dr unu aradın mı peki?işte olamıyorlar birde Almanyadan akrabalar bişi diyemedim tabi.. valla bilmiyorum ama sancım yok..
offf o kadar zor mu oldu ya akannehirben 1 gün kalıcam hastanede...7 gün mü kaldın?geel anestezi mi oldun?halbuki batın ameliyatları diğer ameliyatlara göre agrısı en az ameliyatlarmıs...allah yardımcın olsun şuan nasılsın?
Allah analı babalı buyutsun canım cok sukur iyisiniz.. darısı basımıza..
dr unu aradın mı peki?
melıke madem suyun geldı nıye duruyon evde gıtsene hastahaneeyee ılle sancını hıssetcen dıye bısey yokk
ama epiduralde nasıl hissettin yacanım gözünü korkutmak istemem ama ben çok çektimağrı eşiği düşük oduğumdan böyle oldu..ama yüksek olanlar acı çekmedik fazla diyorlar..ama şimdiki aklım olsa asla olmazdım..neden kestirdim kendimi sanki (((
bu arada epidural oldum..bebek alınma anını bile ağrı olarak hissettim düşün yani..bu kadar hassasım ben
en azından ara bi haber ver canım ya,herkeste aynı olmuyo ki dogum belirtileriyok aramadım.. nişan falan gelmedi.. birde surmedi devamı gelmedi bir an odu okadar..
en azından ara bi haber ver canım ya,herkeste aynı olmuyo ki dogum belirtileri
kız nie cekiniyosun onların işi bu canım ya
simdi arasam dicemki öğlenden snra geldi kadın deseki simdimi aramak aklına geldi ne biliyim cekinirim:)
ama epiduralde nasıl hissettin ya(( ay ben de spinal olucam,şimdi daha cok korkuyorum,napsam yaeyvahedigeldismileagrı pompası falan kullanmadın mı ameliyattan sonra?ben bi de 1 gün sonra eve gelicem...
agrı pompası da ameliyattan sonra takılıyo damar yoluna,sen agrın oldukca düğmeye basıyosun ordan agrı kesici anestezik bi madde kana karısıyo ve hemen etki edip agrını kesiyo,igneden falan daha iyi bişi...spinal olaydın keşke spinalde daha hissiz oluyosun,epiduralde hissediyosun dokunmaları falan...agrı eşiğimin düşük olup olmadıgını nerden bilicem?bu konuda bi fikrim yok güzelim ya :SS senin biraz da psikolojik sanırım..suan nasıl oldun?ağrı pompası ne bilmiyorum ki..?????
sadece belime kateterden ağrı kesici gönderdiler...ama oda pek istediğim öçüde etki etmedi..
beni baz almayın ama ağrı eşiğiniz düşükse düşünün biras derim..
birde;ameliyatta duyduğum şey ağrı değilmiş,dokunmaları ağrı olarak algılamışım..ekranda ağrınız yoktu dedi anestezici arkadaş..dokunmaları ağrı olarak algıladınız ağrı eşiğiniz düşük olduğu için dedi..
iyi akşamlar...gecmiş olsun,neden yükselmiş tansiyonun?umarım normale dönersin de gerek kalmaz bunaherkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben 3 gündür yatıyorum tansiyonum yükseldi birden şuanda takibe alındı.bugün iyiyim çok şükür azda olsa indi..eğer yüksek devam ederse alıcaklar kızımı bende istemiyorum daha kilosu az gelişimi geriydi zaten.şuanda 2.270 bakalım hayırlısı dua edin...
geçmiş olsun aymeh hakkınızda hayırlısı olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?