2010 Ekim Anneleri

senin sesinle uyanmak guzeldi kuzummm:):)

maasallah kızına tuba.. ama sana yurume için ve o bilgiler için erken bilgi vermiş sanki..

kızlar selammm

ancak girebildim internete bilgisayardan

hepinize mesajlarınızdan dolayı güzel dilekleriniz için çokk teşekkür ederim

canımm daha iyi olursun inş.. daha snra bize ayrıntılı anlat olurmu bebiş de iyidir inş. hersey yolundadır öptüm..

canım takma belki ters gunudur faln.. olabiliyor bazen hemen karar verme son zamanındasın..
slm kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bakmak isteyenlere albümüme kızımın resimlerini yükledim haberiniz olsun...

oyy yerim ben o prensesi maasallah canımm Allah bağıslasın..

evet istiyorum hemde çoook hehehhehe. leke gelebilir korkma dedi zaten.
bide muayne ettikten sonra olmayan ağrılar girdi hep. kız resmen böyle bişeye dokundu kemik gibi bişeydi neyse artık o :)))))

canım bana leke gelebilir falan dememişti ama o aksamı benim inanılmaz ağrım oldu orada..

yarın Almanyadan misafirler gelecek kalkıp bişiler hazırlamam lazım geceden.. halılarda kalkık haftaya serecektim bi kısmıda yıkamadan gelmedi daha ufff

ay sağol kuzum seninde sesini duymak güzeldi ! :kedi:
evet canım benimde çıktıktan sonra ara ara ağrılarım oldu oramda ama bikere o giren ağrıyı anlatamam cok fenaydı cıkacak sandım yerinden :))
valla bana leke gelebilir dedi. tubaya da baksana yürüyüş felan demiş erken ama dimi ? bu arada icme dedi demir ilacını bıraktım

epack hosgeldin canım...

ne hazırlıcaksın melikecim ? bu arada canın cekmesin sakın ama hastanede kulaklarını cınlattım birşey yerken analdın sen onu kızların simdi canı cekmesin söylemiyim

selam kanyat hosgeldin canııııııııımm.. evet kimsecikler gözükmüyo bende yazıyorum ama kendi kendime yazmıyorumdur inşallah!

işte doğumalr arttıç ayavaş yavaş durgunlaşacak böyle topik... ekimin ortalarına yada sonraına kalanlar böyle biraz buruk olacak...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…