bahair sen normal mi yaptın kiii bekledin o kaaa
baş baş bahairr:)
aa bak bunları yaşadığını bilmiyordum neyse seni tutmayayıö sonra konuşuruz cicim
:) canım benim ya sağol yok sen yat şimdi sonra konuşuruz uzun uzun
üff melike yine mi misafir yahu seninde cilen :))))))))
ay sağol kuzum seninde sesini duymak güzeldi ! :kedi:
evet canım benimde çıktıktan sonra ara ara ağrılarım oldu oramda ama bikere o giren ağrıyı anlatamam cok fenaydı cıkacak sandım yerinden :))
valla bana leke gelebilir dedi. tubaya da baksana yürüyüş felan demiş erken ama dimi ? bu arada icme dedi demir ilacını bıraktım
epack hosgeldin canım...
ne hazırlıcaksın melikecim ? bu arada canın cekmesin sakın ama hastanede kulaklarını cınlattım birşey yerken analdın sen onu kızların simdi canı cekmesin söylemiyim
günaydın cnm,geçmişe baktım da bişi yok henüz...zaten benden baska da kimse yok sanırım herkes pazar uykusunda ,hava da kapalı oluncagünaydınnn herkese.var mı yeni doğum haberleri
günaydın cnm,geçmişe baktım da bişi yok henüz...zaten benden baska da kimse yok sanırım herkes pazar uykusunda ,hava da kapalı oluncaD
ben de aynı sekilde cnm,şöyle keyifle derin derin uyumayı özledim ve zannedersem daha çoookk özlicem...eşimi de zorla kalıdrıyorum uykudan..herkes uyuyoooooooooo.neden ben uyuyamıyorum ya.sabah sabah hortluyorum resmen.kocamda içerde uyuyo hepten deli oluyorummmmmm
ben de aynı sekilde cnm,şöyle keyifle derin derin uyumayı özledim ve zannedersem daha çoookk özlicem...eşimi de zorla kalıdrıyorum uykudan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?