2010 Ekim Anneleri

ne bılım ben heves edıomm yapcamm hem herkes bı arada olurr bırı geldı bırı gelemeıd olmazz tek tek ugrascama hepsı bırden olur bıter

beklagıllerı yeme kuzunohut kuru ıfalann kolayıda kess mercımek falanda gaz yaparr..

bende dogumdan bı ıkı hafta sonra dusuomm..ne gıycenız mewlutte
bu ara hiç yemedim zaten cnm onları 4 gün daha yemem nolcak...ben 40 ında düşünüyorum,ogluma takım aldım ama kendimi bilmiyom tatlım henüz,dogumdan sonra alırsam alırım bişi..ne giyilir onu da bilmiyorum gerci :SS
ben dusunmuyorum mevlutyaa oglumda yapmıstııımmm ama bunda yapmıacaaam hıc ugrasamam ınsanlara halım yok valla sankı kım mevlut dınlıyo habıre ceneee
haklısın cnm kimse dinlemiyo ben de bi kaç defa denk geldim,ama ben memlekette akrabalarımla beraber yapmayı düşünüyorum,malum ilk bebek hevesim de var napalım adet yerini bulsun işte :))

Brokoli bağırsakları baya çalıştırıyor doğumdan önceki gün 2 öğün brokoli salatası yerseniz ertesi gün tuvalete çıkmanız kolay olur kızlar aklınızda olsun..

Brokoli bağırsakları baya çalıştırıyor doğumdan önceki gün 2 öğün brokoli salatası yerseniz ertesi gün tuvalete çıkmanız kolay olur kızlar aklınızda olsun..
ya ben onu yiyemiyorum,içim kalkıyo :SS baska ne yesek faydalı olur ki??sezeryanlı da ıkınmak tehlikeli ve zor olur,ilaç falan verirler belki

Renie şurubum bitmiş eşim nöbetçi eczaneye gitti bende hazırlanayım dönüşte yürüyüşe çıkacağız artıkın yarına doğururum inşallah delikafadulden

kızlar merhaba ben geldim..

pazartesi günü çok bunaldığım için hastaneye gittim..artık uyuyamıyordum ve depresyona girmiştim..doktoruma dedim..o da alalımmı bugün dedi.bende alalım hadi dedim ve o gün saat 14:30 da sezeryana girdim

3500 gr ve 50 cm bir prensesim oldu..şimdi 6 günlük olduk..

birde sarılık geçirdik bu esnada..sezeryan ağrılarımdan dolayı emziremediğim için anne sütü alamadı meleğim..şimdi evdeyiz..

allah herkesin yardımcısı olsun.gerçekten zormuş bu doğum işi..

gecmiş olsun cnm,allah bagıslasın yavrunu...amin inşallah,çok mu agrın oldu?
Bide kayısı marmelatı ve suyunu biliyorum canım 1 gün önceden bunlarıda tüketebilirsin bol bol..
alıyım bari bunları bi de bol sıvı tüketeyim ki barsaklar yumusasın

gecmiş olsun cnm,allah bagıslasın yavrunu...amin inşallah,çok mu agrın oldu?

valla ne yalan söliyim çok ağrı çektim..o yüzden hastaneden bugün çıkış aldım..7 gündür hastanedeyim..her gün ağrı kesici vurdurdum..ama benim ağrı eşiğim çook düşükmüş..birde anksiyete bozukluğum olduğundan zor kaldırdım bu ameliyatı..epey ağladım 2. gün falan...senağlama

selam kızlar nasılsınız? varmı yenı haber?

bugun misfirlerim vardı anca oturdum araada suyum geldi biraz ama sancım yok dolanıyorum öyle..

offf o kadar zor mu oldu ya akannehirben 1 gün kalıcam hastanede...7 gün mü kaldın?geel anestezi mi oldun?halbuki batın ameliyatları diğer ameliyatlara göre agrısı en az ameliyatlarmıs...allah yardımcın olsun şuan nasılsın?

Allah analı babalı buyutsun canım cok sukur iyisiniz.. darısı basımıza..

selam kızlar nasılsınız? varmı yenı haber?

bugun misfirlerim vardı anca oturdum araada suyum geldi biraz ama sancım yok dolanıyorum öyle..
selam cnm,artık son günlerin ne misafiri bu ya :umursamaz:insanlar azcık düşünceli olsalar ya..suyun mu geliyo ? aaa dogum yakın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…