neden canım noldu ya?
gnydın kıslarrr
ben de çok sert hareket etmesinden şikayetciyim artık,cok canım yanıyo karnımı yırtıcak gibi ittiriyo...şimdiden kavga ediyoruz bebişle :)) eşim de ohoooo yandık desene her akşam şikayet vr eve gelince dio :))bilmem çok rahatsız etti dün gece beni.sağa dönemedim sola dönemedim.tüm yataklar resmen vücuduma battı.anlamadım gitti.cinnet geçirecektim
günaydın cnm......gnydın kıslarrr
günaydın hoşgeldinnn
ben de çok sert hareket etmesinden şikayetciyim artık,cok canım yanıyo karnımı yırtıcak gibi ittiriyo...şimdiden kavga ediyoruz bebişle :)) eşim de ohoooo yandık desene her akşam şikayet vr eve gelince dio :))
ayy ne az kalmıs cnm hayırlısıyla atlatırsın inşallah,benim de 4 günüm kaldı gece düşünmekten uyuyamıorum,o ameliyathanenin kapısından nasıl gidicem ben ya eyvahedigeldismilehb a.s. son 48 saat kıslar bugün dinlenicemm
ayy ne az kalmıs cnm hayırlısıyla atlatırsın inşallah,benim de 4 günüm kaldı gece düşünmekten uyuyamıorum,o ameliyathanenin kapısından nasıl gidicem ben ya eyvahedigeldismile
hb a.s. son 48 saat kıslar bugün dinlenicemm
ayy ne az kalmıs cnm hayırlısıyla atlatırsın inşallah,benim de 4 günüm kaldı gece düşünmekten uyuyamıorum,o ameliyathanenin kapısından nasıl gidicem ben ya eyvahedigeldismile
hadi bakalım bi bebiş daha geliyo.allah hayırlısıyla kurtarsın inş.darısı başımıza
hastaneyi ben de gezdim ama bu beni sakinleştirmedi cnm ya,yakınlarımla vedalaşıp o ameliyathaneye gidişimi düşündükçe şimdiden aglamaya baslıyorum o zaman ne olucam bilmemsakin cnm ben gezdim hastenyi filan cok sakinim hersey bir an önce olsa bitse diye bakıyorum hayırlısıylaa
amin cnm size bir an önce doğurun:1hug:a.s.da bu stersten kurtulunnn
aynen senin gb düşünüyorum.dr u beklerken gördüm oranın kapısını da rüyama girdi.ağlayasım geliyo orayı her düşündüğümde.kimse olmıcakkkk yanımızda.ben gelemem pek yalnızlığa
evet ya dr a sordum bi yakınımı alabiliyomuyuz die,steril ortam bozulmasın die alamıyolarmısaynen senin gb düşünüyorum.dr u beklerken gördüm oranın kapısını da rüyama girdi.ağlayasım geliyo orayı her düşündüğümde.kimse olmıcakkkk yanımızda.ben gelemem pek yalnızlığa
duducum bu kadar takm kafana ağlıya ağlıya girersin bak doguma cıkınca sümüklü sümüklü seni sevmez kimse sonra:)):teselli:
evet ya dr a sordum bi yakınımı alabiliyomuyuz die,steril ortam bozulmasın die alamıyolarmıs( ee ben napıcam orda diyorum uyanık olucam,ben varım anestezi uzmanımız var hepimiz ordayız dio bebek de 2 dakikada cıkıyomus
kendinizi dinlemeyin kızlar oram agrıyo buram agrıyo demeden iş yapın bence. mesela ben bügün camasır ütü işini yapıcam yarın allah izin verirse evimi kıyı köse silicem. aksam üzeri eve yemek tatlı filan yapıcam oğlum kocam ben gelsemde yemeksiz kalmasınn. sabhata allah izin verirse hastaneye giderizevet ya dr a sordum bi yakınımı alabiliyomuyuz die,steril ortam bozulmasın die alamıyolarmıs( ee ben napıcam orda diyorum uyanık olucam,ben varım anestezi uzmanımız var hepimiz ordayız dio bebek de 2 dakikada cıkıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?