biliyormusunuz bu duygusallık doğumdan bir süre sonrada devam ediyor. mesela ben ilk 1,5 ay yerli yersiz çok ağladım. gözümde yaş hep hazır bekliyordu. yeni yeni ağlamıyorum.
aaa öle bişi mi var ,kesin aglardım..ipek acar bile beni dagıttı yani,şimdi eşim geldi utanıyorum ağlamıyorum..kesin alay eder yoksa...oglumda cok sevdi hem sakinleşti...ama adam sıkılmıyo musun aynı seyi diyip duruyo,erkekler ruhsuz ya:umursamaz:canım benim dediğim ninni isme özel ninni bebeğin ismini giriyosun ona göre söylüyo...ama yok tüm linkler bozuk... ama bulamdığım iyi olmuş madem duygusala bağladın kesin ağlardın .....
genelde uzun dogan bebek ilerde uzun boylu olur derler ya ondan sordum cnm
kısayım kız 1.70 yokum bile. ama liseye gidene kdr hep uzundum lisede birden durdu boyumun uzaması. şimdi kiloda aldım ya top gibiyim :))
eşin askere mi gitcek cnm,ne zaman?tecilli miydi?ya hiç sorma ben dün eşimle çarşıdan geliyodum eşim yemek aldı arabada yiyelim die birden aklıma.. kociş askere gitcek bana böyle yemek kim alcak die bi düşünce geldi başladım aglamaya ...sonra eşim geldi noluyo die biraz komigine gitti ..:tomato:
hoşgeldin aperpilim haber yok canım
selam kızlar mısafr vardı dıremedım gelişme var mı doguran falan pikeden asre yada goncadan haber var mı?
hosgeldin nasilsin bugun bende senin gibi 38 -3 oldugum icin merak ediyorum hic bir degisiklik varmi
canım gidicek yaa aralık ayında bende o sırada annemlerde kalıcam kısmet olursa 6 ay yapıcak kesin olmamakla beraber.. belki yeni yasa çıkarsa daha fazlada yapabilir... eger mesleginden dolayı indirim yaparlarsa 3 ay yada hiç yapmayada bilir bekilyoz bakalımeşin askere mi gitcek cnm,ne zaman?tecilli miydi?
hadi hayırlısı canım yerleşsin minigin sonrada gelsin annesine inşşşş güzel habel gel yarinsağol cnm gecmişe bakıom
yarın randevumuz var inş. yuru dedi doktor yurudum inş. guzel haber alırızDA BEBEK YERİNE YERLEŞMİŞTİR
aaaa gökçecim kıayam ben sana... ben de eşimden uzağım iş dolayısıyla bi annemlerde bi kayınvalidemlerdeyim... ama napalım sağlık sıhhat olsun... geçecek inşallah herşey...
canım ben 35 lerde yerimden kalkamıodum simdi bi hafif hissediom kendimi ne agrı ne sızı yuru yuru yok yani hamile oldumu unutcam gobem olmasa unutuom hatta onuda hissetmez oldum yatarken
benimki dogum knalına girmemmişti 2 hafta önce gecen hafta bakmadı yarında hıc nst ye sokmucak cocuk iri demişti kilosuna bakcak birde catıma bişi dicek artık inş. kanala girmiştir ay cok yuru dedi yuruom ama yurudukce rahatlıom acılıom nasıl sey anlamadım
aperpilim son haftalarda anne adaylarında enerji artışı olur ve bu enerji doğum ve sonrasında kullanmak içindir. kendini iyi hissediyosun diye yorma kendini o enerjiyi depo da saklı tutman lazım... hem doğumu kolay atlatabilmek için hem de sonrasındaki değişikliklere ayak uydurabilmen için...
ah gokceeeee kız uzulme yakın bı yer cıkar gıder geliırsın hem bebek bakma telasından öle cok aramazsın ben hamileleigimin ilk 5 ayını onsuz gecirdim öyle daha zor ama gecio ya alısıosun uzulme
canım gidicek yaa aralık ayında bende o sırada annemlerde kalıcam kısmet olursa 6 ay yapıcak kesin olmamakla beraber.. belki yeni yasa çıkarsa daha fazlada yapabilir... eger mesleginden dolayı indirim yaparlarsa 3 ay yada hiç yapmayada bilir bekilyoz bakalım
hadi hayırlısı canım yerleşsin minigin sonrada gelsin annesine inşşşş güzel habel gel yarin
sagol canım yaa uzak olmak zor olucak hele bebek yeni dogcak ona alışmadan eşim gitmiş olucak aralıkta hayırlısı diyorum .. sende uzaksın demek allah yardım etsin .. geçicek bu günlerde bakalım sabır az bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?