agrı pompası da ameliyattan sonra takılıyo damar yoluna,sen agrın oldukca düğmeye basıyosun ordan agrı kesici anestezik bi madde kana karısıyo ve hemen etki edip agrını kesiyo,igneden falan daha iyi bişi...spinal olaydın keşke spinalde daha hissiz oluyosun,epiduralde hissediyosun dokunmaları falan...agrı eşiğimin düşük olup olmadıgını nerden bilicem?bu konuda bi fikrim yok güzelim ya :SS senin biraz da psikolojik sanırım..suan nasıl oldun?
şuan atlattın mı peki?allah allaaaahh..anlamadım ben bu işi..hastanedeki arkadaşlarda ban dünyada kullanılan en konforlu yöntem bu dediler..spinal tavsiye etmediler..ben anlmadım bu işi ya...eğer senin dediğin doğruysa ben pisi pisine ağrı çektim desene..
canım valla ağrı eşiğin için şunu diyebilirim,hassas isen,en ufak şeyde vücudunda ağrı yada yorgunlukları hemen hissediyorsan ,fazla dirençli bir insan değilsen ağrı eşiğin düşüktür herhalde..ben öyleyimde..
sen epidural olmucan mı kuzu anlatmadılar mı noldugunu :))yaff spınal ne epıdural ne kızlarr yafss aklım karıstı
güle güle canımkızlar ben cıkıyorum uzanıcam cok halsizim..
allah allaaaahh..anlamadım ben bu işi..hastanedeki arkadaşlarda ban dünyada kullanılan en konforlu yöntem bu dediler..spinal tavsiye etmediler..ben anlmadım bu işi ya...eğer senin dediğin doğruysa ben pisi pisine ağrı çektim desene..
canım valla ağrı eşiğin için şunu diyebilirim,hassas isen,en ufak şeyde vücudunda ağrı yada yorgunlukları hemen hissediyorsan ,fazla dirençli bir insan değilsen ağrı eşiğin düşüktür herhalde..ben öyleyimde..
epiduralde dokunuyolar falan onları hissediyosun sanırım agrıları duymuyosun tabi,etkisi de uzun sürüyo,omurilik zarına veriyolar agrı kesiciyi bildigim kadarıyla,spinalde omurilik sıvısının direk içerisine bi iğne yapıyolar,tamamen hissizleşiyosun etkisi daha kısa..epiduralde bi katater takılı oluyo ordan sürekli veriyolar agrı kesiciyi..epıdırall belden uyusmalıı iştee ben ole olcamm spınal ne pekıı:):):):
iyi akşamlar...gecmiş olsun,neden yükselmiş tansiyonun?umarım normale dönersin de gerek kalmaz buna
epıdırall belden uyusmalıı iştee ben ole olcamm spınal ne pekıı:):):):
ay evet korkuyom yavrum ya napcaz bilmemkız ironic zaten korkuosun sezeryandan bide böle şeleri kafana takcan şimdi kuşum boşver hayırlısı de geç :)
ay evet korkuyom yavrum ya napcaz bilmem
allah allaaaahh..anlamadım ben bu işi..hastanedeki arkadaşlarda ban dünyada kullanılan en konforlu yöntem bu dediler..spinal tavsiye etmediler..ben anlmadım bu işi ya...eğer senin dediğin doğruysa ben pisi pisine ağrı çektim desene..
kız tam tersi olmasın yavrum,benim bildigim epiduralin etkisi uzun sürüyoobide epiduralle 3-2 saate uyuşukluk geçio spinalde 8 saat kadar sürüomuş uyuşukluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?