2010 Ekim Anneleri

aminnnnn analar baska su hayatta gercekten cok baskaaaaaaa

gunaydin kizlarr... :)) bebegimin uyanmasini bekliyorum banyo yaptiricazz.. nasilsiniz bakalim? :))

varsa sorularinizi aliyimm :))

analar hep cekiyor yavrularini koruyor el icine katilcaklar diye ama babalarin bazilarinin diyeyim bu hic umraunda bile olmuyor.benimkide cekmis hala ceker.birde teyzesinin oglu

selam kizlarrr
aksam dogurcak gibi agri tuttu ama nafile
beyimde diyor bosuna heves etme sen 5 de ancak dogum yapcaksin.
slm hg.
ne bileyim canım grip gbyim.cam açık yatıyom ama esmiyo ki hiçbişey.yanıyorummmm
cnm benimde aynı anlamadım dün biraz hava aldım grip falan yok eve girdim akıyo salya sümük.geçse bari 7 güne süte falan geçmez herhalde.

benimde boiş hiç büyümedi ama dediğin gibi sıvı su aktı geçenlerde.dikkat ediyor ve duşta bile basınçlı su tutmuyorum.ne bileyim.

cocuk emine dolar
yaw ne agrısı o ne ben unuttum anam zerreeeeeee yok pofffffffffffff

ne bileyim canım ben hep bu durumdayım uzun zamandır .ağrı sızı yok ama akıyo

kız 20 dk ne var yurusen o zaman dogar otur otur dogurman zatiiiiiiiii

kiz 20 dakika birsey degil tabiki gittim mi geriye anam yanliz birakmiyor oda geliyor yazik yoruluyor zaten saga sola.ev isi alis veris hersey onun üstünde evdekiler hic ilgilenmez bu konulari bütün kadin isi yetmiyormus gibi erkek islerini de annem yapar.
yürüsemde sezeryan olcak kiz normal dogum olmuycak ki:)

sut sagma makinasi ile oluyor.. bende de yoktu bide ben erken dogum yapinca .. ama sut sagma makinesi ile cogalttilar.. bide yemek icmek ve uyku da sutu cogaltiyor...
ay inşallah cnm sanki hiç olmicak gibi,bi de sezeryan olucam,sezeryanda da gec geliyomus süt...sen nasılsın toparlandın mı ameliyattan sonra?bi de dün sormustum ama cıkmak zorunda kaldın,genel anestezi mi oldun cnm sen?

o zaman yat yat iidir :) ahhhhh benim annemde bana hem anne hem baba oldu halada kıyamaz saklar uzuntulerini keske elimden bişi gelse dua ediom pırlantam o bnm

burcixxx hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün bizde kurtulalım stresten nasıl bebişin ve sen.

allah hepinizi hayirlisiyla kurtarsin insallah... allaha binlerce sukurler olsun ki bende bebegimde iyiyizz... biraz emme problemi yasadik .. erken oldugu ve kilolu bebek oldugu icin yeterli besini alamiyordu.. 10 gundur onla ugrasiyoruz.. simdi daha iyi gibi bakalim.. carsamba doktor kontrolumuz var ....

burcixx resimlerini gördüm helenaydi demi ismi:)
masallah tombikim babasina benziyor simdilik:))
40 günde hep sekil degistirir bebek:)

ne bileyim canım ben hep bu durumdayım uzun zamandır .ağrı sızı yok ama akıyo

günde en az 5 kez duşa girersem yanıyorum diye ayakları soğuk suya sokarsam olacağı bu muydu diyorum.karpuzlarda cabası.içtiğimiz soğuk su da.bende de ağrı yok ama.geçende bahair bal ıhlanur zencefil top karabiber limon kabuğu kaynat falan dedi ama ıhlamur dokunurmu tete,klermi diye içmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…