2010 Ekim Anneleri

herkese Allah rahatlık versin ben musadenizle cıkıyorum:)
ironıccım acele etme yavrum cuma gununu bekle kuzu hayırlısıylaa:):)

benim bebişte uyuor kocada horluyor ama nedense bende kudurdum gece gece yatmıyorum işte canım uyumak istemiyor benimde msn açık ama kimse bana bişi yazmıyor bende yazmıyorum

benim bebişte uyuor kocada horluyor ama nedense bende kudurdum gece gece yatmıyorum işte canım uyumak istemiyor benimde msn açık ama kimse bana bişi yazmıyor bende yazmıyorum

gel cnm sende msne adresimi yolluom. benim kocişte horluo salondaım ben taa salona gelio sesi

aynen walla kıs taa salona geliyor sesi baba kız aynı odada uyuyorlar gittim dedim ki aşkım yan dön horlama bebiş korkuyo dedim halbuki bebiş babasından derin uyuyor birşey duyacak hali yok. laelaelaelaelae

al bendende o kadar benimde bugun kontrolüm var yürüdükce yürüyesim gelyior sonra ne iyi yapyiorum vucudum rahatladi diyorum bende her sey tersinnemi gelisiyor diye düsünür olmustum

Günaydın kızlar..oğlumu emzirrken bir bakim dedim..bu arada sadumans da doğum yapmış face de gördüm...geçmişi okuyim biraz ne var ne yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…