2010 Ekim Anneleri

1 kişi hastanede sölemişti refakatcıymıs torunu olmus hemsireler sölemiş ama bunlar sanırım anlamamıs yan yatırılıp akciğerleri temizleniyormuymus neymiş havayı cıkarması gerekmiş.. bunlar yapmadığı için bebeği kuveze almıslar.. bugunde anlattılar bunun gibi bir olay aklıma geldi paylasayım dedim..

ay söylediğinn iyi oldu kız ben de sezeryan olucam
ama arkadaşım bişey demedi o da sezeryan oldu demedi unuttu mu acep

ay söylediğinn iyi oldu kız ben de sezeryan olucam
ama arkadaşım bişey demedi o da sezeryan oldu demedi unuttu mu acep

valla kızlar ne duysam sölüyorum haberiniz olsun diye

valla bebeği yatırmamıslar snra dudakları morarmıs acil kuveze almıslar kadın anlattı bana cok uzuldum.. aman aklınızda olsun genede sölerler sizde sorun hemsirelere..

ben o zaman bi tane yan yatıs yastıgı alıyım yarın..neden sezeryanla dogan bebekleri öyle yatırıyolar ki sadece,normal de de emzirdikten sonra kusup bogulmasın diye öyle yatırmıyolar mı?

ecrince bende senin gibiyim sanki birsey olsada kendimi hastaneye atsam diye bekleyisteyim beklemekte cok kötü yaaa offffffffff offffffffff
aynen bende
slm güzell annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zemuszemusopuyorumnanaktan
hg şeker iiz beklioz işte son 3 hafta
bence sen bu psikolojiyle erken dogurcan du bekle biraz 38 i falan bitir bari :))

selam naber

38 imi bitiirm 38 in içinde doğursam olmazmı

hoşbulduk ironiccim
ya bende sebebiini bilmiyorum ama bizde bebek kustugu zaman bogazına durup bogulmasın die yan yatırırlar ama szeryanın sebebini anlamadım:) sendn naber heyecan var demi :) ben günlerde geceleri ha dogdum ha dogurcam oldum stresten

ben simdi bile aklimdan 100 tane soru geciyor yatana kadar bir belirti olmasa artik sabah zor oluyor bugun artik dogurmam sabah kalkinca diyorum bugunmu doguracam stress sikinti gelsin istiyorum

ecrincim bende bi bekleyiş içindeyim alsında erken dogum yapanlar çok oldu die 35 inci haftadan beri beklemedeyim ha bire wc ye gidip nişan gelmişmi die peçeteye bakınıp duruyom :)

olmaz mı ya azıcık kaldı :)) ben stres yapmıyorum günü belli die,sadece sayıyorum günleri :)) senin normal mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…