hoşgeldin güzelim napıyosun?ben geldiiiiiiiiiiimmmm kimse görmiy
hala mı kızz :)) du acele etme eninde sonunda gelcekoff sancı nişan yada su bekliom
hala mı kızz :)) du acele etme eninde sonunda gelcek
off sancı nişan yada su bekliom
bence sen bu psikolojiyle erken dogurcan du bekle biraz 38 i falan bitir bari :))ay zaten bu gidişle topikte en son ben doğurcem
selam naberslm güzell annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zemuszemusopuyorumnanaktan
ay söylediğinn iyi oldu kız ben de sezeryan olucam
ama arkadaşım bişey demedi o da sezeryan oldu demedi unuttu mu acep
ben ilk kez duydum valla,sebebi ne acaba?aa sezeryan olursa bebek yanmı yatıcakmış hımmm ögrenmem iioldu sagolun kızlar
ben o zaman bi tane yan yatıs yastıgı alıyım yarın..neden sezeryanla dogan bebekleri öyle yatırıyolar ki sadece,normal de de emzirdikten sonra kusup bogulmasın diye öyle yatırmıyolar mı?valla kızlar ne duysam sölüyorum haberiniz olsun diye
valla bebeği yatırmamıslar snra dudakları morarmıs acil kuveze almıslar kadın anlattı bana cok uzuldum.. aman aklınızda olsun genede sölerler sizde sorun hemsirelere..
aynen bendeecrince bende senin gibiyim sanki birsey olsada kendimi hastaneye atsam diye bekleyisteyim beklemekte cok kötü yaaa offffffffff offffffffff
hg şeker iizslm güzell annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zemuszemusopuyorumnanaktan
bence sen bu psikolojiyle erken dogurcan du bekle biraz 38 i falan bitir bari :))
selam naber
ya anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi,tabi günü gecmesi iyi degilaynen bende
hg şeker iizbeklioz işte son 3 hafta
38 imi bitiirm38 in içinde doğursam olmazmı
olmaz mı ya azıcık kaldı :)) ben stres yapmıyorum günü belli die,sadece sayıyorum günleri :)) senin normal mi canımhoşbulduk ironiccim
ya bende sebebiini bilmiyorum ama bizde bebek kustugu zaman bogazına durup bogulmasın die yan yatırırlar ama szeryanın sebebini anlamadım:) sendn naber heyecan var demi :) ben günlerde geceleri ha dogdum ha dogurcam oldum stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?