bana da müsade kızlar..
pek yazmadım ama :)))
iyi geceler herkese..
hihihi uyandırdım seni sabah sabah kusura bakma kuzummm :)) sevincimi paylasmak istedim o an napiyimm :))
gözün aydın canım seninde.
maşallahhhhh! demek pırt diye çıkıverdi darısı başıma inşallah bende bir pırtlatıversem :)) ayrıntıları bekliyoruz canımm..
gözün aydın canım cok az kalmış senin de :)
ay evet ecrin hala yok ortalarda.. doğurdu mu ne yaptı ? yaricana mesaj atar haber veririm demişti bir haberde yok. nevyas da muayne olamamış demek. bende nevyas gibi beklicem herhalde öyle geliyor bana:))))))9
Bu ara da selammmmmm kızlarrr :)))))))
benimde bugün kontrolüm vardı
hamdolsun herşey yolundaymış.
kilosu fazla çıktı biraz göbekli dedi:)))
kilosu 2 800 maşallah yavruma
boyu ise 46 cm civarındaymış. boyu çok uzun olmayacak dedi 48 50 cm arası doğarmış:)
boyunu göbeğine vermişkaydirigubbakcemile3
suyu falan herşeyi iyi dedi
kafası doğum pozisyonunda ama tam aşağı inmemiş dedi.
bol bol yürü dedi :) 1 saat yürü dedi hala ağrın olmazsa günde 2 saat yorulana ağrın olana kadar yürü dedi dr. bel kasık ağrıları bebeğin doğum kanalına girmesine yardımcı oluyormuş. bol bol yürü yorul ağrın olsun dedi:)))
bende dedim ki artık kasılmalardan ağrılardan korkmayacağım yani:)
kızlar selammm
ancak girebildim internete bilgisayardan
hepinize mesajlarınızdan dolayı güzel dilekleriniz için çokk teşekkür ederim
kızlar nasılsınız. valla gittim geldim geldiğim gibi yattım doktor sezeryana gitmiş beni 12 de aldı. ben çıktım iki kişi birden girdi falan hiç konuşamadık. akşam uyandığımda aradım konuşamadık falan filan dedim :d ay bi tersledi kadın beni beni suçluosun falan filan. daha ne özel numaramı verdim falan. sanki on kere doğum yaptım o hastanedede herşeyi biliom gibi :S sinirlerim çok bozuk napçam bilmiom. hemşireler deseniz ters ters :S
slm kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bakmak isteyenlere albümüme kızımın resimlerini yükledim haberiniz olsun...
evet istiyorum hemde çoook hehehhehe. leke gelebilir korkma dedi zaten.
bide muayne ettikten sonra olmayan ağrılar girdi hep. kız resmen böyle bişeye dokundu kemik gibi bişeydi neyse artık o :)))))
senin sesinle uyanmak guzeldi kuzummm:):)
maasallah kızına tuba.. ama sana yurume için ve o bilgiler için erken bilgi vermiş sanki..
canımm daha iyi olursun inş.. daha snra bize ayrıntılı anlat olurmu bebiş de iyidir inş. hersey yolundadır öptüm..
canım takma belki ters gunudur faln.. olabiliyor bazen hemen karar verme son zamanındasın..
oyy yerim ben o prensesi maasallah canımm Allah bağıslasın..
canım bana leke gelebilir falan dememişti ama o aksamı benim inanılmaz ağrım oldu orada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?