ecrincim bende bi bekleyiş içindeyim alsında erken dogum yapanlar çok oldu die 35 inci haftadan beri beklemedeyim ha bire wc ye gidip nişan gelmişmi die peçeteye bakınıp duruyom :)
:)) beklios bakamya anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi,tabi günü gecmesi iyi degil
ben simdi bile aklimdan 100 tane soru geciyor yatana kadar bir belirti olmasa artik sabah zor oluyor bugun artik dogurmam sabah kalkinca diyorum bugunmu doguracam stress sikinti gelsin istiyorum
ecrincim bende bi bekleyiş içindeyim alsında erken dogum yapanlar çok oldu die 35 inci haftadan beri beklemedeyim ha bire wc ye gidip nişan gelmişmi die peçeteye bakınıp duruyom :)
kilosu 2800 olmuş 3 olsun yetmezmi doğması içinanne karnında ne kadar durursa o kadar organlar daha iyi gelişir ecrincim inş 38 i geçtikten sonra gelir bebişin
valla laracım psikolojimiz bozulmuşta haberimiz yok :) allah bi seste kurtarır umarım hepimizi :)
slcn cim kan a benzer sümüksü bi akıntı geliyo mukus deniliyo galiba adına dogumun başlayacagını belli ediyo bizde onu bekliyoz ha geldi ha gelicek die:=)
güle güle cnmben çıkıyım kızlar gene gelirim görüşürük :)
selam nasılsın?seni de kendimize benzettik :))selam güzel anneler... sizin bu hamilelik olayları beni o kadar sarmış ki rüyamda kendimi hamile gördüm... sizinle yatıp sizinle kalkınca böyle oluyo sanırsam...
güle güle cnm
selam nasılsın?seni de kendimize benzettik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?