2010 Ekim Anneleri

aaaaa sen de hoşgeldin cnm..nerelerdeydin?nasıl gidiyo,dogum ne zaman?

ıyı gıdıyo. netım yoktu tekrar baglattık. normal dogum dıyo doktor bı aksılık cıkmazsa tahmını dogum 5 ekım ama bakalım ne zaman olur. nst de sancım yuksek cıkıyo 3 gunde bır gıdıyorum doktora. bakalım ne zaman gelecek beyefendı:) senın nasıl gıdıyo bellı mı dogum?

bebek ne durumda cnm?boyu kilosu falan?benim de iyi gidiyo cnm cuma günü olucak dogum,spinal sezeryanla

ayyy ne heyecanlısındırrrr:) boyu kılosu yerınde ama artık sadece nst ye gırıyorum. 4 hafta once 2500 gr 47 cm dı.
evet cnm cok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum..gün sayıyorum artık,yarın son kontrolüm var...maşallah senin ogluna da boyu da baya uzun olucak sanırım :)) kilo da almıstır baya

evet cnm cok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum..gün sayıyorum artık,yarın son kontrolüm var...maşallah senin ogluna da boyu da baya uzun olucak sanırım :)) kilo da almıstır baya

inş almıstır:) senınkı ne kadar. sezeryanı kendın mı sectın? korkma ya inş kolay gecer. gecen bı arkadasım oldu sezeryan cok rahattı. herkes aynı olmuyormus inş kolay olur sonrası.

bende yarın bebeımı gorucem nasıpseee..

bugunde utulerımı bıtırdımm besıgı kurdukk kocaylaa...yavasrtan cantamı da dusuomm aklıma geldıkcee

inş almıstır:) senınkı ne kadar. sezeryanı kendın mı sectın? korkma ya inş kolay gecer. gecen bı arkadasım oldu sezeryan cok rahattı. herkes aynı olmuyormus inş kolay olur sonrası.
benimki en son 3120 gr dı cnm,doguma kadar 3.5 olsa die dua ediyom..aslında ben istedim ama dr da onay verdi,catı muayenesinde cok kasıldım kadın yapamdı muayeneyi,sen rahat olamazsan dogumu hiç yapamazsın dedi,dogumun cok zor olur dedi..sezeryan dedik işte..inşallah cnm,bi atlatsak su ameliyatı :SS

kızlar benim ayaklar şişiyo çoğumuzun olduğu gibi. ama sağ ayağım soldan birazdaha şiş sanki bide uyuşuyo.. neden olabilir...

bende yarın bebeımı gorucem nasıpseee..

bugunde utulerımı bıtırdımm besıgı kurdukk kocaylaa...yavasrtan cantamı da dusuomm aklıma geldıkcee

inş. benımde yarın kontrolum var. bızde de besık hazır canta hazır. ama gelmıyo bu kaan bey:) dogum ne zaman bellı mı senın. ben baya uzak kaldım sızlerden ama artık burdayım.

kızlar incir hamilelere cok faydalıymıs,bebege kilo aldırıyomus,zeka gelişimine faydalıymıs ve anne sütünü arttırıyomus

inş olur. hayırlısı sezaryenmıs demekkı. benımde normal dıyo ama catı muayenem yapılmadı henuz. doktorum zaten dıyo kı son ana kadar bellı olmaz cok sebep var sezaryen ıcın dıyo.

kızlar benim ayaklar şişiyo çoğumuzun olduğu gibi. ama sağ ayağım soldan birazdaha şiş sanki bide uyuşuyo.. neden olabilir...

bılmıyorum ama onemlı bısey degıldır sanırım.

kızlar incir hamilelere cok faydalıymıs,bebege kilo aldırıyomus,zeka gelişimine faydalıymıs ve anne sütünü arttırıyomus

ay zeka ve anne sutu dedın mı akan sular durur:):) ıncıre devam:)

hee:):) nasıl huyu suyu kızzz bebeınn yaramazmı

bana demıstın sanırım:) benım kı cok yaramaz. dogunca dırek yurur dıye yorumlar alıyorum. bazı gunler hıc durmuyo bazı gunler bıraz daha rahat. ayagı sureklı cıkıntı seklınde:):) rahatsız edıyo oturup agladıgım oldu cok. doktor da yaramaz olacak galıba dıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…