2010 Ekim Anneleri

anne karnında ne kadar durursa o kadar organlar daha iyi gelişir ecrincim inş 38 i geçtikten sonra gelir bebişin

yenı dogan tum bebekler yan yatırırlır kendı dönene kadar sezeryan ve normal dogumla alakası yok hep yan yatırırlır

yok ironiccim yaa benim dogum şekli belli deil daha cuma günü nst ye girdim sancı çok azçıktı normalmiş oda :) dr da haftaya gel çatı muayenesi yapaım herşey yolunda ise normal olsun dedi haftaya beli olcak inş

ecrincim bende bi bekleyiş içindeyim alsında erken dogum yapanlar çok oldu die 35 inci haftadan beri beklemedeyim ha bire wc ye gidip nişan gelmişmi die peçeteye bakınıp duruyom :)

bende nisan gelmisti ama pembemsi degildi sümüksü bir sekildeydi 10 gün gecti artik tuvalete gitigimde pembemsi olur diye peceteyi incelemekten iki gündür fark ettim sarimsi kalin sivi gelyior böyle görüncede artik sabir kalmiyor ne zeman diye sora sora kendime bir hal oldu bana

ya anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi,tabi günü gecmesi iyi degil
:)) beklios bakam
ben simdi bile aklimdan 100 tane soru geciyor yatana kadar bir belirti olmasa artik sabah zor oluyor bugun artik dogurmam sabah kalkinca diyorum bugunmu doguracam stress sikinti gelsin istiyorum

aynen bende uykum olsa bile yatar yatmaz uyuyamıyorum. nasıl olcak napçam doğurabilcemmi bebeğim sağlıklı olcakmı. binbirtürlü soru. uyuduğumdada 2 saati geçmiyor geri uyanmam ya wc ye ya sancıya uyanıom

ecrincim bende bi bekleyiş içindeyim alsında erken dogum yapanlar çok oldu die 35 inci haftadan beri beklemedeyim ha bire wc ye gidip nişan gelmişmi die peçeteye bakınıp duruyom :)

evet bebişlerimiz erken geldiği için bizimde sabrımız kalmadı
anne karnında ne kadar durursa o kadar organlar daha iyi gelişir ecrincim inş 38 i geçtikten sonra gelir bebişin
kilosu 2800 olmuş 3 olsun yetmezmi doğması için

valla laracım psikolojimiz bozulmuşta haberimiz yok :) allah bi seste kurtarır umarım hepimizi :)
slcn cim kan a benzer sümüksü bi akıntı geliyo mukus deniliyo galiba adına dogumun başlayacagını belli ediyo bizde onu bekliyoz ha geldi ha gelicek die:=)

selam güzel anneler... sizin bu hamilelik olayları beni o kadar sarmış ki rüyamda kendimi hamile gördüm... sizinle yatıp sizinle kalkınca böyle oluyo sanırsam...

hic sorma artik kendimi kadinlar külübüne atiyorum beni burda hamilelerden baska kimse anlamaz melegimi kucAgima almak istyorum kime benziyor nasil birsey olucak cok meraklanyiorum

hoşgeldin bahaircim ayy senin kızına bayılıyom demiştim demi ben kıyafetler topiginde maşalla nil e darısı bize inş bizlerde kucagımıza alırız demek sende bizim gibi strese giiriyon :)
laracım bende kk ya gelmesem stresim daha çok artıyo hem kimse benzedigini acaip merak ediyom hiç yüzünü görmedim ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…