2010 Ekim Anneleri

canım gözünü korkutmak istemem ama ben çok çektim ağrı eşiği düşük oduğumdan böyle oldu..ama yüksek olanlar acı çekmedik fazla diyorlar..ama şimdiki aklım olsa asla olmazdım..neden kestirdim kendimi sanki(((

bu arada epidural oldum..bebek alınma anını bile ağrı olarak hissettim düşün yani..bu kadar hassasım ben

ama epiduralde nasıl hissettin ya (( ay ben de spinal olucam,şimdi daha cok korkuyorum,napsam yaeyvahedigeldismileagrı pompası falan kullanmadın mı ameliyattan sonra?ben bi de 1 gün sonra eve gelicem...

ya ben hemen gitmeyi dusunmuyorum orda cunku beklemek daha kötüymüş ne biliyim hareketlerini hissettiğim surece bekleyebildiğim kadar bekliicem evde..

ama epiduralde nasıl hissettin ya (( ay ben de spinal olucam,şimdi daha cok korkuyorum,napsam yaeyvahedigeldismileagrı pompası falan kullanmadın mı ameliyattan sonra?ben bi de 1 gün sonra eve gelicem...

ağrı pompası ne bilmiyorum ki..?????

sadece belime kateterden ağrı kesici gönderdiler...ama oda pek istediğim öçüde etki etmedi..

beni baz almayın ama ağrı eşiğiniz düşükse düşünün biras derim..

birde;ameliyatta duyduğum şey ağrı değilmiş,dokunmaları ağrı olarak algılamışım..ekranda ağrınız yoktu dedi anestezici arkadaş..dokunmaları ağrı olarak algıladınız ağrı eşiğiniz düşük olduğu için dedi..

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben 3 gündür yatıyorum tansiyonum yükseldi birden şuanda takibe alındı.bugün iyiyim çok şükür azda olsa indi..eğer yüksek devam ederse alıcaklar kızımı bende istemiyorum daha kilosu az gelişimi geriydi zaten.şuanda 2.270 bakalım hayırlısı dua edin...

agrı pompası da ameliyattan sonra takılıyo damar yoluna,sen agrın oldukca düğmeye basıyosun ordan agrı kesici anestezik bi madde kana karısıyo ve hemen etki edip agrını kesiyo,igneden falan daha iyi bişi...spinal olaydın keşke spinalde daha hissiz oluyosun,epiduralde hissediyosun dokunmaları falan...agrı eşiğimin düşük olup olmadıgını nerden bilicem?bu konuda bi fikrim yok güzelim ya :SS senin biraz da psikolojik sanırım..suan nasıl oldun?

iyi akşamlar...gecmiş olsun,neden yükselmiş tansiyonun?umarım normale dönersin de gerek kalmaz buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…