iyi akşamlar..iyiyiz cok sükür cnm..cogumuzun kontrolü yarın sanırım :))
20 dak ya da ayrım saat sürüyo sıkılırsın belki al cnm
gene aynı semtlere mi geliceksiniz?
avrupa yakası olur ama değil mi?yok canım o dha belli değil şirket hangi avm derse oraya yakın biyere taşınırız herhalde
avrupa yakası olur ama değil mi?
ben de avrupa yakasındayım cnm ondan sordumkuşummm oda belli değilkiii sen nerde oturuosun
ben de avrupa yakasındayım cnm ondan sordum
kuzu ya face de bişi paylasıyom dinle bak ,salya sümük oldum gene yaaanladımm canımm bakalım kısmet ama avrupada olsa anadoluda olsa görüşürz nasılsa :):)
yorulmussundur güzelim ondandıruff cok sıkıldım ustumde bir ağırlık..
karabasanmı akannehir daha önceden geliyormuydu ayy allahım sen koru bana hiç gelmedi ama çevremden ailemden duyduklarıma göre acayipp bişi .. Dua okuyormusun canım yatarken mutlaka felak -nas -ayeltelkürsi oku hiçbirşey olmaz allahın izniyle eyvahedigeldismile
Ayyy benim en çok korkutüum lohusalıkta annenin ve bebeğin dikkat etmesi gerekiyor duymuşsundur belki 3 harfliler karşıı musallat vs. ruyalarda rahatsızlık veriyorlarmışş allah korusunn( bende zaten küçükken birşeyler vardı şimdide var gibi geliyor ..daha önceden ruyalarımda rahatszı ederdi genelde erkek kılığında giriyor ( hamileliğin ilk 3 ayı çok rüyalar gördm düşük tehlikeside vardı çok korkmuştumm..şimdide hamileliğin son ayları uğraşıyor benle ama dua edip okuyorum allahın izniyle birşey olmaz insallahh. arkadaş bıçak koy yastıgın altına dedı koydum bugun cıkardım yeniden .. kuran v.s koymak gerekmıs bebegın yanna , ılk zamanlar bebegıde yanlız bırakmamak lazımmış eyvahedigeldismile
yorulmussundur güzelim ondandır
ruhsal bi sıkıntı mı hissediyosun,yoksa fiziksel bi sıkıntın var mı cnm?yatıncada gecmedi daral geldi böyle.. napsam ki..
ben dağıldım valla hala dinliyorum,oglum da sessizce dinliyo:gitme:
yaa kim dedi canım,neden öyle olmalıymıs?ironıc cım bişi sölicem bugun duydum.. sez. olan bebeklerin yan yatması gerekiyormus hep gerci hastanede uyarırlar ama önemliymiş aman dikkat et canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?