2010 Ekim Anneleri

hadi yaa bilmiyodum ben bunu.yazık kıza.üzüldüm valla..

Geçmişe bakıyordum :) iyiyim canım bugün fildir fildir gezdim otobüs minübüs tangır tungur hatta minübüs küçük bi kaza bile yaptı ama ben bugünde doğuramadım :roflol:

of ya bende seni örnek aldım ama bu kadarda beklemiim ya kafamçokkarıştı
şaka cnm sağlıkla gelsinlerde geç olsun güç olmasın. bakalım nazlı bebek nasıl gelcek

seninki kırkı tamamlıcak galiba daha 3-4 gün var anlasılan

of ya bende seni örnek aldım ama bu kadarda beklemiim ya kafamçokkarıştı
şaka cnm sağlıkla gelsinlerde geç olsun güç olmasın. bakalım nazlı bebek nasıl gelcek

Bekliyoruz kızlar ama günler hiç geçmiyor bide gelecekmiş gibi belirtide yok en fazla 1 hafta daha duracak belki sonra sezeryanda olsa doğacak ama nedense insan çok sabırsız oluyor son hafta :))

Sağlıcakla kavuşalım inşallah..Ben yatıyorum kızlar iyi geceler size..a.s.

Geçmişe bakıyordum :) iyiyim canım bugün fildir fildir gezdim otobüs minübüs tangır tungur hatta minübüs küçük bi kaza bile yaptı ama ben bugünde doğuramadım :roflol:

ayy nevyas seni korkutmıyım da benim arkadaşımın kızı 15 gün büyük oğlumdan...41+4'te doğdu yani gelmeye niyeti yok diye sezeryanla aldılar plasanta eskiyip bebek kilo almamaya hatta anne karnında kilo vermeye başlamıştı...

nevyascım bence senn oğlan sözünde duran biri olmak için çabalıo. ekim anneleri topiğini açan sensin eylülde doğarsa ayıp olur diye doğmuo çocukcağız ben anladım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıktım oturamaz oldum canım acıyo çünkü biraz uzanıyım hayırlı geceler kızlar:CüvCüv:

hadi ii geceler canım.bende yatıyorum kızlar herkese ii geceler...

aaisee, crazy_peri, ecrinece, fadimsa, hllb, ironic34, meryemtaze, NevYas, rita1421, yarican
ritacım nasılsın cnm bebiş nasıl?

kızlar şu bebeğe bakın....

antonio yeni dogmus sadece 6,600 gr. agirliginda yeni dogan bebegin 3 kati heeeee ne diyelimmmm masallahhhhh

selam kızlar...bebişimin göbeği düştü bugün:))))
dilekcim iyiym canım sadece çokkkk uykusuzum:))
pike de doğurmuş maşallah maşallah ikisinede...
pek zaman bulamıyorum ama hep aklımdasınız....

ayyy çok üzüldüm kızlar peki ilk çocuğu :sinifsinif:muydu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…