vayyy kahvaltı da hazır ne güzel yaYeni gelenler hoşgeldi :) bende hoşbuldum :)
Şimdi kahvaltımızı yapalım babamız hazırlamış bizi bekliyor kızlar gelirim yine.
slm.crazy dün fragola geldi azcık da olsa msj için tşk etti.bebişini emzirmek için gitti.iyiymiş dediine göre.
hos bulduk canim
analar özlenmezmi hic.benim yürümeyle 20 dakika
haliyle bu halde cikamiyorum.o geliyor gelmediginde 3 ögün tel acip konusuyoruz.
yatasiya aklim onda kaliyor yataga girmeden ne yapiyorsun diye bir daha ariyorum.rabbim analarimiza hayirli uzun ömür versin insallah
sennide tez kavustursun canim
ne mutlu sizeeeeeee
ben genclik yıllarında annemle gecen gunlerimi pek özküom onla abla kardes gibi duryoduk annem gencti babam olacak ... yaslandırdı kadını hala ceker nese girmiim o konulara ben ona üzülürüm daha cok 3 gun yuzu gulsun isterim amaaa
slm hg.selam kizlarrr
aksam dogurcak gibi agri tuttu ama nafile
beyimde diyor bosuna heves etme sen 5 de ancak dogum yapcaksin.
cnm benimde aynı anlamadım dün biraz hava aldım grip falan yok eve girdim akıyo salya sümük.geçse bari 7 güne süte falan geçmez herhalde.ne bileyim canım grip gbyim.cam açık yatıyom ama esmiyo ki hiçbişey.yanıyorummmm
Bendede haber yok bu gece baya ağrım oldu belim karnım halada devam ediyor ama öyle gelip giden sancı tarzında değil..Rüyamda doğum yapmıştım eşime diyorum ben anca rüyamda yaparım doğumu kaydirigubbakcemile3
ooo ben kaç kez doğurdum rüyada.
Bide kızlar benim göğüslerim boş dolmadı yani, arada ucunu sıktığımda bazen şeffaf mini damlalar görünüyordu bende ellemiyordum daha..Dün gece lavaboya kalktım baktım sağ tarafımda bi ıslaklık göğsüm akmış artık üzerinemi yattımda sıkıştırıp akıttım kendimi aktı anlamadım ama..
Bendede haber yok bu gece baya ağrım oldu belim karnım halada devam ediyor ama öyle gelip giden sancı tarzında değil..Rüyamda doğum yapmıştım eşime diyorum ben anca rüyamda yaparım doğumu kaydirigubbakcemile3
Bide kızlar benim göğüslerim boş dolmadı yani, arada ucunu sıktığımda bazen şeffaf mini damlalar görünüyordu bende ellemiyordum daha..Dün gece lavaboya kalktım baktım sağ tarafımda bi ıslaklık göğsüm akmış artık üzerinemi yattımda sıkıştırıp akıttım kendimi aktı anlamadım ama..
benim gögsüm de boş,hatta büyümedi bile..acaba sütüm olmicak mı?
slm hg.
cnm benimde aynı anlamadım dün biraz hava aldım grip falan yok eve girdim akıyo salya sümük.geçse bari 7 güne süte falan geçmez herhalde.
benimde boiş hiç büyümedi ama dediğin gibi sıvı su aktı geçenlerde.dikkat ediyor ve duşta bile basınçlı su tutmuyorum.ne bileyim.
gunaydin kizlarr... :)) bebegimin uyanmasini bekliyorum banyo yaptiricazz.. nasilsiniz bakalim? :))
varsa sorularinizi aliyimm :))
kız 20 dk ne var yurusen o zaman dogar otur otur dogurman zatiiiiiiiii
gunaydin kizlarr... :)) bebegimin uyanmasini bekliyorum banyo yaptiricazz.. nasilsiniz bakalim? :))
varsa sorularinizi aliyimm :))
ay inşallah cnm sanki hiç olmicak gibi,bi de sezeryan olucam,sezeryanda da gec geliyomus süt...sen nasılsın toparlandın mı ameliyattan sonra?bi de dün sormustum ama cıkmak zorunda kaldın,genel anestezi mi oldun cnm sen?sut sagma makinasi ile oluyor.. bende de yoktu bide ben erken dogum yapinca .. ama sut sagma makinesi ile cogalttilar.. bide yemek icmek ve uyku da sutu cogaltiyor...
kiz 20 dakika birsey degil tabiki gittim mi geriye anam yanliz birakmiyor oda geliyor yazik yoruluyor zaten saga sola.ev isi alis veris hersey onun üstünde evdekiler hic ilgilenmez bu konulari bütün kadin isi yetmiyormus gibi erkek islerini de annem yapar.
yürüsemde sezeryan olcak kiz normal dogum olmuycak ki:)
tabi canim uyku dinlenmek sütü artirir yemekle alakali degilde icmek artirir sütüsut sagma makinasi ile oluyor.. bende de yoktu bide ben erken dogum yapinca .. ama sut sagma makinesi ile cogalttilar.. bide yemek icmek ve uyku da sutu cogaltiyor...
günaydın cnm sana dagünaydin herkese
burcixxx hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün bizde kurtulalım stresten nasıl bebişin ve sen.
ne bileyim canım ben hep bu durumdayım uzun zamandır .ağrı sızı yok ama akıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?