- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
hg cnm..pike dogurdu bile,61 esra da dogurmus...goncak4 bugün 2 de sezeryan oldu ama haber gelmedi daha,figan arkadasımız sezeryan olmus..baska aklıma gelmiyo
patır patır doguruyoz cnm :)) yakında topik bomboş kalcak :))vay be neler olmuş 2 günde....
patır patır doguruyoz cnm :)) yakında topik bomboş kalcak :))
anladım canım benim..bence kesin yaparsın,sendeki bu cesaretle bence sen epiduralsiz bile dogurursun :)
patır patır doguruyoz cnm :)) yakında topik bomboş kalcak :))
gh canımherkese ıyı aksamlar kızlarrrrrrrrr
ben de iyileri düşünüyorum cnm hepönceleri bende korkmuyodumki aman ne olacak gircen çıkcan diyodum bi kötü örnek herşeye mal oldu desem yeridir iyi örnekleri düşünki iyi olsun canım
o hiç belli olmuyo be canım umutsuzluga kapılmasanırım sona kalanlardan biri ben olucam :<S
yok yok yaparsın bence yerimsenibenay yok o kadar değil :roflol::roflol::roflol::roflol:
ya güzelim eninde sonunda cıkıcak o cocuk ordan merak etmeeee :))he yaaa öyle bi ben doğuramadım gitti. dün gece nst ye girdim yine tık yok. gelmeyecek bu çocuk umudu kestim ben((
gh canım
ben de iyileri düşünüyorum cnm hep
o hiç belli olmuyo be canım umutsuzluga kapılma
yok yok yaparsın bence yerimseniben
ya güzelim eninde sonunda cıkıcak o cocuk ordan merak etmeeee :))
geliriz tabi yahu ekim bebekleri topiğene terfi edene dek burdayız :))benim günüm senden geride canım esas geriye ben kalıyorum cidden ya dogum yapan girmiyo nerdeyse bu topige ozaman da gelmemezlik yapmazsınız demi kızlar
eeee tıbbın nimetlerinden faydalanmak gerek di mi :))benim canım kıymetlidir... valla acıya dayanamam hiç...:teytey:
ben de yarın son defa gircem :SS çok sıkılıyorum ben nst de ya,gecen sefer taktım kulaklıgımı müzik dinledim valla :))ayy kızlarrr bende yarın ilk defa nstye gircem. bakalım çok merklandım sempatiksalakcinni
aaa hayırdır buraya mı tasıncaksınız?
öyle mi? nerde oturuyodunuz,şimdi nerdesiniz?eee zaten biz orda oturuoduk iş sebebiyle burdayız 2 yıldır şimdi işte bakalım bi kaç seneye kadar istanbula çekcekler herhalde
ben de yarın son defa gircem :SS çok sıkılıyorum ben nst de ya,gecen sefer taktım kulaklıgımı müzik dinledim valla :))
öyle mi? nerde oturuyodunuz,şimdi nerdesiniz?
iyi akşamlar..iyiyiz cok sükür cnm..cogumuzun kontrolü yarın sanırım :))herkese iyi akşamlar bayanlar..
son durumları bilmiyorum umarım herkes iyidir..
yarın sabah oğlumu görmeye gidicem
bir kaç gündür hareketleri yavaşladı.. bebeği takip ediyorum sürekli offf hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık sağlıklı bir şekilde
bebek kokusu duyuyorum resmen opuyorumnanaktan
20 dak ya da ayrım saat sürüyo sıkılırsın belki al cnmbendemi öle yapsam acaba:uhm:
gene aynı semtlere mi geliceksiniz?evlenmeden önce ben sarıyerde oturuodum eşim zeytinburnunda şimdide denizlideyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?