bu ara hiç yemedim zaten cnm onları 4 gün daha yemem nolcak...ben 40 ında düşünüyorum,ogluma takım aldım ama kendimi bilmiyom tatlım henüz,dogumdan sonra alırsam alırım bişi..ne giyilir onu da bilmiyorum gerci :SSbeklagıllerı yeme kuzunohut kuru ıfalann kolayıda kess mercımek falanda gaz yaparr..
bende dogumdan bı ıkı hafta sonra dusuomm..ne gıycenız mewlutte
haklısın cnm kimse dinlemiyo ben de bi kaç defa denk geldim,ama ben memlekette akrabalarımla beraber yapmayı düşünüyorum,malum ilk bebek hevesim de var napalım adet yerini bulsun işte :))ben dusunmuyorum mevlutyaa oglumda yapmıstııımmm ama bunda yapmıacaaam hıc ugrasamam ınsanlara halım yok valla sankı kım mevlut dınlıyo habıre ceneee
afiyet olsun cnmayy karnım acıktı bn bıseler yıım gelıurımm yınee optıumm
ben de 40 cıkınca yaparım diyorum zaten anca toparlanırım heralde tamamenBende kısmetse 40 mevlüdü yapacağım, mevlüt takımıda almıştım oğluma :))
herseye de heves oluyo işte ilk olunca :))sızın ılk bebek yapın canım ben hevesımı aldımmmsositososito
ya ben onu yiyemiyorum,içim kalkıyo :SS baska ne yesek faydalı olur ki??sezeryanlı da ıkınmak tehlikeli ve zor olur,ilaç falan verirler belkiBrokoli bağırsakları baya çalıştırıyor doğumdan önceki gün 2 öğün brokoli salatası yerseniz ertesi gün tuvalete çıkmanız kolay olur kızlar aklınızda olsun..
ya ben onu yiyemiyorum,içim kalkıyo :SS baska ne yesek faydalı olur ki??sezeryanlı da ıkınmak tehlikeli ve zor olur,ilaç falan verirler belki
gecmiş olsun cnm,allah bagıslasın yavrunu...amin inşallah,çok mu agrın oldu?kızlar merhaba ben geldim..
pazartesi günü çok bunaldığım için hastaneye gittim..artık uyuyamıyordum ve depresyona girmiştim..doktoruma dedim..o da alalımmı bugün dedi.bende alalım hadi dedim ve o gün saat 14:30 da sezeryana girdim
3500 gr ve 50 cm bir prensesim oldu..şimdi 6 günlük olduk..
birde sarılık geçirdik bu esnada..sezeryan ağrılarımdan dolayı emziremediğim için anne sütü alamadı meleğim..şimdi evdeyiz..
allah herkesin yardımcısı olsun.gerçekten zormuş bu doğum işi..
alıyım bari bunları bi de bol sıvı tüketeyim ki barsaklar yumusasınBide kayısı marmelatı ve suyunu biliyorum canım 1 gün önceden bunlarıda tüketebilirsin bol bol..
gecmiş olsun cnm,allah bagıslasın yavrunu...amin inşallah,çok mu agrın oldu?
offf o kadar zor mu oldu ya akannehirben 1 gün kalıcam hastanede...7 gün mü kaldın?geel anestezi mi oldun?halbuki batın ameliyatları diğer ameliyatlara göre agrısı en az ameliyatlarmıs...allah yardımcın olsun şuan nasılsın?valla ne yalan söliyim çok ağrı çektim..o yüzden hastaneden bugün çıkış aldım..7 gündür hastanedeyim..her gün ağrı kesici vurdurdum..ama benim ağrı eşiğim çook düşükmüş..birde anksiyete bozukluğum olduğundan zor kaldırdım bu ameliyatı..epey ağladım 2. gün falan...senağlama
kızlar merhaba ben geldim..
pazartesi günü çok bunaldığım için hastaneye gittim..artık uyuyamıyordum ve depresyona girmiştim..doktoruma dedim..o da alalımmı bugün dedi.bende alalım hadi dedim ve o gün saat 14:30 da sezeryana girdim
3500 gr ve 50 cm bir prensesim oldu..şimdi 6 günlük olduk..
birde sarılık geçirdik bu esnada..sezeryan ağrılarımdan dolayı emziremediğim için anne sütü alamadı meleğim..şimdi evdeyiz..
allah herkesin yardımcısı olsun.gerçekten zormuş bu doğum işi..
selam cnm,artık son günlerin ne misafiri bu ya :umursamaz:insanlar azcık düşünceli olsalar ya..suyun mu geliyo ? aaa dogum yakın galibaselam kızlar nasılsınız? varmı yenı haber?
bugun misfirlerim vardı anca oturdum araada suyum geldi biraz ama sancım yok dolanıyorum öyle..
selam cnm,artık son günlerin ne misafiri bu ya :umursamaz:insanlar azcık düşünceli olsalar ya..suyun mu geliyo ? aaa dogum yakın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?