ayyy aynı biz gibisiniz,,hiç durmuyo gecesi gündüzü yok,canımı yakıyo ben de oturup agladım kaç defabana demıstın sanırım:) benım kı cok yaramaz. dogunca dırek yurur dıye yorumlar alıyorum. bazı gunler hıc durmuyo bazı gunler bıraz daha rahat. ayagı sureklı cıkıntı seklınde:):) rahatsız edıyo oturup agladıgım oldu cok. doktor da yaramaz olacak galıba dıyo:)
ayyy aynı biz gibisiniz,,hiç durmuyo gecesi gündüzü yok,canımı yakıyo ben de oturup agladım kaç defa( gözüm korkuyo dogunca napcam die
eed balumm yoktun bayadır senn..ekledınmı kız benıı msndenn??
cqanım benım dogum ekım 10 dedıkk ama yarın tamm kesınlesırrr bakalmm hayırlsıı..sennın normalmı olcakk kuzu normalse erken daha
anaaa cocugu genel anesteziyle uyutmuslar diş cekimi için cocuk bi daha uyanmamıs :SSS
ay senınde mı oyle korkmıyım barı normal demek kı:) aynen ne gecesı ne gunduzu var. bazen dıyorum anormallık mı var dıye ama kızıyolar bana olur mu oyle sey dıye:)
msn acmadım daha ama eklıycem. ınternetın baglanmasına cok sevındım dırek kendımı burda buldum baska hıcbır yere gırmedım henuz:) benım dogum 5 ekım gozukuyo ama sancım cok gozukuyo nst de. doktor carsamba gunu yatıracaktı benı hatta ama evın yakın gıt bısey olursa hemen gel dedı. yarın yıne gıdıcem. normalde haftada bır kontrol olması gerekıyo da bana 3 gunde bır dedı. haftasonu gırdı araya yarın gıdıcem.
ya ama anne karnında bu kadar hareketliyse cok koşucaz peşinde anlaşılan :SS ben de sezeryanda genel anesteziyi istemedim cok korkuyorum genel anesteziden hem uyanmak zor oluyomus hem de daha agrılı oluyomusbende bugun gazetede okudum o haberı ya.
tamam canım artık netin varsa sık sık gel merakta bırakma bizi,görüşürüz..neyse kızlar ben cıkıyorum sımdılık. kombı ıcın bı usta geldı de. gorusuruz yıne. ıyı aksamlar.
fragola yı bilmiyom ama demet in biraz gaz problemi olmus dogumdan sonra,gazı cıkarmadan da yollamıyolar sanırım..son hafta gazlı seyler yemeyin dioduii aksamlar canım ...
eed ıronıcc benımde epıduralll sezeryann
ya fragola we demet gelıp anlatsaydı dogumlarınıı
benim 4 günüm kaldı ama ne gaz yapar ne yiyim ne yemiyim bilmiyom ki :SSayy eed ya o gaz olayı fenaa hakkket dıkkat etmkek lazım son hafta
yapmayı düşünüyorum cnm,sen?agar tam 40 ında yaparsam 10 kasıma geliyo :))mewlut yapcanmı sen ıronıcc
iyilik cnm,evet az kalmıs su gibi geciyo zaman yaaaa bilmiyorumkismilekızlar nbrsınız benımde son 11 gunum kaldı cok heycanlıyım yaaf
beklagıllerı yeme kuzunohut kuru ıfalann kolayıda kess mercımek falanda gaz yaparr..
bende dogumdan bı ıkı hafta sonra dusuomm..ne gıycenız mewlutte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?