görüşürz kızlar öptüm siziiii
herkese selam...
güle güle,kolay gelsingörüşürz kızlar öptüm siziiii
selaaaaaaaaaaammmmmmmmherkese selam...
yeniler hg
sagolun kızlar
bende dun oturdum öle annemi düşündüm agladım bugun gözler sis ne bilim kadını pek özledim
sitede yine sorun var feyza öle deme kızzz olumlu dusun
dudu dikkat et canım dogumla grip iice yorar seni cereyandamı yatıon sen?
herkese selam...
yeniler hg
sagolun kızlar
bende dun oturdum öle annemi düşündüm agladım bugun gözler sis ne bilim kadını pek özledim
ben bi de uyanık olucam ya,psikolojimi güçlendirmeye calışıyorum,hep kafamı nasıl oyalarım die düşünüyorum
ay kıyamam .aynı şeyleri bende düşünüyo sonra kötü hissediyom diyorum ki kendim bunu yaşamadan anlamadım annemin benim için neler çektiğini.bugünn geliyo ama anneciğimmmmm
benim gögsüm de boş,hatta büyümedi bile..acaba sütüm olmicak mı?Bendede haber yok bu gece baya ağrım oldu belim karnım halada devam ediyor ama öyle gelip giden sancı tarzında değil..Rüyamda doğum yapmıştım eşime diyorum ben anca rüyamda yaparım doğumu kaydirigubbakcemile3
Bide kızlar benim göğüslerim boş dolmadı yani, arada ucunu sıktığımda bazen şeffaf mini damlalar görünüyordu bende ellemiyordum daha..Dün gece lavaboya kalktım baktım sağ tarafımda bi ıslaklık göğsüm akmış artık üzerinemi yattımda sıkıştırıp akıttım kendimi aktı anlamadım ama..
ne mutlu sizeeeeeee
ben genclik yıllarında annemle gecen gunlerimi pek özküom onla abla kardes gibi duryoduk annem gencti babam olacak ... yaslandırdı kadını hala ceker nese girmiim o konulara ben ona üzülürüm daha cok 3 gun yuzu gulsun isterim amaaa
hos bulduk canim
analar özlenmezmi hic.benim yürümeyle 20 dakika
haliyle bu halde cikamiyorum.o geliyor gelmediginde 3 ögün tel acip konusuyoruz.
yatasiya aklim onda kaliyor yataga girmeden ne yapiyorsun diye bir daha ariyorum.rabbim analarimiza hayirli uzun ömür versin insallah
sennide tez kavustursun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?