tamam canımcım,görüşürüz..ben de yatsam ii olur ama uykum gelmedi..kızlar ben de yavaştan kaçar.. öpüyorum hepinizi...
sana da Allah rahatlık versin güzelim...ben acele etmiyom cnm,bizim tosun acele etmesin de :))herkese Allah rahatlık versin ben musadenizle cıkıyorum:)
ironıccım acele etme yavrum cuma gununu bekle kuzu hayırlısıylaa:):)
kıs deliiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kocayı uyutup geldin mi :))böööööööööööööööööööööööööö
kıs deliiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kocayı uyutup geldin mi :))
benim bebişte uyuor kocada horluyor ama nedense bende kudurdum gece gece yatmıyorum işte canım uyumak istemiyor benimde msn açık ama kimse bana bişi yazmıyor bende yazmıyorum
aynen walla kıs taa salona geliyor sesi baba kız aynı odada uyuyorlar gittim dedim ki aşkım yan dön horlama bebiş korkuyo dedim halbuki bebiş babasından derin uyuyor birşey duyacak hali yok. laelaelaelaelae
herkesi uyuttum sıra bendeben yokkene çok kaynatmayın
canım ben 35 lerde yerimden kalkamıodum simdi bi hafif hissediom kendimi ne agrı ne sızı yuru yuru yok yani hamile oldumu unutcam gobem olmasa unutuom hatta onuda hissetmez oldum yatarken
benimki dogum knalına girmemmişti 2 hafta önce gecen hafta bakmadı yarında hıc nst ye sokmucak cocuk iri demişti kilosuna bakcak birde catıma bişi dicek artık inş. kanala girmiştir ay cok yuru dedi yuruom ama yurudukce rahatlıom acılıom nasıl sey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?