2010 Ekim Anneleri

bahair sen normal mi yaptın kiii bekledin o kaaa

normal yapayım diye bekledim ama olmadı gelmedi nil... o yzüden sezeryan oldum... ki yattığım güns ancılarım başladı kimse beni dikkate almadı heyecan yapmışsındır dedi ameliyathaneye girmeden 10 dk. öce de suyum gelmeye başlamıştı ebeye söyledim bi hevesle o da beni dikkate almadı... bide ameliyathane falan herşey hazırlanmıştı ayıp olur gibi düşündüm niye düşündüysem o yzüden sezeryan oldum.. ama normal doğurabilmeyi çok isterdim...

üff melike yine mi misafir yahu seninde cilen :))))))))

sorma anneme okadar sinirliyim ki...

yerim senii kuzuu:)
evet erken daha 32 gunu var yanı bize öle bişi demedi o gunlerde..

epack hosgeldin canım...

ne hazırlıcaksın melikecim ? bu arada canın cekmesin sakın ama hastanede kulaklarını cınlattım birşey yerken analdın sen onu kızların simdi canı cekmesin söylemiyim

tatlımı yaptım canım simdiden börekle diğer seyleri yarından yapıcam inş.. anladımm:):) bizde aldık ogun cıkarken yolda arabada yedimmm:):):)

herkes uyuyoooooooooo.neden ben uyuyamıyorum ya.sabah sabah hortluyorum resmen.kocamda içerde uyuyo hepten deli oluyorummmmmm

günaydın cnm,geçmişe baktım da bişi yok henüz...zaten benden baska da kimse yok sanırım herkes pazar uykusunda ,hava da kapalı olunca D

deli oluyorum inan ki dün gece derin uykuya hiç dalmadım.sadece göz dinlendirir gb uyudum.9.30 da kahvaltı yaptım.(o da sahanda yumurta.)şimdi öyle oturuyorum yaa.neyseki annem gelcek bugün

herkes uyuyoooooooooo.neden ben uyuyamıyorum ya.sabah sabah hortluyorum resmen.kocamda içerde uyuyo hepten deli oluyorummmmmm
ben de aynı sekilde cnm,şöyle keyifle derin derin uyumayı özledim ve zannedersem daha çoookk özlicem...eşimi de zorla kalıdrıyorum uykudan..

ben de aynı sekilde cnm,şöyle keyifle derin derin uyumayı özledim ve zannedersem daha çoookk özlicem...eşimi de zorla kalıdrıyorum uykudan..

ya ona yazık haftada 1 sabah uyuyabiliyo zaten.ama sıkılıyorum kendim.dün gece tüm hamileliğim boyunca en kötü gecemdi.valla gelsin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…