2010 Ekim Anneleri

önceleri bende korkmuyodumki aman ne olacak gircen çıkcan diyodum bi kötü örnek herşeye mal oldu desem yeridir iyi örnekleri düşünki iyi olsun canım

herkese ıyı aksamlar kızlarrrrrrrrr
gh canım
önceleri bende korkmuyodumki aman ne olacak gircen çıkcan diyodum bi kötü örnek herşeye mal oldu desem yeridir iyi örnekleri düşünki iyi olsun canım
ben de iyileri düşünüyorum cnm hep
sanırım sona kalanlardan biri ben olucam :<S
o hiç belli olmuyo be canım umutsuzluga kapılma
ay yok o kadar değil :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yok yaparsın bence yerimseniben
he yaaa öyle bi ben doğuramadım gitti. dün gece nst ye girdim yine tık yok. gelmeyecek bu çocuk umudu kestim ben((
ya güzelim eninde sonunda cıkıcak o cocuk ordan merak etmeeee :))

benim günüm senden geride canım esas geriye ben kalıyorum cidden ya dogum yapan girmiyo nerdeyse bu topige ozaman da gelmemezlik yapmazsınız demi kızlar

benim günüm senden geride canım esas geriye ben kalıyorum cidden ya dogum yapan girmiyo nerdeyse bu topige ozaman da gelmemezlik yapmazsınız demi kızlar
geliriz tabi yahu ekim bebekleri topiğene terfi edene dek burdayız :))
benim canım kıymetlidir... valla acıya dayanamam hiç...:teytey:
eeee tıbbın nimetlerinden faydalanmak gerek di mi :))

herkese iyi akşamlar bayanlar..

son durumları bilmiyorum umarım herkes iyidir..

yarın sabah oğlumu görmeye gidicem

bir kaç gündür hareketleri yavaşladı.. bebeği takip ediyorum sürekli offf hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık sağlıklı bir şekilde

bebek kokusu duyuyorum resmen opuyorumnanaktan

ben geçen sefer nstye girdigimde benim oglanında çişinin gelecegi tuttuydu buseferde başka bişeyi gelmese bari perşembeye bizim kontrolde çünkü

iyi akşamlar..iyiyiz cok sükür cnm..cogumuzun kontrolü yarın sanırım :))
bendemi öle yapsam acaba:uhm:
20 dak ya da ayrım saat sürüyo sıkılırsın belki al cnm
evlenmeden önce ben sarıyerde oturuodum eşim zeytinburnunda şimdide denizlideyiz
gene aynı semtlere mi geliceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…