2010 Ekim Anneleri

ya ben öncesi ve sonrasını düşünmüyorum,beni o ameliyathaneye girme olayı cok etkiliyo

helal ades sana ama biraz da kendini düşün onu bunu düşününce indsanın eline birşey geçmiyor.eee bu dönemde her zaman başımıza gelmiyecek.bence yorma kendini.

ya ben öncesi ve sonrasını düşünmüyorum,beni o ameliyathaneye girme olayı cok etkiliyo

evde kendine ugrasıcak bişeyler bul cnm takma bu kadar kafana benim 2ci. sezeryanım ilki 12 sen önceydi düşünsene herseyi biliyorum bile bile gidiyorum bu sefer gecen sefer kuzu gibi yattık masayaa

evet canım.nasılsın

iy, olmak için çabalıyorum hepimizin sıkıntıları gibi.nerede ise 1 aydır uyku yok.mide ekşimeleri wc ve hareketsizlik bitirdi beni.bebiş aşağıda old.için herşey daha zor oluyor.hele benim gibi kıpır kıpır birine çok dokundu bu hareketsizlik.neyseki allahıma şükür az kaldı hepimizin.2'inde.sez.senin kaçı normalmi bekliyeceksin.

evde kendine ugrasıcak bişeyler bul cnm takma bu kadar kafana benim 2ci. sezeryanım ilki 12 sen önceydi düşünsene herseyi biliyorum bile bile gidiyorum bu sefer gecen sefer kuzu gibi yattık masayaa
ooyy eskiden sezeryanlar zormuş,cok agrılı geciyomus,şuan cok daha rahat geciyomus cnm,çok kolaylıkları var..genel anesteziyle mi olucaksın?kafamı burda oyalıyorum işte cnm,sizler saolun valla
gunaydınlarrrrrrrrrrr
günaydın cnm

hepimiz aynı durumdayız canım.ben dün cinnet halindeydim işte.ama neyse ki şimdi iiyim biraz

yine kuzu gibi yatmayacakmıyız.ki???farklı olan ne olacak ades.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…