2010 Ekim Anneleri

ben sadece 2 kere gördüm ama yetmyiorki insana yarin hastane kontrolum var cok merak ediyorum kac kilo olmus diye boyunu söylmeiyorlar son ayda ölcümler dogru cikmiyormus diye artik böyle gözümü kapasam sabah olsa diyorum daha dogrusu bebek gelene kadar gözümü acsam kapasam geliverse kizim birde aryiorlar arkadaslar daha dogrumadinmi diye ben herhalde bu gidisle dogurmuyacam saniyorum

güle güle lovelicim kib
laracım inş kucagımıza aldıgımız günde gelicek hamile kalmayı 2.5 yıl bekledim ini son günler hızlı geçer minigimiz gelir öper koklarız
bahaircim bolguna baktım agladım kızzz sizi izleyince acaip duygusal oldum zate dogum resimleri felannn ayy gene aglayacam haa neyse saglıkla büyüt yegenimizi maşallah size.

dun bi tanıdık dıyor ki bebeği 2 yasında suanda , doğumdan 1 hafta evel bebeğine 3.5 demişler ama 4200 doğmus gelde guven bu ultrason aletlerine:)

bahaircim
valla sen olmasan kim sakinleştirecek biziiii
hehe neyse ki buralardayım...

güzeller bana müsade hepinize derin rahat bir uyku diliyorummmm
iyi geceler tatlım.....

ben de iyiyim duygusala bagladım biraz :))nil kuzusu napiyo?

bağla canım bağla arada duygusallık iyi gelir... kuzu uyuyo çok şükür...
ironiv 2 gündür barış ninnisini bulacak diye göbeem çatladı... ama yok bütün linkler bozuk yaaaaa((((((

dun bi tanıdık dıyor ki bebeği 2 yasında suanda , doğumdan 1 hafta evel bebeğine 3.5 demişler ama 4200 doğmus gelde guven bu ultrason aletlerine:)

benimkinede 2900 dediler 3500 doğdu :) kemiklerden ölçüm yapılıyor ya ondan. ama benim kızımda 50 cm doğdu. yani eltimin oğlu 57 cm doğmuştu. bende 56 cm doğmmuşum. benim kızım bie göre kısa doğdu. ama şimdide kilo almıyor boyu 62 cm oldu bile

selam kizlar
sabhadan bu yana doguma giden doguran varmi:)))
gecmise bakamadim da:)
goncak4 2 de sezeryana girmişti ama haber gelmedi cnm henüz..selam bu arada..
aman daha az cıkmasın da,çok cıksın :))
ben de ipek acar dinliyorum,bebiş de uslu duruyo dinlerken :)) ama dediğin ninni bende yok cnm ya (

kadin doktoruna gitigimde bende ultrason ölcümlerine inanmyiordum cünkü hastanedekiyle ayni cikmyiormus hastanedekine cogunlukla dogru söylüyorlardi onun icin ben hastaneninkisine inaniyorum

maşallah cnm ya e uzun dogmusun sen öle,suan boyun kaç senin?

sağol canım evet demiştin sanırım.... inşallah hayırlısıyla alırsınız canım....ben de son haftaya kadar nilin yüzünü hiç görmemiştim... yani 4 boyutlu ultrason fethiyede yoktu...yyani varda ciddi rahatsızlıklar için faaliyete sokuyolar.... 37. hafta gelişim geriliği olup olmadığına bakmak için 4boyutlu usg ye girdiğimde babasına bu kadar benzediğini görünce şok olmuştum bozulmuştum desem daha doğru...

canım benima slında kimseyi ağlatmak için yazmadım duygusal da olsun diye çabam olmadı... ama yazmaya başladıkça bi baktım ben de ağlıyorum... tabi ruhsal durumumunda etkisi var bunda sanırım...

goncak4 2 de sezeryana girmişti ama haber gelmedi cnm henüz..selam bu arada..

aman daha az cıkmasın da,çok cıksın :))

ben de ipek acar dinliyorum,bebiş de uslu duruyo dinlerken :)) ama dediğin ninni bende yok cnm ya (

canım benim dediğim ninni isme özel ninni bebeğin ismini giriyosun ona göre söylüyo...ama yok tüm linkler bozuk... ama bulamdığım iyi olmuş madem duygusala bağladın kesin ağlardın .....

ya canım sen normal şeyler yazmışsında ben anormal olmuşum:gitme: ne olursa olsun bana bişey anımsatıyorsa aglıyorum işte ay keşke bende azda olsa görseydim acaip merak ediyom babasına mı benziyo bana mi diebilmiyorumkismile neyse az kaldı inş görücez bizim sıpayı:)
sonbaharcım maşallah senin kızada canım kocaman olmuş saglıkla büyüsün darısı başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…