ne güzel kıss,keşke sen gibi olsakanammm bi ayıcık benim herhaldee hiç ne canım acıyooo ne korkuorumm azcık naz bile yapamıorum doktoraa bile diorum beni sezeryana falan alırsan sana dava açarım dedimmm:)
evet güzelim bu cuma inşallah,ameliyathane kapısından kaçmazsam tabi :))
ayy pembedana wallamı kızzz acımıomuu
ateş almaya mı geliyon yavrum sen bi geliyon bi gidiyon :))ben geldim ama kaçııyorum kızlar
görüşürüüüüzzzzzzz
sanırım bir gelişme yok kimse doğurmamış sayfalara tam bakamadım
ay ne güzel olurdu ya :))ayy istanbulda olsam kesin gelirdim sana çemkirmeye hastaneyeee:):)
ben de yazıp evde unutuyom :))olumunekankayizsmile
kuzu sen gene mi hamilesin yaaaa :))
ay inşallah bize de güzel haberlerini ver mutlaka..peki normal dogum nasıl yapıcan sezeryan olmadın mı sen?yok kuzu ama önümüzdeki ay inşallah başlıcam çalışmaya... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne güzel kıss,keşke sen gibi olsak
ateş almaya mı geliyon yavrum sen bi geliyon bi gidiyon :))
ay ne güzel olurdu ya :))
sen de aşagı kalmıyosundur eminim :))yok kızzz öle deme sancım var desemde inanmıo doktorrr gerçi her dediğime bi laf sokuo
aaa hayırdır buraya mı tasıncaksınız?artık sen korkmadan ilkini bi doğur sonra tekrar böle bi şeye cesaret edersen ben zaten 2 seneye kadar orda olcam kesin gelirimm kuzummm :):)
ay inşallah bize de güzel haberlerini ver mutlaka..peki normal dogum nasıl yapıcan sezeryan olmadın mı sen?
selam cnm...napim cnm basıma gelcekleri bilmek istiyorum,bi de kararımdan pişman olmak istemiyorum o yüzden insanların deneyimlerini merak ediyorum :))selam kızlar nasılsınız bugün frogalada dogum yapmış yeni gördüm çok tatlı bebegi,ya benim öncedn sırt agrılarım vardı bel agrısıyla birleşince dayanılmaz oldu geçmişi okuyım derken agrılarım arttı ya dik duramıyorum üstüne kasıklardan bastırıyo offffffffffffffffff daha çok günüm var nasıl geçecek bunca zaman ironic canım bukadar çok dogumla ilgili sorma bence insan bişeyleri ögrendikçe daha çok tırsıyo ona göre ben öyle olmuştum hep normal dedim durdum en son normal dogum yapanların anlattıklarından tırstım ve azda olsa olan sancımda gitti ve sonunda sezaryen oldum oglumdayken
anladım canım benim..bence kesin yaparsın,sendeki bu cesaretle bence sen epiduralsiz bile dogurursun :)yok canım 5. aydaydım bana düşük yaptırdılar, sonrada suni sancıyla normal doğum yaptım...benneyaptımki ama inanaın tüm tırsıklığıma rağmen epidural normal doğum yapıcam... çok rahat inanaın. tüm sanatçılar böyle yapıyo bizim neyimiz eksik... en sağlıklısı vucudumuz ve bebeğimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?