gecende dediydin hep aklıma gelio canım benim ama duramıom zaten ertesi gun tekrar sarj olyom bakalım yarın a göre iice bırakabilirim muayeneden bi cıkiim durum neyse
bu aksam bide misafir agırladım yemek yaptım cay may servis hızımı alamadım camasır bulasık falan hayırlısı iice ev kadını oldun dio esim
:)
evet o da cok güzel cnm,onda da baya bi aglamıstım,ogluma dinletiyorum aklıma geldikçe..Aslı güngör-ninni-2009 albümü | İzlesene.com kızlar buda güzelmiş
oy oy allah yardımcınız olsun cnm,böle bi dönemde zor olur uzak olmakcanım gidicek yaa aralık ayında bende o sırada annemlerde kalıcam kısmet olursa 6 ay yapıcak kesin olmamakla beraber.. belki yeni yasa çıkarsa daha fazlada yapabilir... eger mesleginden dolayı indirim yaparlarsa 3 ay yada hiç yapmayada bilir bekilyoz bakalım
hadi hayırlısı canım yerleşsin minigin sonrada gelsin annesine inşşşş güzel habel gel yarin
sagol canım yaa uzak olmak zor olucak hele bebek yeni dogcak ona alışmadan eşim gitmiş olucak aralıkta hayırlısı diyorum .. sende uzaksın demek allah yardım etsin .. geçicek bu günlerde bakalım sabır az bende
kaydetme hayatım zaten istanbuldaymıssın,bulusuruz sen sölersin ogluma teyzesi :))hakkaten istanbulda nerdesin cnm sen?ironic hala ısrarla neti talan ediyorum ama yok yok yok....:) kendim söyleyip kaydedecem sonunda:)
canım yaa rabbim kimseyi yalnız koymasında düşününce zor geliyo annemlerde kalıcam bende onlar yanımda olunca fazla üzülmem belki ama insan artık eşinin yanında olmasını istiyo ne bilimmhakkımızda hayırlısı gitsin gelsin saglıkla die dua ediyom hep
maşallah maşallahhh ama çokda yorma bak kendini bahairi n dedigi gibi bebege sakla enerjini fazla misafir alma son günler canım
Aslı güngör-ninni-2009 albümü | İzlesene.com kızlar buda güzelmiş
hahaha olur canım ne demek...ben oğluna söyledikten sonra zaten senin sesinin kıymetini anlayıp kolayca uyumaya başlar...evet o da cok güzel cnm,onda da baya bi aglamıstım,ogluma dinletiyorum aklıma geldikçe..
oy oy allah yardımcınız olsun cnm,böle bi dönemde zor olur uzak olmak(
kaydetme hayatım zaten istanbuldaymıssın,bulusuruz sen sölersin ogluma teyzesi :))hakkaten istanbulda nerdesin cnm sen?
anaa k.validenler b.çekmecenin neresinde senin bakim? bekarken ben de orda oturuyodum :)) şuan avcılardayım canımhahaha olur canım ne demek...ben oğluna söyledikten sonra zaten senin sesinin kıymetini anlayıp kolayca uyumaya başlar...
valla heran heryerde olabiliyorum canım... annemler eyüp te k.validemler b.çekmece de bi ablam 4leventte diğer i ıııııııııııııııııı şu avrupa konutları tem varya orda (neresi diye geçiyo tam bilmiyorum..)))) yani öle dolaşıyoruz işte...:) sen nerdesin
amin bahaircim inş herşey daha güzel olucak ilk zamanlar yanında olamasalarda ömür boyu yanında olurlar inşşş
hele bizamanı gelsin simdiden baslama duygusallıga benim askerim hiç bitmio yıllardır kardeşlerim gidio gelio esim gidio gelio simdi yine bir kardesim gitti alısıo insan es baska tabi ama cıktıgı yere bakar rahat olursa sende olursun. bizim bebis askerdeyken oldu tören ziyaretinde yani :) slemesi ayıptır asker cocu
ondan sonra o ilk ayları onsuz nasıl atlattım bana sor kendim gittim geldim hastaneme serumumu bile kendim aldım uzuldugum anlar oldu ama iiki hamile kalmısım o heyecanla cabuk gecti gunler seninki bebegin olcak bide aile geciverir. her gun arardı benimki o zaman daha iyi olyor sizde görüsürsünüz
anaa k.validenler b.çekmecenin neresinde senin bakim? bekarken ben de orda oturuyodum :)) şuan avcılardayım canım
selam cnm,yeni haber yok pike denselam kızlar nasılsınız yatmadan bı bakım dedım foruma :)
pikeden haber yok sanırım
iyi gecelr canımmm,biz de öpüyoruz kendine dikkat et...kızlar bensütümüde içtim kaçıcam bugün mutfagı temizledik buzdolabını boşalttık temizledik yorgunluk var bendede yarın görüşürüz inş kib öptm hepinizii
ayy cok güzeldir oranın sahili,ben hala giderim oralara..buranın da sahili var ama sevmiyorum...yazları muhtesem oluyo orası :))sahil kısmındalar canım... ama oraları çok fazla bilmiyorumc anım....
hahaha olur canım ne demek...ben oğluna söyledikten sonra zaten senin sesinin kıymetini anlayıp kolayca uyumaya başlar...
valla heran heryerde olabiliyorum canım... annemler eyüp te k.validemler b.çekmece de bi ablam 4leventte diğer i ıııııııııııııııııı şu avrupa konutları tem varya orda (neresi diye geçiyo tam bilmiyorum..)))) yani öle dolaşıyoruz işte...:) sen nerdesin
gop da değil mi cnm avrupa kontları tem:) Annen ve ablan bana yakınmış özellikle avrupa konutlarındaki hemen bizim burası :))
selam cnm,yeni haber yok pike den
iyi gecelr canımmm,biz de öpüyoruz kendine dikkat et...
ayy cok güzeldir oranın sahili,ben hala giderim oralara..buranın da sahili var ama sevmiyorum...yazları muhtesem oluyo orası :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?