2010 Ekim Anneleri

allah allaaaahh..anlamadım ben bu işi..hastanedeki arkadaşlarda ban dünyada kullanılan en konforlu yöntem bu dediler..spinal tavsiye etmediler..ben anlmadım bu işi ya...eğer senin dediğin doğruysa ben pisi pisine ağrı çektim desene..

canım valla ağrı eşiğin için şunu diyebilirim,hassas isen,en ufak şeyde vücudunda ağrı yada yorgunlukları hemen hissediyorsan ,fazla dirençli bir insan değilsen ağrı eşiğin düşüktür herhalde..ben öyleyimde..

şuan atlattın mı peki?

canımmm gözün aydınn hemde geçmiş olsun zor olmuş ama ne güsell maaşallah sağlıklı tosun gibi bi kuzun olmuş işte ağrı eşiği düşük olunca böle oluo demkki neyseki sona ermiş ama benimde bilidğim herkese epidural öneriolar spinal biraz risk teşkil edermiş dedikleri gibi ağrı hissetmemişsindir tamamen psikolojiktir neyseki bitmiş allaha şükür:)

kız ironic zaten korkuosun sezeryandan bide böle şeleri kafana takcan şimdi kuşum boşver hayırlısı de geç :)

epıdırall belden uyusmalıı iştee ben ole olcamm spınal ne pekıı:):):):
epiduralde dokunuyolar falan onları hissediyosun sanırım agrıları duymuyosun tabi,etkisi de uzun sürüyo,omurilik zarına veriyolar agrı kesiciyi bildigim kadarıyla,spinalde omurilik sıvısının direk içerisine bi iğne yapıyolar,tamamen hissizleşiyosun etkisi daha kısa..epiduralde bi katater takılı oluyo ordan sürekli veriyolar agrı kesiciyi..

iyi akşamlar...gecmiş olsun,neden yükselmiş tansiyonun?umarım normale dönersin de gerek kalmaz buna

nedeni yok yani preeklampsi deniyor vücut bebeği istemiyomuş ondan oluyormuş bi çaresi yok işte tuzu kestim tamamen ve uzanıp sessiz ortamda dinleniyorum bu kadar bakalım bugün düştü gibi ama bakalım hayırlısı

bide epiduralle 3-2 saate uyuşukluk geçio spinalde 8 saat kadar sürüomuş uyuşukluk

ben çıkıyorum kızlar pcnin başında çok oturamıyorum sesden ve ışıktan uzak durmam lazım sizi merak ettim ondan geldim birbirimize dua edelim...nolur...hepinize hayırlı akşamlar...

canım yaaa... bende ağrının nedenini anlamadım, bende biliosun bebeğimi kaybettiğimde epidural oldum. ama sadece hissettim dokunuşları, o insanı heyecanladırıyor, korkutuyor ama acın olmuyor be tatlım. acaba hortum mu çıktı ne oldu? bence anestezi ile ilgili bi sorun olmalı seninki...kasılmaları hissedebiliyor insan ama sızı bile değil yani... çok ilginç...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…