2010 Ekim Anneleri

bu aksam bide misafir agırladım yemek yaptım cay may servis hızımı alamadım camasır bulasık falan hayırlısı iice ev kadını oldun dio esim

:)

maşallah maşallahhh ama çokda yorma bak kendini bahairi n dedigi gibi bebege sakla enerjini fazla misafir alma son günler canım

evet o da cok güzel cnm,onda da baya bi aglamıstım,ogluma dinletiyorum aklıma geldikçe..
oy oy allah yardımcınız olsun cnm,böle bi dönemde zor olur uzak olmak (
ironic hala ısrarla neti talan ediyorum ama yok yok yok....:) kendim söyleyip kaydedecem sonunda:)
kaydetme hayatım zaten istanbuldaymıssın,bulusuruz sen sölersin ogluma teyzesi :))hakkaten istanbulda nerdesin cnm sen?

hele bizamanı gelsin simdiden baslama duygusallıga benim askerim hiç bitmio yıllardır kardeşlerim gidio gelio esim gidio gelio simdi yine bir kardesim gitti alısıo insan es baska tabi ama cıktıgı yere bakar rahat olursa sende olursun. bizim bebis askerdeyken oldu tören ziyaretinde yani :) slemesi ayıptır asker cocu
ondan sonra o ilk ayları onsuz nasıl atlattım bana sor kendim gittim geldim hastaneme serumumu bile kendim aldım uzuldugum anlar oldu ama iiki hamile kalmısım o heyecanla cabuk gecti gunler seninki bebegin olcak bide aile geciverir. her gun arardı benimki o zaman daha iyi olyor sizde görüsürsünüz

amin bahaircim inş herşey daha güzel olucak ilk zamanlar yanında olamasalarda ömür boyu yanında olurlar inşşş

hahaha olur canım ne demek...ben oğluna söyledikten sonra zaten senin sesinin kıymetini anlayıp kolayca uyumaya başlar...

valla heran heryerde olabiliyorum canım... annemler eyüp te k.validemler b.çekmece de bi ablam 4leventte diğer i ıııııııııııııııııı şu avrupa konutları tem varya orda (neresi diye geçiyo tam bilmiyorum..)))) yani öle dolaşıyoruz işte...:) sen nerdesin

anaa k.validenler b.çekmecenin neresinde senin bakim? bekarken ben de orda oturuyodum :)) şuan avcılardayım canım

ya biz çok ayrılıklar yaşadık evlendik okulu vardı bide işe gidip geliyodu o evde ben annemlerde ayrı kaldık galiba hamilelik psikolojisi oluyo ondan ayrı olmak isteiyom inş ii bi yer çıkarda benim aklım onda kalmaz sende zor günler geçirmişsin yaa rabbim banada kolaylık versin inşş

kızlar bensütümüde içtim kaçıcam bugün mutfagı temizledik buzdolabını boşalttık temizledik yorgunluk var bendede yarın görüşürüz inş kib öptm hepinizii

selam kızlar nasılsınız yatmadan bı bakım dedım foruma :)
pikeden haber yok sanırım
selam cnm,yeni haber yok pike den
kızlar bensütümüde içtim kaçıcam bugün mutfagı temizledik buzdolabını boşalttık temizledik yorgunluk var bendede yarın görüşürüz inş kib öptm hepinizii
iyi gecelr canımmm,biz de öpüyoruz kendine dikkat et...
sahil kısmındalar canım... ama oraları çok fazla bilmiyorumc anım....
ayy cok güzeldir oranın sahili,ben hala giderim oralara..buranın da sahili var ama sevmiyorum...yazları muhtesem oluyo orası :))

:) Annen ve ablan bana yakınmış özellikle avrupa konutlarındaki hemen bizim burası :))

selam cnm,yeni haber yok pike den

iyi gecelr canımmm,biz de öpüyoruz kendine dikkat et...

ayy cok güzeldir oranın sahili,ben hala giderim oralara..buranın da sahili var ama sevmiyorum...yazları muhtesem oluyo orası :))

herkes dogum yapıyor artık topık bosalmaya basladı :) hahaha
sezeryan olcak benımde ama bı korku gelmeye basladı bana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…