2010 Ekim Anneleri

anammm bi ayıcık benim herhaldee hiç ne canım acıyooo ne korkuorumm azcık naz bile yapamıorum doktoraa bile diorum beni sezeryana falan alırsan sana dava açarım dedimmm:)

ben geldim ama kaçııyorum kızlar
görüşürüüüüzzzzzzz
sanırım bir gelişme yok kimse doğurmamış sayfalara tam bakamadım

ayy pembedana wallamı kızzz acımıomuu

ya o kadar ki sivrisinek ısırığı gibi zaten incecik bi hortum kalıyo sonrasında ordan iğneyi çıkarıyolarrr... ben sabaha kadar epiduralle kaldım düşük yapıcam diye bekledim inan her yarım saatte yataktan kalktım, wc ye gittim sempatiksalakcinni hiiiiç otur kalk yaparken zorlanmadım yaniii....

selam kızlar nasılsınız bugün frogalada dogum yapmış yeni gördüm çok tatlı bebegi,ya benim öncedn sırt agrılarım vardı bel agrısıyla birleşince dayanılmaz oldu geçmişi okuyım derken agrılarım arttı ya dik duramıyorum üstüne kasıklardan bastırıyo offffffffffffffffff daha çok günüm var nasıl geçecek bunca zaman ironic canım bukadar çok dogumla ilgili sorma bence insan bişeyleri ögrendikçe daha çok tırsıyo ona göre ben öyle olmuştum hep normal dedim durdum en son normal dogum yapanların anlattıklarından tırstım ve azda olsa olan sancımda gitti ve sonunda sezaryen oldum oglumdayken

ay inşallah bize de güzel haberlerini ver mutlaka..peki normal dogum nasıl yapıcan sezeryan olmadın mı sen?

yok canım 5. aydaydım bana düşük yaptırdılar, sonrada suni sancıyla normal doğum yaptım...benneyaptımki ama inanaın tüm tırsıklığıma rağmen epidural normal doğum yapıcam... çok rahat inanaın. tüm sanatçılar böyle yapıyo bizim neyimiz eksik... en sağlıklısı vucudumuz ve bebeğimiz için...

selam cnm...napim cnm basıma gelcekleri bilmek istiyorum,bi de kararımdan pişman olmak istemiyorum o yüzden insanların deneyimlerini merak ediyorum :))

anladım canım benim..bence kesin yaparsın,sendeki bu cesaretle bence sen epiduralsiz bile dogurursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…