korkunun ecele faydası yok kuzu,napcan kaçısı var mı yok..olucaz biticek,sıkıntımız da olsa zamanla hepsi gecicek ve unutulcak cnmherkes dogum yapıyor artık topık bosalmaya basladı :) hahaha
sezeryan olcak benımde ama bı korku gelmeye basladı bana yaaa
selam cnm,yeni haber yok pike den
iyi gecelr canımmm,biz de öpüyoruz kendine dikkat et...
ayy cok güzeldir oranın sahili,ben hala giderim oralara..buranın da sahili var ama sevmiyorum...yazları muhtesem oluyo orası :))
gop da değil mi cnm avrupa kontları tem
sen fatih te oturmuyo muydun?Evet canım gaziosmanpaşa ya bağlı..
öylemi? sen nerdesin?:) Annen ve ablan bana yakınmış özellikle avrupa konutlarındaki hemen bizim burası :))
gop da değil mi cnm avrupa kontları tem
sen fatih te oturmuyo muydun?
pardon karıstırdım cnm :SSYok canım hastaneye Fatihe gidiyorum ben gaziosmanpaşa dayım..
öylemi? sen nerdesin?
g.o.p tan ziyade k.köy diye geçiyo sanırım... ama emin değilim işte o yzüden nasıl tarif edeceğimi bilemedim...
Ben avrupa konutlarının karşısında siteler var canım ordayım..Semt olarak gaziosmanpaşa ya bağlı avrupa konutları, gaziosmanpaşa nın karayolları mahallesi diye geçiyor..Küçükköy ayrı bi mahalle o aşağıda kalıyor..Bizde Mevlana mah diye geçiyoruz :)) amma açıklamışım aklinialirimsmile
hahahah açık adresini verecekmişsin neredeyse.:))))))
zuhaha kapı no ve ev telefonu da alalım lütfen,misafirliğe geliriz belki cat kapısempatiksalakcinnisempatiksalakcinniBen avrupa konutlarının karşısında siteler var canım ordayım..Semt olarak gaziosmanpaşa ya bağlı avrupa konutları, gaziosmanpaşa nın karayolları mahallesi diye geçiyor..Küçükköy ayrı bi mahalle o aşağıda kalıyor..Bizde Mevlana mah diye geçiyoruz :)) amma açıklamışım aklinialirimsmile
zuhaha kapı no ve ev telefonu da alalım lütfen,misafirliğe geliriz belki cat kapısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
iyi geceler cnm :roflol::roflol::roflol: çılgın hatun kafaya koydu dogurcak :))Ne demek her zaman beklerim :)) bana müsade kızlar size iyi sohbetler hamilenin duası kabul olurmuş dua edin bu gece doğurayım :roflol:
Ne demek her zaman beklerim :)) bana müsade kızlar size iyi sohbetler hamilenin duası kabul olurmuş dua edin bu gece doğurayım :roflol:
Ne demek her zaman beklerim :)) bana müsade kızlar size iyi sohbetler hamilenin duası kabul olurmuş dua edin bu gece doğurayım :roflol:
aaa kudurdum gece gece,ben de cuma dan önce dogurmam umarım bu enerjiyle :)))
aaa kudurdum gece gece,ben de cuma dan önce dogurmam umarım bu enerjiyle :)))
valla oynuyom gece gece oyun havları acıp yaa,nie costuysam böle :)))tut elimden gel halay çekelim hemen doğuruver pırt diye :teytey::teytey::teytey:
tamam cnm öle bişi olursa yazar öle gderim buraya :))hadi bakalım... haber vermeden gitme ama doğuma...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?