

bebek gazdan aglarken göbegi dışına cıkmış bilmiyorumkismile
ama gecer demiş dr sarınca

evet canım, hastaneden canlı yayın yaptı sanki, suyum geldi lavman yapıldı şu kadar acıklık var diye :))
maşallah pikeye, bizde pırt diye dogururuz iinnşş..

maşallah ya..ilk normal dogumumuz değilmi.inşallah bizde öyle pırtt diye dogururuz canım yaa...kaydirigubbakcemile3

yav buda çok can yakıyo ama ya kasıklar falan iflas edecek nerdeyse aşagı aşagı vuruyo bugün biraz stresliydim ondan olabilirmi

yok canım ritada normal yaptı emine.kaya da.

emine kaya normal doğum yapmadı kızlar sezeryan oldu...hatta rahim damarını kesmiş dr'lar sezeryan sırasında, güya yanlışlıkla...nasıl yanlışlıkla oluyosa...rahiminide almışlar...öyle yazmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…