kız tam tersi olmasın yavrum,benim bildigim epiduralin etkisi uzun sürüyoo
kendim istiyorum diyelim gecelim yavrum,,şu çatı muayenesini olamadım cok kastım,sezeryan oliyim dedim dr da zaten böle kasarsan normal dogumu yapamazsın dedi,yapsan da cok zor bi dogum olur dedi ve onayladı :SSSkuşum sen neden sezeryan yaptırıodun tam olarak
görüşmek üzere gecmiş olsun,sende migren de mi var ?ben çıkıyorum kızlar pcnin başında çok oturamıyorum sesden ve ışıktan uzak durmam lazım sizi merak ettim ondan geldim birbirimize dua edelim...nolur...hepinize hayırlı akşamlar...
iyi de internette de öle okudum olanlardan da öle duydum,neyse yarın anestezi uzmanınla da görüşcem gidince dr a,sorucam zaten ona :)) sana sölerim dönüşte en iyisini o bilir kadının işi bu :))yok kız ben sordum ebeye doğrusu öleymiş bende önceden tam tersi biliodum ama yanlşmış
kendim istiyorum diyelim gecelim yavrum,,şu çatı muayenesini olamadım cok kastım,sezeryan oliyim dedim dr da zaten böle kasarsan normal dogumu yapamazsın dedi,yapsan da cok zor bi dogum olur dedi ve onayladı :SSS
görüşmek üzere gecmiş olsun,sende migren de mi var ?
yaa belden ıgneden tırsıomm bı yopksa farketmess ha ole ha bole:):):
dr da ne desin daha bi muayeneyi yapamadı kadın,gözü korktu nasıl dogurtcam bunu die :))anladımmm canımm doktor dediyse tamamdır o iş zemuszemus ay bu smile çok hoşuma gittii:):)
iyi de internette de öle okudum olanlardan da öle duydum,neyse yarın anestezi uzmanınla da görüşcem gidince dr a,sorucam zaten ona :)) sana sölerim dönüşte en iyisini o bilir kadının işi bu :))
spinal iğnesi de kıl kadar ince bi iğneymiş,ben ondan korkmuyorum..peki senin epiduralden sonra basagrın ya da bel agrın oldu mu?kız o serum takılırken hissettiğinin 100de 1 i kadar bile değil..... hiiiiiiiiiiiç korkma, ben tırsığın tekiyimdir, vallahi 1 gr. canım acımadı opuyorumnanaktan
evet cnm aklıma gelenleri bi yere yazsam iyi olur,unutuyorum panikleyip :))bende işte hep öle duymuştumm ebeye de idda ettim :) sen gene bi yarın sor sen çünkü anestezi olcan aklında soru kalmasın raat raat yapsınlar kuşum
dr da ne desin daha bi muayeneyi yapamadı kadın,gözü korktu nasıl dogurtcam bunu die :))
hg cnm..pike dogurdu bile,61 esra da dogurmus...goncak4 bugün 2 de sezeryan oldu ama haber gelmedi daha,figan arkadasımız sezeryan olmus..baska aklıma gelmiyoslm kızlar. ne var ne yok. 2 gündür giremiyorum...varmı doğuran, doğuranlardan hbr. pikenin nişanı gelmişti en son, o ne yaptı???
ay amin kuzu ya hem cuma mübarek gün bol bol dua et olur mu o gün bana ...oyyyyyyyyyy kıyamammmm inşallahhh çok çok kolay olsun inşallah senin doğum :))
spinal iğnesi de kıl kadar ince bi iğneymiş,ben ondan korkmuyorum..peki senin epiduralden sonra basagrın ya da bel agrın oldu mu?
evet cnm aklıma gelenleri bi yere yazsam iyi olur,unutuyorum panikleyip :))
spinal iğnesi de kıl kadar ince bi iğneymiş,ben ondan korkmuyorum..peki senin epiduralden sonra basagrın ya da bel agrın oldu mu?
evet cnm aklıma gelenleri bi yere yazsam iyi olur,unutuyorum panikleyip :))
ben de yazıp evde unutuyom :))olumunekankayizsmileayy aynı bende yazıodum sonra evde unutuodumsonra görümcemi görevlendirdim bana hatırlat dieee ama anam bi sürü soru soruorum lafları ağzıma tıkıo benim ukelaaa doktorrr
kuzu sen gene mi hamilesin yaaaa :))kızlar ben öyle narin öyle çıtkırıldım bi tipim ki :kedi: ne o an takarlarken, nede sonrasında... hiç bir rahatsızlığım yoktu... yürüyerek doğumdan 3 saat sonra ewime gittim yeri bile belli değil yani...alkisalkisalkis inanaın süper bir buluş bu... inşallah bu seferki hamileleiğimde kucağıma bebeğimi epidural - normal doğumla alıcam...:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?