ya ben öncesi ve sonrasını düşünmüyorum,beni o ameliyathaneye girme olayı cok etkiliyokendinizi dinlemeyin kızlar oram agrıyo buram agrıyo demeden iş yapın bence. mesela ben bügün camasır ütü işini yapıcam yarın allah izin verirse evimi kıyı köse silicem. aksam üzeri eve yemek tatlı filan yapıcam oğlum kocam ben gelsemde yemeksiz kalmasınn. sabhata allah izin verirse hastaneye gideriz
duduu ooo ne zamandır karşılaşmıyoruz.bu arada herkesi gerginlik sarmış herhalde:)))
ya ben öncesi ve sonrasını düşünmüyorum,beni o ameliyathaneye girme olayı cok etkiliyo
gunaydınlarrrrrrrrrrr
gunaydınlarrrrrrrrrrr
evet canım.nasılsın
ooyy eskiden sezeryanlar zormuş,cok agrılı geciyomus,şuan cok daha rahat geciyomus cnm,çok kolaylıkları var..genel anesteziyle mi olucaksın?kafamı burda oyalıyorum işte cnm,sizler saolun vallaevde kendine ugrasıcak bişeyler bul cnm takma bu kadar kafana benim 2ci. sezeryanım ilki 12 sen önceydi düşünsene herseyi biliyorum bile bile gidiyorum bu sefer gecen sefer kuzu gibi yattık masayaa
günaydın cnmgunaydınlarrrrrrrrrrr
iy, olmak için çabalıyorum hepimizin sıkıntıları gibi.nerede ise 1 aydır uyku yok.mide ekşimeleri wc ve hareketsizlik bitirdi beni.bebiş aşağıda old.için herşey daha zor oluyor.hele benim gibi kıpır kıpır birine çok dokundu bu hareketsizlik.neyseki allahıma şükür az kaldı hepimizin.2'inde.sez.senin kaçı normalmi bekliyeceksin.
evde kendine ugrasıcak bişeyler bul cnm takma bu kadar kafana benim 2ci. sezeryanım ilki 12 sen önceydi düşünsene herseyi biliyorum bile bile gidiyorum bu sefer gecen sefer kuzu gibi yattık masayaa
son gunu saymassak 10 gun kalmıs hadi hayırlısı
günaydın cnm henüz bişi yokGünaydın kızlar yeni haberler varmı...
fazla yorma dinlenerek gecir cnm zamanınıkızlar size doyum olmaz ama malum 48 saat kaldı. biraz evi kurcalıyım :)
Günaydın kızlar yeni haberler varmı...
yine kuzu gibi yatmayacakmıyız.ki???farklı olan ne olacak ades.
Günaydın kızlar yeni haberler varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?