emine kaya normal doğum yapmadı kızlar sezeryan oldu...hatta rahim damarını kesmiş dr'lar sezeryan sırasında, güya yanlışlıkla...nasıl yanlışlıkla oluyosa...rahiminide almışlar...öyle yazmıştı...
hdilekh, ecrinece, gozgoz_, hllb, meryemtaze, NevYas, platin_06
nevyas nasılsın cnm ???
Geçmişe bakıyordum :) iyiyim canım bugün fildir fildir gezdim otobüs minübüs tangır tungur hatta minübüs küçük bi kaza bile yaptı ama ben bugünde doğuramadım :roflol:
Geçmişe bakıyordum :) iyiyim canım bugün fildir fildir gezdim otobüs minübüs tangır tungur hatta minübüs küçük bi kaza bile yaptı ama ben bugünde doğuramadım :roflol:
seninki kırkı tamamlıcak galiba daha 3-4 gün var anlasılan
of ya bende seni örnek aldım ama bu kadarda beklemiim ya kafamçokkarıştı
şaka cnm sağlıkla gelsinlerde geç olsun güç olmasın. bakalım nazlı bebek nasıl gelcek
Bekliyoruz kızlar ama günler hiç geçmiyor bide gelecekmiş gibi belirtide yok en fazla 1 hafta daha duracak belki sonra sezeryanda olsa doğacak ama nedense insan çok sabırsız oluyor son hafta :))
Sağlıcakla kavuşalım inşallah..Ben yatıyorum kızlar iyi geceler size..a.s.
nerde millet ya herkes geçmişimi okuo ben anca bitirdim
emine kaya normal doğum yapmadı kızlar sezeryan oldu...hatta rahim damarını kesmiş dr'lar sezeryan sırasında, güya yanlışlıkla...nasıl yanlışlıkla oluyosa...rahiminide almışlar...öyle yazmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?