yok canım gelemiyorbizim burdalarmış yaa.sen getirirsin artık bebeği biraz büyüyünce hepsi görürler.annen gelemiyomu doguma.
rulo börek buuu
bizim burdalarmış yaa.sen getirirsin artık bebeği biraz büyüyünce hepsi görürler.annen gelemiyomu doguma.
sos dediği malzeme zaten canım onu sürüyorsun
devam ederim sonra
üff çok sıkıldım ya((((
bugun cok sancım oluyo ara ara aşağıya doğru allahım haftaya doğururum inş
Selam kızlar uyumuşum biraz iyi geldi :))
Ben dondurucuya kek,börek ve mahlepli kurabiye yapıp koydum ama hepsini pişirdim kestim saklama kaplarına yerleştirip öyle koydum buzluğa pişirmeden nasıl olur bilmem.Sadece yufkadan sigara böreği falan kızartmadan atmıştım onlarıda buzu çözülmeden kızartmak gerekiyor..
Arkadaşım aradı az önce varmı gelişme diye yok dedim normal doğuramıycam herhalde hiç bi belirti yok oda normal yapmıştı önceden bi belirtisi olmuyor o biranda geliyor merak etme dedi nasıl oluyor dedim sancı..Kasıklara doğru bi vuruyormuş sanki tuvaletin var gibi oluyormuş geçiyormuş ama sancı vurduğunda diyor ne oturtuyor ne yatırıyor sabaha kadar evde dolandım dedi..
hamaratsın baya ya:) ben anneme guvenıyorum tamamen. yarın gelıyo ıstanbuldan. bende kalacak. temızlık yapacak gelen gıdenı de agırlıycak rahat olucam inş.
:)) aslında bende doğumdan sonra 20 gün kadar annemde kalıcam ama eve döndüğümde gelen giden olur diye hazırlayıp koydum böyle olunca misafir ağırlamak kolay oluyor..Şimdiden gözünaydın annen geliyormuş..
bu arada nevyas nst ye gırıyorsundur onda da sancı gozukmuyor mu?
Arkadaşım aradı az önce varmı gelişme diye yok dedim normal doğuramıycam herhalde hiç bi belirti yok oda normal yapmıştı önceden bi belirtisi olmuyor o biranda geliyor merak etme dedi nasıl oluyor dedim sancı..Kasıklara doğru bi vuruyormuş sanki tuvaletin var gibi oluyormuş geçiyormuş ama sancı vurduğunda diyor ne oturtuyor ne yatırıyor sabaha kadar evde dolandım dedi..
En son 10 gün önce girdim 40 kadar çıkıyor canım sancım..
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaa sen de hoşgeldin cnm..nerelerdeydin?nasıl gidiyo,dogum ne zaman?slm hosgeldınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?